Katinka Michiels

Video – Katinka Michiels van Power2Bloom en Oil2Bloom vertelt over haar ervaring met Noortje Janmaat en de resultaten die zij met videomarketing behaalt. Bekijk de testimonial.

Video: Testimonial Katinka Michiels over Verdienen met Video en Noortje Janmaat

Bekijk de video op mijn YouTube-kanaal: https://youtu.be/LXbOX_FfzmI. Mis mijn volgende video’s niet, abonneer je op mijn YouTube-kanaal en klik op de Bel.

Transcriptie Testimonial Katinka Michiels over Noortje Janmaat

Hoi, ik ben Katinka en ik coach eigenlijk coaches, trainers en therapeuten om hun inkomen en hun vrijheid op te schalen door middel van het maken van online programma’s. 

“Dan ga ik gewoon bij de
beste van de beste in training”

Wel ik vertel eigenlijk altijd in een online programma dat bestaat uit e-books, audio’s en video’s, maar ik ben een heel ouderwetse meid. Ik nam mijn video’s nog op met een gewone camera en ik vond dat het tijd werd dat ik ging opschalen.

Katinka Michiels over verdienen met video
Achter de schermen

En dus ik kocht mijn iPhone en dan ga ik gewoon bij de beste van de beste in training, want ik kan natuurlijk alles zitten uitvogelen zelf, maar dat gaat zoveel tijd nemen en ik ben een ondernemer die ambitieus is en vooruit wil.

En vandaar dat ik dacht, ik kwam Noortje tegen, verdienen met video’s, dat is exact wat ik wil en dan ja zijn we gestart hè? Geen twijfel.

“Overtrof mijn verwachtingen”

Oh, ik vond het zalig. Ik moet eerlijk zeggen het overtrof mijn verwachtingen. Want je moest van heel ver komen en ik had zoiets van: oei oei oei. Ik neem al wat tijd, want dat gaat later beginnen, maar we vlogen er meteen in. En ik had na 1 uur al: ik kan al verder. Dus eigenlijk alles wat daarna na een uur kwam was voor mij al een bonus. Dus ja absoluut, ik heb ervan genoten van begin tot het einde.

Katinka Michiels van Power2Bloom met hond op het strand Wenduine
Samen de hond uitlaten op het strand van Wenduine

Mijn kleintje wordt tijd dat die aandacht krijgt, want ik heb zoveel aandacht gehad vandaag van Noortje, dus nu is het tijd aan die kleine die daar zit te mopperen.

Wil je ook starten met video?

Zelf goede video’s maken. Zonder heel amateuristisch over te komen. En zonder dat je er dagen mee bezig bent. 

Daar heb je als ondernemer de tijd niet voor. 

Elke ondernemer kan zelf video’s maken. 

Ze hebben er alleen wel de juiste kennis en vaardigheden voor nodig. 

Want, de resultaten van videomarketing zijn van veel meer factoren afhankelijk, dan alleen van het kunnen maken van een video. Alleen veel weergaven betalen jouw rekeningen tenslotte niet.

Je wil er ook nieuwe klanten mee krijgen. Geld verdienen.

Dat is precies wat ik Katinka van A tot Z heb geleerd. Zodat zij nu in een ochtend tijd meer dan een dozijn aan video’s maakt. Voor haar marketing & sales en voor haar online trainingen. 

Haar video’s zorgen voor meer omzet.

Wil je goed beginnen? Volg de gratis videotraining