Testimonials

Wat klanten over Noortje zeggen


2 minuten en 36 seconden kijktijd: 

Programma Verdienen met Video

“Noortje begeleidt me gewoon heel goed in hoe ik dat allemaal simpel kan doen. En ze motiveert ook om het te gaan doen. Dus ze geeft geen excuus om het nog uit te stellen. En dat is ook heel belangrijk. Ja, ik zou zeggen: echt gewoon doen, slim. Want je kan het zelf wel allemaal gaan uitvinden, maar Noortje weet zo ontzettend veel. Niet twijfelen, gewoon doen.”

Astrid Landman – Coaching voor vrouwelijke juristen
Maakt video’s met type smartphone: iPhone 6

 

3 minuten en 12 seconden kijktijd: 

VIP-programma Verdienen met je Videolancering

“Doordat die scripts, die jij aanleverde, heel goed in elkaar zaten. En dat ge dan echt die tekst schrijft op basis daarvan en doordat wij echt al geoefend hadden. Daardoor voelt het niet meer helemaal nieuw als je voor de camera staat. Het voelt eigenlijk heel vertrouwd en dan gaat het eigenlijk heel vlot.”

Ann van Riet – eigenaar van Althea Training & Coaching
Lanceringsvideo’s opgenomen met type smartphone: iPhone 6s plus

 

1 minuut en 6 seconden kijktijd: 

Workshop Verdienen met Smartphone Video’s

“Ik ben vanochtend door Noortje gecoacht. Dat vond ik echt fantastisch, hoe zij het deed, vooral haar lekkere praktische aanpak. Om met je iPhone aan de slag te gaan om goede opnames te maken. En vooral ook te kijken hoe je dat kan toepassen in je eigen bedrijf. Ik kan iedereen aanraden om verdienen met video te Googelen en met Noortje zaken te gaan doen.”

Rick Willemsen, leiderschapstrainer en auteur van de boeken Effectief acquireren, authentiek verkopen, Echte leiders in echte organisaties en Pitch!


1 minuut en 40 seconden kijktijd: 

VIP-dag Verdienen met Smartphone Video’s

“Wel ik vertel eigenlijk altijd in een online programma dat bestaat uit e-books, audio’s en video’s, maar ik ben een heel ouderwetse meid, ik nam mijn video’s nog op met een gewone camera en ik vond dat het tijd werd dat ik ging opschalen en dus ik kocht mijn iPhone en dan ga ik gewoon bij de beste van de beste in training, want ik kan natuurlijk alles zitten uitvogelen zelf, maar dat gaat zoveel tijd nemen en ik ben een ondernemer die ambitieus is en vooruit wil. En vandaar dat ik dacht, ik kwam Noortje tegen, verdienen met video’s, dat is exact wat ik wil en dan ja zijn we gestart hè? Geen twijfel. Ik moet eerlijk zeggen het overtrof mijn verwachtingen.”

Katinka Michiels – eigenaar van Power2Bloom.be en Legallyraw.be
Maakt video’s met type smartphone: iPhone 6

 

Emmy Hendrikx van Personne over Verdienen met VIDEO

VIP-dag Verdienen met VIDEO

“Dat Noortje in haar eigen video’s laat zien dat je op een authentieke manier zichtbaar kunt zijn, trok mij over de streep om met haar te werken. De samenwerking gaat heel natuurlijk en stapsgewijs, waardoor je cameravrees allang is verdwenen voordat de play-knop wordt ingedrukt. Bovendien is ze ontzettend behulpzaam en je krijgt veel waardevolle extra’s tijdens de VIP-dag. Zo professioneel, zo betrokken, daar stond ik echt van versteld! De inzet van video komt voor mij het dichtst in de buurt van het persoonlijke gesprek. Vaak vergeet je dat het voor klanten ook eng is om een stap te zetten om jouw hulp in te schakelen en video is een krachtig middel om die drempel te verlagen. Het heeft mij en mijn bedrijf erg geholpen aan meer zichtbaarheid en aan nieuwe gesprekken met klanten.”

Emmy Hendrikx – eigenaar PERSONNE l retreats voor leiders
Video’s opgenomen met type smartphone: iPhone 6s plus


2 minuten en 11 seconden kijktijd: 

Programma Verdienen met Video

“En ik heb ook video’s toegepast in de aanloop naar het event toe, om het aan te kondigen, om het event te lanceren en dat werkt echt fenomenaal, dat is echt zo gaaf. Daar ben ik echt heel blij om, dankjewel voor alle tips Noortje, want het is echt ja goud, het is gewoon goud waard.”

Linda Graanoogst – licentiehouder TEDxAlmere en eigenaar lindagraanoogst.nl
Maakt video’s met type smartphone: iPhone 5 


35 seconden kijktijd: 

Permanente ondersteuning bij online videostrategie

“Mijn naam is Laura Babeliowsky en ik heb Noortje ingehuurd, omdat ik weet dat video heel belangrijk is. Maar ik kon er vaak helemaal niet toe komen. Ik had echt moeite om ermee te starten. En ik weet hoe belangrijk het is om klanten te krijgen, maar het kwam er vaak niet van. En sinds ik met Noortje werk, is dat helemaal veranderd. Noortje heeft heel veel ideeen over wat ik met video kan doen. Ze heeft er heel veel verstand van. Ze denkt echt strategisch met je mee. En daardoor heb ik heel veel leuke video’s gekregen die heel effectief zijn. En waardoor mijn lanceringen veel effectiever zijn geworden. Dus ik ben heel erg blij met Noortje en ik kan haar heel erg aanbevelen.”

Laura Babeliowsky, eigenaar van Bouw een Bloeiend Bedrijf
Video’s opgenomen met type smartphone: iPhone 6s plus


2 minuten en 11 seconden kijktijd: 

VIP-dag Verdienen met Smartphone Video’s

“Ik had al verschillende video’s zelf gemaakt maar was niet tevreden over de inhoudelijke kwaliteit en ook niet over de presentatie. Ik vond het werken met de autocue een eyeopener. Dit maakt het geheel een stuk professioneler. Ook de inbreng van Noortje, haar kritische blik op het script vond ik veel meerwaarde hebben. Zij kijkt er echt met ‘marketingogen’ naar, dat had ik eigenlijk niet verwacht. En daar is mijn script een stuk beter van geworden! En de begeleiding van Noortje tijdens de opname? Fijn, relaxed, professioneel. Ik wil maar één ding zeggen; DOEN, het is het meer dan waard.”

Jeroen Engelaer, eigenaar van proficiency – Timemanagement met Outlook
Maakt video’s met type smartphone: Samsung Galaxy S6 


1 minuut en 34 seconden kijktijd: 

VIP-dag Verkoop je aanbod met Video & Programma Verdienen met Video

“Als je het hebt over Personal Branding en zichtbaarheid dan is video een hele logische tool om in te zetten. Maar ook een hele spannende tool, ik bleef het steeds uitstellen. Ik kende Noortje al en wist tijdens het gesprek direct dat zij me over mijn ‘drempel’ heen zou kunnen helpen. De VIP-dag gaf me de tijd en ruimte om eerst te oefenen met mijn script, waarbij ik nuttige tips van Noortje kreeg. Sommige zinnen moet je een paar keer gezegd hebben voordat ze natuurlijk klinken. Dat is echt heel fijn. Ze stelde me tijdens de opnames direct op mijn gemak. En eigenlijk was het helemaal niet eng om de video’s op te nemen, vooral ook dankzij de praktische autocue. De VIP-dag heeft precies opgeleverd wat ik verwacht had!”

Janke Papa – eigenaar van Het Plan – Personal Branding
Maakt video’s met type smartphone: Samsung

 

1 minuut en 22 seconden kijktijd: 

Workshop Verdienen met Smartphone Video’s

“Vandaag was een hele leerzame en intensieve dag. Ik heb veel informatie gekregen en kan nu eigenlijk aan de slag om zelf video’s te maken, zowel van mezelf als om mensen te interviewen. De video’s ook te monteren en ja eigenlijk ook meteen te kunnen plaatsen op je eigen YouTube-kanaal, dus ik kan eigenlijk direct aan de slag. Heel waardevol. Wil je graag iets met video doen, dan zou ik Noortje van Verdienen met VIDEO zeker aanraden. Ze heeft veel kennis, marketingervaring en kan de kennis goed overbrengen op een hele rustige manier, zodat je ook zelf relaxed voor de camera aan de slag kunt.”

Daniëlle Langendijk, eigenaar van Wijn & Ik
Maakt video’s met type smartphone: iPhone 5 

 

2 minuten en 49 seconden kijktijd: 

Workshop Verdienen met Smartphone Video’s

“Ik vond het heel fijn dat ik leerde monteren. Dat ik nu eindelijk mijn eigen filmpjes kan opsplitsen of een stukje van het begin eraf kan halen, dat gaat heel vaak even verkeerd. En teksten erin of mijn logo, dat zijn toch dingen die ik wel belangrijk vind. Ja, dat was voor mij echt belangrijk. Deze dag die geeft je gewoon zelfvertrouwen. En ook het gevoel dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is.”

Brenda Serrée, huisstijlontwerpen en brandingspecialist bij Branding Diva
Maakt video’s met type smartphone: iPhone 6

 

Lisette Tol van De Ontspannen Ondernemer over Noortje Janmaat

Programma Verdienen met je Videolancering

“Ja hoor ik moet er nu toch echt aan gaan geloven; na jaren achter de camera als televisiemaker is het nu de hoogste tijd om mijn perfectionisme en camera angst overboord te gooien. En toch echt zelf wat meer zichtbaar te worden als business coach. Om mijzelf een schop onder mijn bips te geven ga ik me laten coachen en trainen door Noortje Janmaat. Vandaag een eerste dag met ons ‘cluppie’, echt wat een topdag!”

Lisette Tol – eigenaar De Ontspannen Ondernemer

 

 

Verdienen met VIDEO Shop

“Ik ben fan van Noortje! En van de producten die ze aanraadt en verkoopt. Noortje brengt al haar lessen (lees dat boek!) in de praktijk. Snap je de instellingen van de net aangeschafte microfoon niet: je krijgt echt per omgaande een video met instructies. Op maat! Ge-wel-dig!

Marina van der Wal – opvoedexpert en co-auteur van de boeken Het enige echte eerlijke puberopvoedboek en VRIJ(be)WIJS.

 

Tilda Timmers Frou Frou Coaching over Verdienen met VIDEO

VIP-dag Verdienen met Video

“Ik had nog nooit eerder een video opgenomen, dus ik was erg benieuwd naar hoe het zou gaan verlopen. Noortje is erg fijn om mee samen te werken, ze stelt je meteen op je gemak. Ik ben erg blij met het eindresultaat!”

Tilda Timmers, lifecoach voor moeders bij Frou Frou Coaching

 

Wil je ook met mij werken?

Header-pagina-over-Noortje-Janmaat

Ben jij ondernemer? En wil je weten of video ook voor jouw bedrijf kan werken?

Voorbeelden van ondernemers die al met mij hebben gewerkt zijn: journalist, marketingcommunicatie-adviseur, social media expert, businesscoach, kunstenaar, spreekcoach, tekstschrijver, voedingsdeskundige, dirigent, werkzoekende (die binnen 2,5 week een nieuwe baan had), illustrator (die na 3 video’s al een illustratie verkocht), webwinkeliers en virtueel assistenten.

Video werkt voor elke ondernemer, in elke branche!

Geef je hier gerust op voor een GRATIS Inspiratiegesprek (je krijgt er nieuwe ideeën en inspiratie van!).