Wat klanten (en anderen) zeggen

Om stil van te worden...

"Ik heb mijn omzet weten te verdubbelen"

Werner Janssen over Noortje Janmaat

“Ik heb erg veel gehad aan de adviezen van Noortje. Zonder haar heel zorgvuldige en persoonlijke aandacht en prettige drive was ik niet zo ver gekomen. Dankzij haar adviezen heb ik mijn omzet binnen 2 jaar tijd weten te verdubbelen." 

Werner Janssen - Improvisatiecoach 

"Noortje heeft kennis van video en marketing, dat is gewoon de ideale combinatie."

Laura Babeliowsky over Noortje Janmaat

“Heel veel ondernemers willen met video beginnen. Ze kiezen een videomaker, maar die heeft geen visie op marketing en dan is het lang zo effectief niet. Noortje combineert die 2 dingen. Ze weet heel veel van video, maar ze weet ook heel veel van marketing en dat is gewoon de ideale combinatie. Ze stippelt je hele strategie uit en daardoor ga je ook groeien en word je een veel betere professional. Nu zijn mijn video's echt high-end en daarmee trek ik high-end klanten aan."  

Laura Babeliowsky - Businesscoach

"Enorm verschil gemerkt dankzij de hulp van Noortje"

Monique Leenen over Noortje Janmaat

“Er zijn maar heel weinig mensen die snappen hoe je met video en marketing en Facebook Ads high-end klanten kan aantrekken die bereid zijn om een grote investering te doen. Dat begrijpt niet iedereen. Er wordt veel gekeken naar cijfers die echt niet relevant zijn. Noortje snapt het wel. Ik ben ervan overtuigd dat Noortje op dit moment gewoon de enige in de markt is in Nederland die dat snapt en voor ons is dat een verademing. Dat geeft enorm veel vertrouwen. Ik hoef minder gesprekken te voeren en de gesprekken zijn van veel hoger niveau." 

Monique Leenen - Salescoach en Businesscoach bij Laura Babeliowsky B.V. 

"Een vakvrouw die precies de juiste dingen zegt"

“Ik merkte dat Noortje op een veel bredere manier bezig is met marketing en dat vond ik wel interessant, want marketing is een uitdaging voor mij. Noortje is een vakvrouw die precies de juiste dingen vraagt en ook de juiste dingen zegt. Die heel duidelijk kan zijn, die niet voorzichtig is om mij te wijzen op dingen die ik niet goed doe of dingen die ik zou kunnen verbeteren. Ik vind het zelf verbazingwekkend om te zien hoeveel stappen ik toch weer kan zetten in mijn ondernemerschap en daar ben ik blij mee."  

Jeroen Engelaer - Auteur en Expert in timemanagement en e-mailmanagement

"Het is gewoon goud waard."

“Noortje Janmaat is een toponderneemster en vakvrouw die ondernemers precies weet uit te leggen waarom je video in kunt zetten voor je bedrijf, event of diensten, et cetera. Ze heeft mij niet alleen ideeën en stappenplannen aangereikt om video’s te maken, maar ook tot in detail uitgelegd wat ervoor nodig is om te gaan verdíenen met video’s." 

Linda Graanoogst - Publiciteitscoach bij Met Gemak in het Nieuws

Linda Graanoogst Met Gemak in het Nieuws

"Als ik met mijn eigen klanten werk, dan leg ik de lat ook hoog."

Emmy Hendrikx over Noortje Janmaat

“Dat Noortje in haar eigen video’s laat zien dat je op een authentieke manier zichtbaar kunt zijn, trok mij over de streep om met haar te werken. De samenwerking gaat heel natuurlijk en stapsgewijs, waardoor je cameravrees allang is verdwenen voordat de play-knop wordt ingedrukt."  

Emmy Hendrikx - Bewustzijnsexpert bij Personne 

"36.000 euro verdiend met videolancering"

Ann van Riet over Noortje Janmaat

“Ik heb mijn jaarprogramma gelanceerd met video's en heb daar 36.000 euro mee verdiend. Ik vond de samenwerking met Noortje heel fijn. Tijdens het voortraject hebben we de verschillende scripts helemaal uitgewerkt en geoefend. Video is zeker een manier die echt de moeite waard is om uit te proberen, omdat klanten je heel goed leren kennen. Maar zelf zet je ook weer een stap in je ontwikkeling. Ik vind dat langs die twee kanten heel interessant." 

Ann van Riet - Ondernemerscoach bij Althea

"Het levert ons ook echt nieuwe klanten op."

“Noortje kan strategisch bedenken hoe je video gaat inzetten voor je bedrijf en dat brengt het dan ook echt op een hoger plan. Ik vind haar ook echt een fijngevoelig mens. Dat is voor mij heel belangrijk, daardoor kan ik me goed thuis voelen bij haar en op mijn gemak en dat is natuurlijk voor video heel belangrijk."  

Welmoet Babeliowsky - Eigenaar Autorespond (voor e-mailmarketing en meer)

"Absoluut oprecht, kritisch"

High End Video Retreat Noortje Janmaat

"Noortje is absoluut oprecht, kritisch, ze kan dingen heel raak brengen en je op het juiste spoor zetten, waardoor je ook zelf weer vertrouwen krijgt in waar je mee bezig bent."  

Guus Pauka - Portretfotograaf 

"Heel professioneel in de aanpak naar haar klanten toe"

"Ik vind Noortje heel professioneel in de aanpak naar haar klanten toe. Ze stelt mensen erg op hun gemak en ik denk dat dat het allerbelangrijkste is, want je ziet dat ze daarna veel opener durven zijn en veel meer zelfvertrouwen krijgen in wat ze doen."  

Monique van Wijnbergen - Visagiste

"IJverig, sociaal, bescheiden en betrouwbaar."

"IJverig, sociaal, bescheiden en betrouwbaar. Kijk naar wat ze allemaal aan vernieuwende dingen heeft opgezet; eigen bedrijven, een boek geschreven en die stap durven nemen in tijden van onzekerheid na een 'scheiding' en verhuizing. Veel respect voor de manier waarop ze dat heeft aangepakt. En ik hou van haar humor."

Marieke Hessels, jeugdvriendin van Noortje (van hockey en middelbare school)

Testimonials opnemen op Nyenrode voor mijn klant drs. Marieke van Ginkel

Testimonials opnemen (in Secret Headquartes)

Noor Janmaat testimonials opnemen in Triglav gebergte Slovenië

Op grote hoogte met videoteam (Triglav Slovenië)

Noor Janmaat testimonials opnemen in Triglav gebergte Slovenië

Interviews afnemen in de bergen

Ik geef zelf ook testimonials (in dit geval aan Jonas)

Zo gaat het een paar jaar geleden...

Ik ontvang mooie testimonials voor mijn trainingen

"Overtrof mijn verwachtingen"

"En vandaar dat ik dacht, ik kwam Noortje tegen, verdienen met video's, dat is exact wat ik wil en dan ja zijn we gestart hè? Geen twijfel. Oh, ik vond het zalig. Ik moet eerlijk zeggen: het overtrof mijn verwachtingen."

Katinka Michiels - Eigenaar Power2Bloom en Oil2Bloom

"Zonder Noortje nooit gekund"

"Ik vond het heel leuk. Ik vond het heel leerzaam. Ik vond het heel veel. En ik denk dat ik echt een dag moet inplannen, nu binnenkort, om alles echt op te gaan pakken en er ervaring mee te krijgen, want als ik het nu niet oppak, dan ben ik bang dat ik je binnenkort weer nodig heb."

Janke Papa - Het Plan Personal Branding 

"Lekker praktische aanpak"

"Echt fantastisch, hoe zij het deed, vooral haar lekkere praktische aanpak. Om met je iPhone aan de slag te gaan om goede opnames te maken. En vooral ook te kijken hoe je dat kan toepassen in je eigen bedrijf. Dus ik ben helemaal geïnspireerd en helemaal blij. 

Rick Willemsen - Leiderschapstrainer en auteur van de boeken Effectief acquireren, authentiek verkopen, Echte leiders in echte organisaties en Pitch!

"Zoveel goede tips"

"Ja, ik zou zeggen: echt gewoon doen, slim. Want je kan het zelf wel allemaal gaan uitvinden. Maar ten eerste heb je niet alle informatie die Noortje heeft, want zij weet zo ontzettend veel. En daar kan je alleen zo maar van leren. En je hebt gewoon zoveel goede tips om je nog zichtbaarder te maken. Om video's nog beter te maken."

Astrid Landman - coaching voor vrouwelijke juristen

"Helder in aanpak"

"Ja leuk, je bent heel helder in je aanpak. Wat ik die dag ook leuk vond is dat je ook een deel van die online training laat zien en echt gebruikt als leidraad. Toen had ik echt zoiets van: daar is wel heel goed over nagedacht en heel stapsgewijs. En ik kan het thuis nog weer even nakijken. Dus als ik wat wil opzoeken, dan heb ik de online training. 

Brenda Serrée - huisstijlontwerper en brandingspecialist bij Branding Diva  

"Kijkt met ‘Marketingogen’"

"Ook de inbreng van Noortje, haar kritische blik op het script vond ik veel meerwaarde hebben. Zij kijkt er echt met ‘marketingogen’ naar, dat had ik eigenlijk niet verwacht. En daar is mijn script een stuk beter van geworden! En de begeleiding van Noortje tijdens de opname? Fijn, relaxed, professioneel.” 

Jeroen Engelaer - eigenaar Proficiency

"Veel marketingervaring"

"Vandaag was een hele leerzame en intensieve dag. Veel informatie gekregen. Ja, ik kan nu eigenlijk aan de slag om zelf video's te maken, zowel van mezelf als om mensen te interviewen. De video's ook te monteren en ja eigenlijk ook meteen te kunnen plaatsen op je eigen YouTube-kanaal, dus ik kan eigenlijk direct aan de slag. 

Heel waardevol. Ja, ik zou zeggen: wil je graag iets met video doen, dan zou ik Noortje zeker aanraden. Ze heeft veel kennis, marketingervaring en kan de kennis goed overbrengen op een hele rustige manier, zodat je ook zelf relaxed voor de camera aan de slag kunt. 

Wil anoniem blijven - dat respecteer ik

"Fijne kneepjes leer je van vakvrouw"

“Het opnemen van een video is natuurlijk 1, maar het gaat natuurlijk om heel veel factoren om alles precies op de goede manier in beeld te krijgen. En dat gecombineerd met de kern van de boodschap die je wilt overbrengen in een korte tijd. Je kan het allemaal zelf doen, maar de fijne kneepjes leer je van de vakvrouw." 

Marion van der Giessen

"Lekker praktisch"

"Lekker praktisch is het, leuk! Heb inmiddels mijn eerste, niet commerciële video gedeeld. Al heel veel leuke reacties op gehad! Leuk dat ik deze (grote) stap gezet heb! Dankzij jou, Noortje!”  

Alexandra van S. - Conflict- en re-integratiebegeleiding

"Ja, doen!"

"Ja, doen! 1 dag en dan heb je zo'n goede basis om filmpjes te maken. Ik heb nu echt het gevoel dat ik echt iets kan maken dat er ook professioneel uit ziet."

Marion Geisler  

"Een verademing"

"Je bent heel duidelijk en beknopt, Noortje. Zalig. Daar houd ik van. Hiervoor een business training gedaan, dus veel herkenbaar. Maar de eenvoud en de beknoptheid waar jij dit tot nu toe hebt gemaakt, is echt een verademing. Dankjewel hiervoor. Ik ben blij dat ik begonnen ben en voor jou heb gekozen.”

Ellen L. – Coach 

"De enige die alle terreinen beslaat"

"Verdienen met VIDEO vond ik een harstikke goede cursus, een van de weinige zo niet de enige die alle terreinen beslaat. Wat ik heel erg prettig vind is dat er overal PDF's bij zitten. En de bonussen zijn prettige aanvullingen om nieuwe kennis te vergaren. Ik ben in staat geweest om mijn product goed te verkopen en goede video's te maken en daar gaat het me om."  

Jan Wind - Videomaker bij Laat je Kennen

Publiciteitscoach Linda Graanoogst over Noortje Janmaat
Businesscoach Lisette Tol over Noortje Janmaat
Testimonial Petra Fehring op LinkedIn

Dit zeggen lezers van mijn boek

"Zeer toegankelijk boek" 

Noortje Janmaat auteur van het boek Experttips over verdienen met video

“Zeer toegankelijk boek. Knap om het zo onder woorden te brengen. Je schrijfstijl spreekt me zeer aan. Ik houd onder andere erg van de vergelijkingen die je maakt. En het is ook behoorlijk persoonlijk geschreven. Ik krijg zo het idee dat ik jou leer kennen.  

En ook inhoudelijk spreekt het mij zeer aan. Mooi combi van de theorie en de praktijk. En helemaal volledig. Na dit boek gelezen te hebben kan je echt van start gaan. Het boek werkt inspirerend. Je krijgt zin om aan de slag te gaan.  

Kortom: ik vind het een razend interessant boek.”  

Erik de Koning Directeur Research bij Marktonderzoeksbureau Ipsos

Dorine van der Wind

"Noortje Janmaat geeft op een laagdrempelige manier hele praktische tips voor ondernemers om aan de slag te gaan met video. Haar enthousiasme slaat over op de lezer die nu de juiste handvaten krijgt om het zelf te gaan doen. Ze helpt ondernemers de drempel over en geeft ze een vriendelijk zetje in de goede richting. De praktijkvoorbeelden in dit boek spreken aan.”

Dorine van der Wind Tekstschrijver en redacteur voor Sprout

Katinka Michiels Power 2 Bloom

“In dit boek herken ik Noortje Janmaat helemaal: inspirerend en to-the-point. Het boek geeft je meteen inspiratie en zin om zelf aan de slag te gaan. En tegelijkertijd krijg je concrete “hoe-doe-ik-dat-nou” tips met lekker veel praktijkvoorbeelden. Als jij van jouw video’s een succes wil maken, dan hoort dit boek op jouw nachtkastje!”  

Katinka Michiels Power2Bloom

Maame Joses over boek Experttips over verdienen met video

"Ik blader wekelijks door jouw boek 'Experttips over verdienen met video'. Ik heb onlangs een microfoon aangeschaft die je als tip geeft en ben er erg blij mee. Toch weer een stap naar een professionele set up, iets wat blijkbaar niet heel duur hoeft te zijn. Het boek leest prettig en ik heb daarna altijd zin om aan de slag te gaan. Een must-have voor iedere beginnende videomaker met genoeg tips en inzichten voor gevorderen. Ik kan het boek zeker aanraden!"

Maame Joses Zangeres en Stylist

Anne-Claire Leenen over het boek Experttips over verdienen met video

"Ik heb zojuist je boek uitgelezen, Noortje. Ik vind dat er goede tips in staan. Het is goed geschreven en ik proef eruit dat jij marketing ademt. Bij veel business coaches lijkt marketing een trucje. Jij brengt het laagdrempelig naar je lezers toe. Ook je voorbeelden ondersteunen je verhaal en maken het makkelijker om de stap te wagen."

Anne-Claire Leenen InnerMotive

Janke Papa Het Plan Personal Branding

"Noortje moedigt je in het boek aan om na te denken over je onderneming en geeft praktische tips voor als je video als één van je marketingtools wilt inzetten. Ik kan het boek zeker aanbevelen aan ondernemers die willen groeien.”

Janke Papa Het Plan Personal Branding

“Noortje Janmaat neemt je aan de hand mee. Ideaal boek, zeker als je nog nooit een filmpje hebt gemaakt of er tegenaan zit te hikken. Noortje vertelt met humor over haar eigen eerste stappen op dit terrein. Ze laat je voelen dat ze begrijpt als je video eng vindt. Dat dat oké is en niets om je voor te schamen. Tegelijk weet ze je echt aan te moedigen.  

FB live is nog een brug te ver, maar intussen maak ik wél filmpjes. Bij mijn monsterblog ‘SEO teksten schrijf je niet voor de zoekmachine’ heb ik met een trailervideo gewerkt. En die blog is prompt mijn best gelezen artikel geworden. Thanks Noortje!  

Jessie van Loon Business Blog School

"Noortje's boek leest als een trein. Het is alsof ze naast je zit en je al haar videogeheimen vertelt, zodat je daarna vol zelfvertrouwen en inspiratie video kunt gaan gebruiken als een magneet voor je eigen zichtbaarheid en de groei van je bedrijf." 

Imke Gilsing Auteur en oprichter van Tinkerbell Family

Dit zeggen lezers van mijn Gratis Videotraining

Hoi Noortje,  

Dank je wel dat ik op je lijst mag blijven staan. Ik volg je met veel aandacht en ik waardeer jouw manier van communiceren. Waar veel anderen je mailbox laten exploderen ben jij juist van een rustig gebruik van dit medium. Geen geschreeuw, wel persoonlijk en met inhoud. Mooi om te zien.  

Met hartelijke groet, Frans van C.

Hi Noortje,  

Naast de leuke, toegankelijke, no-nonsense video's die ik van jou heb gezien, heb je ook nog eens hartstikke leuke e-mails die ik vrijwel helemaal heb doorgelezen. De een wat beter dan de ander maar echt complimenten voor je verfrissende stijl. 

Groetjes, Valerie K.

Testimonial over gratis videotraining

Hallo Noortje,

Hele goede mail Noortje.  

Ben benieuwd naar het vervolg.  

Met vriendelijke groet,

Gerda N. 

Dag Noor,  

Je schrijft heel inspirerend, dank je.  

Hartelijke groet, Karianne D. 

Hai Noor! Dank je wel voor alle informatie die je zo gul en vrij verstrekt. Een prima introductie na de eerste gedachte “zou video-marketing iets voor mij zijn?”. 

In de paar blogs die ik nu las en filmpjes die ik bekeek van je, zaten al een aantal sterke “Oh! Goed idee! Prima tip!” momentjes. Ik ga zeker meer kijken en leren van je. 

Video’s zijn zo’n aansprekende manier om mensen te bereiken, en het is toch een hele kunst om een op zich keigoeie boodschap en een prima persoonlijkheid op zijn best in beeld te brengen. 

Jij geeft het goede voorbeeld! Dank je wel.

Videomarketing voor Bedrijven & Ondernemers 

3 manieren om aan de slag te gaan

1. Lezen over Videomarketing

In het boek (2e druk) Experttips over verdienen met video laat ik - Noor Janmaat - aan de hand van 50 prikkelende en praktische tips zien hoe je je bedrijf laat groeien met video.

Krijg boek (tijdelijk) GRATIS
Noortje Janmaat Starten met video

2. Volg GRATIS videotraining

Hoe ik dankzij videomarketing mijn bedrijf enorm heb laten groeien. Bekijk deze gratis videotraining en ontdek hoe jij dit ook kunt doen. 

Ja, ik wil toegang krijgen
Noortje Janmaat

3. In gesprek over je Videostrategie

Met high quality marketingvideo's en overtuigende videotestimonials trek je betere leads aan. Wil je zo goed mogelijk gebruikmaken van video? Met de best mogelijke begeleiding? Geef je dan hier op voor een gesprek met Noor