Werner Janssen

Video – Werner Janssen vertelt over zijn ervaring met Noortje Janmaat en de resultaten die hij met haar begeleiding behaalde. Bekijk de video testimonial of lees de transcriptie.

Bekijk de video op YouTube https://youtu.be/cEAvRTPlb4k

Transcriptie Testimonial Werner Janssen

Werner Janssen:

Werner Janssen over Noor Janmaat

“Ik ben Werner Janssen en ik ben musicus. Ik help mensen die graag beter willen leren improviseren op hun muziekinstrument en door mijn methode gaan ze met veel meer zelfvertrouwen en veel meer plezier improviseren, omdat ze eindelijk weten en horen dat wat ze spelen, dat het klopt.

Marketing doen als ondernemer

Ik ben natuurlijk musicus en mijn grootste passie die zit natuurlijk in de muziek, maar om je dingen te verkopen, dan moet je natuurlijk marketing doen. Dat is niet mijn grootste hobby. Maar toen kwam ik Noortje Janmaat op het spoor. Eerst dacht ik dat ze mij zou helpen met mijn video’s, want ik maak al jaren online cursussen.

Nieuw businessplan voor bedrijf

Dus ik dacht: ik neem contact met Noortje op en dan krijg ik vast allerlei adviezen wat ik beter kan doen met mijn video’s. Maar dat bleek eigenlijk helemaal niet te kloppen. Want in het inspiratiegesprek dat ik met haar had, toen kwam ze eigenlijk met een hele marketingstrategie op de proppen. En ze ontvouwde eigenlijk meteen een heel nieuw businessplan voor mijn bedrijf.

Meer omzet

Sinds ik met Noortje werk is mijn bedrijf echt behoorlijk gegroeid, want door haar slimme adviezen draai ik veel meer omzet. Zo heeft ze me bijvoorbeeld geholpen bij mijn YouTube filmpjes, mijn YouTube-kanaal, zodat ik daar meer abonnees krijg en deze mensen worden ook vaak weer klant van mij. 

Wervende video’s voor aanbod

Ze heeft me ook erg geholpen bij het verkopen van mijn speciale jaarprogramma. In dat programma neem ik eigenlijk een jaar lang allerlei cursisten onder de hoede. Ik zag er best wel tegenop, ik wilde het programma graag vol krijgen, en ik wist niet goed hoe ik dat moest aanpakken. Noortje heeft me daar heel goed bij geholpen door het gebruik van hele wervende video’s.

En het was best wel leuk. Wat we hebben gedaan om mijn expertstatus te onderstrepen, heb ik Noortje ook een paar keer uitgenodigd bij premières waar ik zelf optrad. En volgens mij vond ze het stiekem ook best wel leuk om met mij te werken.

Meer boeken verkocht

Ik heb ook een boek geschreven en door de slimme adviezen van Noortje, verkoop ik behalve het boek, verkoop ik er meestal nog een compleet pakket bij. En samen met andere adviezen die ik van Noortje heb gekregen, kan ik wel zeggen dat ik binnen 2 jaar tijd mijn omzet heb weten te verdubbelen. 

Bekijk hier wat Werner heeft gedaan om meer winst met zijn boek te maken: https://verdienenmetvideo.nl/geld-verdienen-met-video/#5_Geld_verdienen_met_je_boek

Investeren in begeleiding bij video

Ik heb natuurlijk een beetje getwijfeld of ik met Noortje in zee moest gaan. Elke investering daar moet je toch goed over nadenken. Het speciale van Noortje is, ze bijt zich gewoon vast in jouw case. Ze staat altijd met goede adviezen klaar. Ze denkt heel erg mee vanuit jouw specifieke situatie. Hierdoor heb ik die investering alweer lang en breed terug verdiend.”

Wil jij net als Werner Janssen meteen goed beginnen met video? Geef je vrijblijvend op voor een persoonlijk gesprek, dan krijg je ideeën waar de beste kansen voor jou liggen.

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg