Linda Graanoogst

Video – Linda Graanoogst vertelt over haar ervaring met Noortje Janmaat en de resultaten die zij met videomarketing behaalt voor haar bedrijf Met Gemak in het Nieuws. Bekijk de video testimonial of lees de transcriptie.

Bekijk de video op YouTube https://youtu.be/B9BzxyeXqqk

Transcriptie Testimonial Linda Graanoogst over Noortje Janmaat

Ik ben Linda Graanoogst en ik ben onder andere licentiehouder van TEDxAlmere. En ik heb zojuist ja mijn eerste editie als licentiehouder mogen ervaren. Dat wil zeggen een sprekersevent neerzetten barstensvol inspiratie, waarbij we hopelijk het publiek echt vol gas geïnspireerd hebben en met twinkelingen naar huis hebben kunnen sturen. 

Met video veel bereiken

Wat mij heeft doen besluiten om een programma van Noortje te gaan volgen, is dat ik gewoon zie ik dat online is gewoon hartstikke sterk. Ik ben zelf van huis uit journalist en tekstschrijver, maar met beeld en nou ja video kan je gewoon zoveel snel bereiken en je bouwt heel snel een band op met mensen. 

Tips over video zijn goud waard

En ik heb video ook toegepast in ja de aanloop naar het event toe, om het aan te kondigen, om het event te lanceren en dat werkt echt fenomenaal, dat is echt zo gaaf. Daar ben ik echt heel blij om, dankjewel voor alle tips Noortje, want het is echt ja goud, het is gewoon goud waard.

Vragen over video

Als je denkt van: nou ik weet niet of dit goed voor me is zo’n video marketing en is het niet te ingewikkeld? Het is helemaal niet ingewikkeld, Noortje legt je alles uit en bovendien echt super, gewoon heel perfect in een nou ja bijna perfecte omgeving online, leer je allerlei dingen. En als je vragen hebt, kun je altijd vragen stellen en krijg je heel snel antwoord. Ja, het is gewoon een feest om te leren en het is ook een feest om van Noortje nieuwe dingen te leren. Dus ik ben daar helemaal blij mee, dankjewel.