Laura Babeliowsky

Video – Laura Babeliowsky vertelt over haar ervaring met Noortje Janmaat en de resultaten die zij met videomarketing behaalt voor haar bedrijf. Bekijk de video testimonial of lees de transcriptie.

Bekijk de video op YouTube https://youtu.be/QsjUA_XLJgI

Transcriptie Testimonial Laura Babeliowsky over Noortje Janmaat

Ik ben Laura Babeliowsky, ik ben een van de bekendste Nederlandse businesscoaches. Ik ben er 15 jaar geleden mee begonnen en ik heb er duizenden klanten mee geholpen. Ik werk al een paar jaar met Noortje samen en zij is een ontzettend fijne persoon om met haar mijn videostrategie door te nemen.

Veel ideeën voor video

Ze heeft ontzettend veel ideeën waardoor ze me heel erg helpt. Wat heel erg belangrijk is bij video is dat je het echt doet. Ik ben iemand die heel goed schrijft, maar het is voor mij echt wel een ding om voor de camera te staan, daar heb ik altijd weerstanden tegen, om het zomaar te doen. Maar Noortje helpt me en ze geeft me heel veel zelfvertrouwen, waardoor ik het ga doen en dat heeft ontzettend veel voor me opgeleverd. 

Video is belangrijke marketingstrategie

Ik ben al in 1997 begonnen met video, op een heel andere manier dan nu natuurlijk. Video is zo’n belangrijke marketingstrategie, dat is de nummer 1. Je moet video hebben, want je wordt zo zichtbaar. Mensen leren je zo goed kennen. Je krijgt zoveel impact daardoor. 

Klanten krijgen met video

Als je vaak Facebook Lives doet of video’s laat zien, dan krijg je veel meer klanten. Dan moet je het wel goed doen natuurlijk. Daar kan Noortje heel erg goed bij helpen. Klanten. We maken video ads, we maken Facebook Lives, we promoten onze programma’s met video en daardoor krijgen we meer klanten, want ze krijgen meer vertrouwen.

Video om vertrouwen te krijgen

Het gaat allemaal om vertrouwen. En video is – op netwerken na – de beste manier om vertrouwen te krijgen. Dan gaan mensen je horen, ze gaan je zien, ze leren je veel beter kennen en dan kunnen ze makkelijker klant worden. En hele goede klanten. Dus als je ook zorgt voor goede locaties, daar heeft Noortje heel veel visie op, en echt een high-end video maakt, dan krijg je ook high-end klanten. 

Vroeger was het allemaal heel knullig en bewoog het allemaal erg en dan trok ik daar een bepaald soort klanten mee aan. Maar nu is het high-end en dan trek je high-end klanten aan. 

Video is voor je marketing

Zorg dat je heel goed begeleid wordt. Ik zie vaak mensen die krijgen geen goede begeleiding. Ze passen het niet strategisch toe en daar is Noortje heel erg goed in. Het is echt voor je marketing. Het gaat niet over jou in je video, maar je moet iets geven. En zij snapt het heel erg goed hoe je het kunt toepassen voor marketing. 

Video en marketing is ideale combinatie

Heel veel mensen willen met video beginnen. Ze kiezen een videomaker en die heeft geen visie op marketing en dan is het lang zo effectief niet. Noortje combineert die 2 dingen. Ze weet heel veel van video, maar ze weet ook heel veel van marketing en dat is gewoon de ideale combinatie. Ze stippelt je hele strategie uit en daardoor ga je ook groeien en word je een veel betere professional. Je moet gewoon naar Noortje toegaan. Ik weet geen betere in Nederland.


Wil jij net als Laura Babeliowsky video inzetten om nieuwe klanten te krijgen? Geef je op voor een persoonlijk gesprek, dan deel ik heel graag de videostrategie die je daarvoor nodig hebt.

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg