Katarina Hartgers

LinkedIn expert Katarina Hartgers vertelt over haar ervaring met Noortje Janmaat en de resultaten die zij met videomarketing behaalt. Bekijk de video of de geschreven getuigenis hieronder.

Video Katarina Hartgers

Bekijk de video op YouTube: https://youtu.be/8CqMaV3k3oc. Mis mijn volgende video’s niet, abonneer je op mijn YouTube-kanaal en klik op de Bel.

Katarina Hartgers

Testimonial Katarina Hartgers

Ik ben meteen de Nederlandse video’s gaan delen op mijn LinkedIn profiel voor mijn Nederlandse publiek en ik kreeg al vrij gauw een aanvraag naar aanleiding van een van de video’s om een LinkedIn-training te komen geven, dus het levert echt direct resultaat op.

Ik ben Katherina Hartgers en ik beheer de social media voor bedrijven en ik geef LinkedIn-trainingen voor ondernemers en ondernemingen, nationaal en internationaal. Voor mijn internationale trainingen ben ik een nieuwe website aan het opzetten en daar heb ik video’s voor nodig en daar heb ik Noortje voor gevraagd om mij mee te helpen.

Ik vind als je professioneel voor de dag wilt komen dan is het zaak om video’s door een professional te laten maken, want je ziet het altijd als je zelf iets probeert op te nemen. Het is toch niet zo hoe je het eigenlijk zou willen, dus dat heb ik wel geleerd door de jaren heen. Laat het aan de professionals over.

“Een hoop extra materiaal erbij gekregen”

Mijn initiële vraag was om een reeks video’s te maken in het Engels die telkens past bij iedere module die ik geef in de LinkedIn-training. Dus eigenlijk 5 video’s als intro naar de LinkedIn-trainingen. Maar toen Noortje hier eenmaal was en vragen stelde kwamen er allerlei tips naar boven borrelen en zelfs in het Nederlands, dat ik denk dat ik wel een stuk of 20 snippets heb met allemaal LinkedIn tips voor mijn Nederlandse publiek én nog een hoop materiaal extra in het Engels erbij dus het was een zeer geslaagde videosessie met Noortje.

Inmiddels heb ik een aantal ondernemers in mijn netwerk al aanbevolen om met Noortje in zee te gaan voor het maken van video’s. Niet alleen omdat zij een professional is op haar vakgebied, maar ook omdat het een heel fijn persoon is. Als je een aanvraag doet krijg je een zeer duidelijke offerte. In de aanloop naar het filmen toe krijg je een leuk presentje en een kaartje met de post. Je wordt voorbereid op de teksten die je voor je video maakt, dus je krijgt handvatten van hoe ga je dat nou in elkaar zetten.

“Ik krijg complimenten van de mensen die de video’s zien”

De voorbereiding is perfect. De uitvoering is perfect en daarna krijg je ook nog eens meer dan dat je besteld hebt, dus ja ik beveel Noortje graag in mijn netwerk aan, omdat ik zelf zo blij ben. Omdat ik complimenten krijg van de mensen die de video’s zien.

Video op LinkedIn

Ik heb natuurlijk tijdens mijn trainingen regelmatig te maken met ondernemers en ondernemingen die zichtbaar willen worden op LinkedIn en dat kun je natuurlijk doen aan de hand van teksten, maar dat moet je toch altijd voorzien van een visual, want alleen tekst werkt niet op LinkedIn en video werkt bij uitstek heel goed op LinkedIn en helemaal als je werkt met ondertiteling van je video. Dan zul je zien dat jouw bericht een veel groter bereik krijgt dan alleen maar platte tekst, zonder enige visuals.

Ja ik vind het verschrikkelijk om mezelf op video te zien en te horen en dus dat was wel eventjes een drempel waar ik over moest, maar juist omdat mijn netwerk de video zo goed vind en zo positief reageren dan denk ik: Oh, het valt misschien toch wel mee hoe het allemaal loopt op de video. En wat voor mij een hele belangrijke graadmeter is, is dat mijn hond Max helemaal gek is op Noortje, dus dan weet ik het zit goed. 

Wil jij net als Katarina Hartgers video inzetten om nieuwe klanten te krijgen? Geef je op voor een persoonlijk gesprek, dan bepalen we samen jouw videostrategie.

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg