Monique Leenen

Video – Monique Leenen vertelt over haar ervaring met Noortje Janmaat en de resultaten die zij met videomarketing behaalt voor Laura Babeliowsky. Bekijk de video testimonial of lees de transcriptie.

Bekijk de video op YouTube https://youtu.be/3GNfbLbzBIg

Transcriptie Testimonial Monique Leenen over Noortje Janmaat

Ik ben Monique Leenen en ik werk samen met Laura Babeliowsky in het bedrijf. Voor sales en natuurlijk ook de klanten helpen met businesscoaching. Ik voer veel van de gesprekken met potentiële klanten. We hebben een enorm verschil gemerkt dankzij de hulp van Noortje, met hele mooie en goede video’s. Dat heeft ongelooflijke impact gehad in het leven van ons beiden. 

Strategisch meedenken over video

Want wat Noortje is heel strategisch en goed met Laura meedenken, waardoor de video’s precies de juiste mensen aanspreken. Dus als ik in gesprek ben dan zijn de gesprekken een feestje. Dan is er al een soort begrip voor wat we doen. Er is al verkocht, om het zo maar te zeggen, dankzij de video. 

Kwaliteit van video

Maar ook Noortje’s kijk op kwaliteit van de video en de marketing die je daarna doet. Er zijn natuurlijk maar heel weinig mensen die snappen hoe je met video en marketing en Facebook Ads high end klanten kan aantrekken die bereid zijn om een grote investering te doen. Dat begrijpt niet iedereen. Er wordt veel gekeken naar cijfers die echt niet relevant zijn. Noortje snapt het wel.

“In Nederland de enige die videomarketing snapt. Een verademing.”

Ik ben ervan overtuigd dat ze op dit moment gewoon de enige in de markt is in Nederland die dat snapt en voor ons is dat een verademing. Dat geeft enorm veel vertrouwen. 

Verkoopgesprekken op hoger niveau

Wat ik gemerkt heb is dat ik minder gesprekken hoef te voeren en de gesprekken van veel hoger niveau zijn. En dat ik ook veel meer kwaliteit in mijn gesprekken kan leveren. De betekenis van zo’n gesprek is voor de klant al heel veel waard en de stappen die de klanten daarna zetten in de programma’s worden ook groter.

Heel goed marketing materiaal

Dat is allemaal de impact van heel goed marketingmateriaal. En daar ben ik Noortje heel dankbaar voor, want daardoor heb ik ook meer tijd om voor mijn moeder te zorgen en dingen voor haar te doen die zij van mij wil en ik heb dus nu een heel gezegend leven.