High End Klanten Krijgen met Video

Trek gekwalificeerde leads aan met authentieke video’s en overtuigende video testimonials. Deze vernieuwende manier van marketing levert hogere kwaliteit verkoopgesprekken op en verkort je verkoopproces.

 • Krijg de beste naam in jouw markt
 • Loop voorop met hoogwaardige videomarketing
 • Genereer gekwalificeerde leads
 • Voer alleen gesprekken met mensen die al ‘verkocht’ zijn op jou en je dienst
 • Krijg betere klanten in minder gesprekken  

Het liefst houd je je bezig met je klanten. Samen de beste resultaten bereiken. Je slaagt erin om via jouw eigen netwerk goede klanten te krijgen, al vraagt het tijd en geduld. 

Met online marketing krijg je echter maar gestaag leads binnen. Bovendien, al je concollega’s passen dezelfde marketingstrategieën toe op internet, dus je hebt grote moeite om je te onderscheiden. Toch wil je blijven groeien. Gezien worden als de beste in jouw vakgebied.

High end ondernemen
High end ondernemen

Wat je echt nodig hebt is niet nog meer online marketing, of nog meer op social media zitten (daar heb je geen tijd voor). Je hebt een andere manier van marketing nodig. Een manier die past bij jou en jouw ideale klanten.

Met mijn High End Video Retreat help ik je om volautomatisch gesprekken in je agenda te krijgen met de juiste klanten.

Deze vernieuwende manier van marketing bespaart je veel tijd en werkt over 5 jaar nog steeds. Je gaat op een hoger niveau mensen aanspreken die in een half uur ja kunnen zeggen tegen jouw waardevolle dienst.

Zo werkt het voor een van mijn VIP-klanten:

Zo werkt het voor een andere VIP-klant (zie datum – in 2 maanden tijd 58.500 euro met 1 video):

Het gaat nog verder…

Meer dan 100.000 euro omzet. Met 1 video.

Dit kan ook voor jouw bedrijf werken, ervan uitgaande dat passieve leadgeneratie belangrijk voor je is. Mijn begeleiding is erop gericht om jou de precieze strategieën te geven hoe je:

 • De beste leads in jouw markt naar je toetrekt, zonder een hoog advertentiebudget en zonder complexe marketingfunnels.
 • Eenvoudige ‘Set it & Forget it’ marketingvideo’s en video testimonials die alle klanten binnenbrengen die je nodig hebt (zolang als je bedrijf bestaat).
 • Hoe je dit allemaal in een parttime werkweek doet en zonder extra verkopers of marketeers, zodat je kosten laag blijven. 

Er bellen vreemde mensen die zeggen: ‘Ik heb je video’s bekeken en ik denk dat het iets voor mij is. Je vergroot je klantenkring enorm met video.’

drs. marieke van ginkel

Noortje Janmaat Video Marketing Strateeg
Spreker worden gevraagd als spreker op Nyenrode

Is dit voor jou?

Je vraagt je misschien af: is dit voor mij? 

 • Je verlangt ernaar om je bedrijf en omzet naar een volgend niveau te brengen, maar je mist de kennis, handvatten en focus om dit alleen voor elkaar te krijgen. 
 • Je hebt een bedrijf met klanten die ook online zijn. Dit aanbod helpt je om met ze in contact te komen (op de meest eenvoudige manier). 
 • Dit kan heel goed werken als je vernieuwende ideeën hebt en fantastische resultaten met je klanten behaalt en je wil dat de juiste mensen dit horen, maar tot nu toe lukt het je niet voldoende.  

In een gratis en vrijblijvend strategiegesprek ontdek je waar de beste kansen liggen om jouw bedrijf te laten groeien met video. Je krijgt nieuwe ideeën en inspiratie.

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg

P.S.

Mijn idee is dat ondernemers die uitzonderlijk goed zijn in hun vak, ook een uitzonderlijk goede manier nodig hebben om in contact te komen met nieuwe klanten.  

Authentieke marketing die over 5 jaar nog steeds werkt.