Testimonials: wat high end klanten zeggen

Dit is wat high end klanten zeggen

Home » Testimonials: wat high end klanten zeggen

Mijn klanten halen uitzonderlijke resultaten met video. Ben heel dankbaar dat ze erover willen vertellen in een video testimonial.

Marketing draait allemaal om vertrouwen. Als je je tevreden klanten laat vertellen waarom ze precies voor jou hebben gekozen, dan geeft dat heel veel vertrouwen bij potentiële klanten. 

“Het hele traject met Noortje heeft mij ontzettend veel meer gebracht dan mooie video’s. Het heeft mij zelf veel meer bij die 2% van de markt gebracht en veel meer overtuigd van mijn eigen waarde; hoe levensveranderend het is wat ik doe.”

“Er zijn veel meer ja’s binnengekomen.”

“Je krijgt meer klanten en ook de klanten die je wilt hebben”

“Ik merk dat er vreemde mensen bellen. Dus mensen die niet op je lijst of in je warme netwerk zitten, maar uit andere delen van het land opbellen en zeggen: “Ik heb je video’s bekeken en ik denk dat het iets voor mij is.” Dus je vergroot je klantenkring enorm.” 

“Video testimonials helpen nieuwe klanten veel sneller over de streep om ook in te stappen.”

“Noortje heeft de specifieke kennis en expertise van High End ondernemen, want dat vraagt om een andere strategie dan normale video marketing.

De opgenomen testimonials van klanten hebben mijn expertstatus echt de volgende boost gegeven. Wat ik vertel wordt nu ook onderbouwd door verhalen van klanten en dit helpt andere klanten veel sneller over de streep om ook in te stappen.”

Dit zijn berichten die klanten me sturen

“90% van mijn omzet komt voort uit de advertenties die we gemaakt hebben met elkaar.”

Het scheelt tijd. Overdag kan ik gewoon lekker met mijn kinderen bezig kan zijn, ’s avonds de maaltijd voor thuis klaarmaken en de video draait door. Ik heb geen strategie nodig waar ik zelf heel erg bij nodig ben. Mits je het goed inricht hè? Daar kan Noor ook uitstekend bij helpen.”

“Het levert ons ook echt nieuwe klanten op.”

“Noortje kan strategisch bedenken hoe je video gaat inzetten voor je bedrijf en dat brengt het dan ook echt op een hoger plan. Ik vind haar ook echt een fijngevoelig mens. Dat is voor mij heel belangrijk, daardoor kan ik me goed thuis voelen bij haar en op mijn gemak en dat is natuurlijk voor video heel belangrijk.”  

“In één gesprek nieuwe klanten”

“Omdat ik mijn aanbod deels kon automatiseren en ik ook inzag welke waarde ik weet te creëren met en voor mijn klanten, kon ik ook meteen mijn prijs substantieel verhogen. De tijd die ik hiermee heb weten te besparen is enorm. Ik kan nu in veel minder tijd veel meer mensen helpen. Dat is natuurlijk superfijn.”

“Als ik had geweten dat het zoveel opleverde,
dan had ik het veel eerder gedaan.”

“Ik heb hiervoor ook met andere partijen video’s opgenomen en dat zag er dan toch echt niet zo mooi uit. De belichting was net niet goed, het zag er niet zo professioneel uit en dan wordt het ook snel heel slecht en zo wil je jezelf niet verkopen. Als je er samen met Noortje een plan voor maakt, dan til je je bedrijf echt op een hoger plan.”  

“Ik heb mijn omzet weten te verdubbelen”

“Ik heb erg veel gehad aan de adviezen van Noortje. Zonder haar heel zorgvuldige en persoonlijke aandacht en prettige drive was ik niet zo ver gekomen. Dankzij haar adviezen heb ik mijn omzet binnen 2 jaar tijd weten te verdubbelen.”

“Noortje heeft kennis van video en marketing,
dat is gewoon de ideale combinatie.”

“Heel veel ondernemers willen met video beginnen. Ze kiezen een videomaker, maar die heeft geen visie op marketing en dan is het lang zo effectief niet.

Noortje combineert die 2 dingen. Ze weet heel veel van video, maar ze weet ook heel veel van marketing en dat is gewoon de ideale combinatie. Ze stippelt je hele strategie uit en daardoor ga je ook groeien en word je een veel betere professional. Nu zijn mijn video’s echt high-end en daarmee trek ik high-end klanten aan.”  

“Ik hoef minder gesprekken te voeren en
de gesprekken zijn van veel hoger niveau”

“Er zijn maar heel weinig mensen die snappen hoe je met video en marketing en video ads high-end klanten kan aantrekken die bereid zijn om een grote investering te doen. Dat begrijpt niet iedereen. Er wordt veel gekeken naar cijfers die echt niet relevant zijn. Noortje snapt het wel.

Ik ben ervan overtuigd dat Noortje op dit moment gewoon de enige in de markt is in Nederland die dat snapt en voor ons is dat een verademing. Dat geeft enorm veel vertrouwen. Ik hoef minder gesprekken te voeren en de gesprekken zijn van veel hoger niveau.”

“Als ik met mijn eigen klanten werk,
dan leg ik de lat ook hoog.”

“Dat Noortje in haar eigen video’s laat zien dat je op een authentieke manier zichtbaar kunt zijn, trok mij over de streep om met haar te werken. De samenwerking gaat heel natuurlijk en stapsgewijs, waardoor je cameravrees allang is verdwenen voordat de play-knop wordt ingedrukt.”

“Een vakvrouw die precies de juiste dingen zegt”
Jeroen Engelaer
Expert in timemanagement

“Ik merkte dat Noortje op een veel bredere manier bezig is met marketing en dat vond ik wel interessant, want marketing is een uitdaging voor mij. Noortje is een vakvrouw die precies de juiste dingen vraagt en ook de juiste dingen zegt. Die heel duidelijk kan zijn, die niet voorzichtig is om mij te wijzen op dingen die ik niet goed doe of dingen die ik zou kunnen verbeteren. Ik vind het zelf verbazingwekkend om te zien hoeveel stappen ik toch weer kan zetten in mijn ondernemerschap en daar ben ik blij mee.”

45K in 3 maanden tijd

“Ik heb op aanraden van Noortje besloten om de online opleiding al open te zetten voordat alle modules waren gemaakt. Inmiddels zijn we 3 maanden verder en doen er dus al 30 cursisten mee aan de online opleiding tot professioneel organizer voor particulieren. En de online opleiding voor professioneel organisers voor de zakelijke markt is inmiddels ook in de maak, dus het heeft al een hoop opgeleverd tot nog toe.”

“36.000 euro verdiend met 1 videolancering”

Ik heb mijn jaarprogramma gelanceerd met video’s en heb daar 36.000 euro mee verdiend. Ik vond de samenwerking met Noortje heel fijn. Tijdens het voortraject hebben we de verschillende scripts helemaal uitgewerkt en geoefend.

Video is zeker een manier die echt de moeite waard is om uit te proberen, omdat klanten je heel goed leren kennen. Maar zelf zet je ook weer een stap in je ontwikkeling. Ik vind dat langs die twee kanten heel interessant.”

“Video werkt echt!”

“In de vorm van een interview hebben wij meerdere video’s opgenomen die stuk voor stuk fantastisch zijn geworden! Je hebt zelfs nog videomateriaal gehaald uit wat ik tussen neus en lippen door aan je vertelde, waardoor er nog 14 (!) videotips zijn ontstaan.

Een aantal van deze toevallig tips heb ik al gepubliceerd op mijn LinkedIn profiel en dat heeft ook al geleid tot een mooie opdracht. Video werkt echt!

“Het is gewoon goud waard.”

“Noortje Janmaat is een toponderneemster en vakvrouw die ondernemers precies weet uit te leggen waarom je video in kunt zetten voor je bedrijf, event of diensten, et cetera. Ze heeft mij niet alleen ideeën en stappenplannen aangereikt om video’s te maken, maar ook tot in detail uitgelegd wat ervoor nodig is om te gaan verdíenen met video’s.” 

“Ze ziet waar kansen liggen.”

“De online videotraining van Noor is heel uitgebreid, heel volledig, want het gaat natuurlijk niet alleen om YouTube, maar: Hoe verspreid je het op social media? Hoe maak je ook een video voor je eigen online cursus? Het laat gewoon heel veel kanten zien van videomarketing.”

“Overtrof mijn verwachtingen.”

“En vandaar dat ik dacht, ik kwam Noortje tegen, verdienen met video’s, dat is exact wat ik wil en dan ja zijn we gestart hè? Geen twijfel. Oh, ik vond het zalig. Ik moet eerlijk zeggen: het overtrof mijn verwachtingen.”

Noor Janmaat Video testimonials opnemen in Triglav in Slovenie

Noor Janmaat expeditie Slovenië Jonas Föllmi videomarketing inzetten

Noor Janmaat expeditie Slovenië Jonas Föllmi

Op grote hoogte met videoteam interviews afnemen (Triglav Slovenië)

Wie zichtbaar is, wordt opgemerkt (ook door journalisten die je willen interviewen voor landelijke kranten). 

“Zonder Noortje nooit gekund”
Janke Papa review boek over videomarketing
Janke Papa
Het Plan Personal Branding

“Ik vond het heel leuk. Ik vond het heel leerzaam. Ik vond het heel veel. En ik denk dat ik echt een dag moet inplannen, nu binnenkort, om alles echt op te gaan pakken en er ervaring mee te krijgen, want als ik het nu niet oppak, dan ben ik bang dat ik je binnenkort weer nodig heb.”

“Lekker praktische aanpak”
Rick Willemsen
Leiderschapstrainer

“Echt fantastisch, hoe zij het deed, vooral haar lekkere praktische aanpak. Om met je iPhone aan de slag te gaan om goede opnames te maken. En vooral ook te kijken hoe je dat kan toepassen in je eigen bedrijf. Dus ik ben helemaal geïnspireerd en helemaal blij.”

“Zoveel goede tips”
Astrid Landman
Coach voor vrouwelijke juristen

“Ja, ik zou zeggen: echt gewoon doen, slim. Want je kan het zelf wel allemaal gaan uitvinden. Maar ten eerste heb je niet alle informatie die Noortje heeft, want zij weet zo ontzettend veel. En daar kan je alleen zo maar van leren. En je hebt gewoon zoveel goede tips om je nog zichtbaarder te maken. Om video’s nog beter te maken.”

“Helder in aanpak”
Brenda Serrée Branding Diva over cursus over videomarketing
Brenda Serrée
Ikigai expert

“Ja leuk, je bent heel helder in je aanpak. Wat ik die dag ook leuk vond is dat je ook een deel van die online training laat zien en echt gebruikt als leidraad. Toen had ik echt zoiets van: daar is wel heel goed over nagedacht en heel stapsgewijs. En ik kan het thuis nog weer even nakijken. Dus als ik wat wil opzoeken, dan heb ik de online training.”

“Kijkt met ‘Marketingogen’
Jeroen Engelaer
Expert in timemanagement

“Ook de inbreng van Noortje, haar kritische blik op het script vond ik veel meerwaarde hebben. Zij kijkt er echt met ‘marketingogen’ naar, dat had ik eigenlijk niet verwacht. En daar is mijn script een stuk beter van geworden! En de begeleiding van Noortje tijdens de opname? Fijn, relaxed, professioneel.” 

“De enige online training die
alle terreinen beslaat”
Jan Wind over Noortje Janmaat
Jan Wind
Videomaker

“Verdienen met VIDEO vond ik een harstikke goede cursus, een van de weinige zo niet de enige die alle terreinen beslaat. Wat ik heel erg prettig vind is dat er overal PDF’s bij zitten. En de bonussen zijn prettige aanvullingen om nieuwe kennis te vergaren. Ik ben in staat geweest om mijn product goed te verkopen en goede video’s te maken en daar gaat het me om.”  

Dit zeggen lezers van mijn boek

Boek over videomarketing voor bedrijven Noortje Janmaat

“Zeer toegankelijk boek”
Erik de Koning
Directeur Research bij Marktonderzoeksbureau Ipsos

“Zeer toegankelijk boek. Knap om het zo onder woorden te brengen. Je schrijfstijl spreekt me zeer aan. Ik houd onder andere erg van de vergelijkingen die je maakt. En het is ook behoorlijk persoonlijk geschreven. Ik krijg zo het idee dat ik jou leer kennen.

En ook inhoudelijk spreekt het mij zeer aan. Mooi combi van de theorie en de praktijk. En helemaal volledig. Na dit boek gelezen te hebben kan je echt van start gaan. Het boek werkt inspirerend. Je krijgt zin om aan de slag te gaan. Kortom: ik vind het een razend interessant boek.”  

“Praktische tips”
Dorine van der Wind review boek over videomarketing
Dorine van der Wind
Redacteur voor Sprout

“Noortje Janmaat geeft op een laagdrempelige manier hele praktische tips voor ondernemers om aan de slag te gaan met video. Haar enthousiasme slaat over op de lezer die nu de juiste handvaten krijgt om het zelf te gaan doen. Ze helpt ondernemers de drempel over en geeft ze een vriendelijk zetje in de goede richting. De praktijkvoorbeelden in dit boek spreken aan.”

“Meteen inspiratie en zin om zelf aan de slag te gaan”
Katinka Michiels review boek over videomarketing
Katinka Michiels
Power2Bloom

“In dit boek herken ik Noortje Janmaat helemaal: inspirerend en to-the-point. Het boek geeft je meteen inspiratie en zin om zelf aan de slag te gaan. En tegelijkertijd krijg je concrete “hoe-doe-ik-dat-nou” tips met lekker veel praktijkvoorbeelden. Als jij van jouw video’s een succes wil maken, dan hoort dit boek op jouw nachtkastje!”  

“Ik proef eruit dat jij marketing ademt”
Anne-Claire Leenen review boek over videomarketing
Anne-Claire Leenen
InnerMotive

“Ik heb zojuist je boek uitgelezen, Noortje. Ik vind dat er goede tips in staan. Het is goed geschreven en ik proef eruit dat jij marketing ademt. Bij veel business coaches lijkt marketing een trucje. Jij brengt het laagdrempelig naar je lezers toe. Ook je voorbeelden ondersteunen je verhaal en maken het makkelijker om de stap te wagen.”

“Ideaal boek, zeker als je nog nooit een filmpje hebt gemaakt”
Jessie van Loon
Business Blog School

“Noortje Janmaat neemt je aan de hand mee. Ideaal boek, zeker als je nog nooit een filmpje hebt gemaakt of er tegenaan zit te hikken. Noortje vertelt met humor over haar eigen eerste stappen op dit terrein. Ze laat je voelen dat ze begrijpt als je video eng vindt. Dat dat oké is en niets om je voor te schamen. Tegelijk weet ze je echt aan te moedigen.  

FB live is nog een brug te ver, maar intussen maak ik wél filmpjes. Bij mijn monsterblog ‘SEO teksten schrijf je niet voor de zoekmachine’ heb ik met een trailervideo gewerkt. En die blog is prompt mijn best gelezen artikel geworden. Thanks Noortje!”

“Een must-have voor iedere beginnende videomaker”
Maame Joses review boek over videomarketing
Maame Joses
Zangeres en Stylist

“Ik blader wekelijks door jouw boek ‘Experttips over verdienen met video’. Ik heb onlangs een microfoon aangeschaft die je als tip geeft en ben er erg blij mee. Toch weer een stap naar een professionele set up, iets wat blijkbaar niet heel duur hoeft te zijn. Het boek leest prettig en ik heb daarna altijd zin om aan de slag te gaan. Een must-have voor iedere beginnende videomaker met genoeg tips en inzichten voor gevorderen. Ik kan het boek zeker aanraden!”

“De volgende stap is het ‘DOEN’”
Arno Jongman review boek videomarketing
Arno Jongman
Salestrainer bij Sales Insight

“Met veel plezier heb ik het boek gelezen. Noortje weet op een hele duidelijke en gestructureerde manier met behulp van 50 praktische tips uiteen te zetten hoe je als ondernemer gebruik kunt maken van het medium video. 

Als salestrainer is het essentieel om mijn zichtbaarheid op social media te vergroten. Ik ben meteen begonnen met het aanschaffen van essentiële hulpmiddelen en de volgende stap is het ‘DOEN’. Ben je van plan om video’s te maken dan kan dit boek je op veel verschillende vlakken helpen om jouw video droom waar te maken.”

“Praktische tips”
Janke Papa review boek over videomarketing
Janke Papa
Het Plan Personal Branding

“Noortje moedigt je in het boek aan om na te denken over je onderneming en geeft praktische tips voor als je video als één van je marketingtools wilt inzetten. Ik kan het boek zeker aanbevelen aan ondernemers die willen groeien.”

“Leest als een trein”
Imke Gilsing
Auteur en oprichter van Tinkerbell Family

“Noortje’s boek leest als een trein. Het is alsof ze naast je zit en je al haar videogeheimen vertelt, zodat je daarna vol zelfvertrouwen en inspiratie video kunt gaan gebruiken als een magneet voor je eigen zichtbaarheid en de groei van je bedrijf.”

Dit zeggen klanten over mijn begeleiding

“Veel marketingervaring”
Wil anoniem blijven
(dat respecteer ik)

“Vandaag was een hele leerzame en intensieve dag. Veel informatie gekregen. Ja, ik kan nu eigenlijk aan de slag om zelf video’s te maken, zowel van mezelf als om mensen te interviewen. De video’s ook te monteren en ja eigenlijk ook meteen te kunnen plaatsen op je eigen YouTube-kanaal, dus ik kan eigenlijk direct aan de slag. 

Heel waardevol. Ja, ik zou zeggen: wil je graag iets met video doen, dan zou ik Noortje zeker aanraden. Ze heeft veel kennis, marketingervaring en kan de kennis goed overbrengen op een hele rustige manier, zodat je ook zelf relaxed voor de camera aan de slag kunt.”

“Fijne kneepjes leer je van vakvrouw”
Marion van der Giessen
Coach

“Het opnemen van een video is natuurlijk 1, maar het gaat natuurlijk om heel veel factoren om alles precies op de goede manier in beeld te krijgen. En dat gecombineerd met de kern van de boodschap die je wilt overbrengen in een korte tijd. Je kan het allemaal zelf doen, maar de fijne kneepjes leer je van de vakvrouw.” 

“Een verademing”
Ellen L.
Coach

“Je bent heel duidelijk en beknopt, Noortje. Zalig. Daar houd ik van. Hiervoor een business training gedaan, dus veel herkenbaar. Maar de eenvoud en de beknoptheid waar jij dit tot nu toe hebt gemaakt, is echt een verademing. Dankjewel hiervoor. Ik ben blij dat ik begonnen ben en voor jou heb gekozen.”

“Aangespoord om het gewoon te doen”
Cynthia S.
Auteur

“Hoi Noor,  

Ik wilde je persoonlijk even complimenteren met de cursus die ik van je heb gekocht. Hoewel ik nog niet alle modules heb afgerond, heb je me wel aangespoord om gewoon te doen en me niet te laten afleiden door schoonheidsfoutjes (en andermans commentaar) in mijn video’s. Uiteraard laat ik me graag leiden door de modules om de video’s te perfectioneren en professionaliseren, maar het begin is er. Inmiddels heb ik ook een YouTube-kanaal en ben ik aan het filmen.”