Gratis strategiegesprek

Voor wie is dit gesprek?

Mijn idee is dat ondernemers die uitzonderlijk goed zijn in hun vak, ook een uitzonderlijk goede manier nodig hebben om hoogwaardige leads te krijgen via internet.  

Wat ga je in dit gesprek leren? 

  • Waar de beste kansen liggen om je bedrijf te laten groeien met video. 
  • Welke eenvoudige mogelijkheden je hebt om hoogwaardige leads te krijgen met overtuigende video testimonials.
  • Hoe je je marketing in veel minder tijd kunt doen en continu voor je bedrijf laat werken (ook als je zelf vrij bent). 
Ja, ik wil in gesprek

Bonus

Je krijgt ook het precieze plan waarmee je met 1 hoogwaardige video gekwalificeerde leads aantrekt aan wie je je hoogwaardige dienst van 5.000 euro, 10.000 euro (of een veelvoud daarvan) kunt verkopen. Je krijgt het direct na het inplannen van onze afspraak.

Video Marketing Strateeg 

Wie is Noortje Janmaat? 

Als Video Marketing Strateeg helpt Noortje topondernemers uit Nederland en België om met overtuigende videotestimonials gekwalificeerde leads naar zich toe te trekken. Ze vereenvoudigen hun marketing en hun verkoopgesprekken worden van hogere kwaliteit. 

"Een winstgevend bedrijf hebben, betekent niet om zoveel mogelijk online marketing te doen, of om zoveel mogelijk video's te maken. Daar heb je als ondernemer simpelweg de tijd niet voor. Het gaat erom dat je marketing doet die klanten aantrekt van jouw niveau."

Wat klanten zeggen

Werner Janssen over Noortje Janmaat

“Ik dacht: ik neem contact met Noortje op, dan krijg ik vast allerlei adviezen wat ik beter kan doen met mijn video’s. Dat bleek helemaal niet te kloppen. In het strategiegesprek dat ik met haar had, kwam ze met een hele marketingstrategie en ontvouwde ze meteen een heel nieuw businessplan voor mijn bedrijf. Sinds ik met Noortje werk heb ik mijn omzet verdubbeld."  

Werner Janssen - Musicus, Dirigent en Improvisatiecoach

Laura Babeliowsky over Noortje Janmaat

“Heel veel ondernemers willen met video beginnen. Ze kiezen een videomaker, maar die heeft geen visie op marketing en dan is het lang zo effectief niet. Noortje combineert die 2 dingen. Ze weet heel veel van video, maar ze weet ook heel veel van marketing en dat is gewoon de ideale combinatie. Ze stippelt je hele strategie uit en daardoor ga je ook groeien en word je een veel betere professional. Nu zijn mijn video's echt high-end en daarmee trek ik high-end klanten aan."  

Laura Babeliowsky - Businesscoach

Monique Leenen over Noortje Janmaat

“Er zijn maar heel weinig mensen die snappen hoe je met video en marketing en Facebook Ads high-end klanten kan aantrekken die bereid zijn om een grote investering te doen. Dat begrijpt niet iedereen. Er wordt veel gekeken naar cijfers die echt niet relevant zijn. Noortje snapt het wel. Ik ben ervan overtuigd dat Noortje op dit moment gewoon de enige in de markt is in Nederland die dat snapt en voor ons is dat een verademing. Dat geeft enorm veel vertrouwen. Ik hoef minder gesprekken te voeren en de gesprekken zijn van veel hoger niveau."  

Monique Leenen - Salescoach en Businesscoach bij Laura Babeliowsky B.V.

Linda Graanoogst Met Gemak in het Nieuws

“Noortje Janmaat is een toponderneemster en vakvrouw die ondernemers precies weet uit te leggen waarom je video in kunt zetten voor je bedrijf, event of diensten, et cetera. Ze heeft mij niet alleen ideeën en stappenplannen aangereikt om video’s te maken, maar ook tot in detail uitgelegd wat ervoor nodig is om te gaan verdíenen met video’s."  

Linda Graanoogst - Met Gemak in het Nieuws

Emmy Hendrikx over Noortje Janmaat

“Dat Noortje in haar eigen video’s laat zien dat je op een authentieke manier zichtbaar kunt zijn, trok mij over de streep om met haar te werken. De samenwerking gaat heel natuurlijk en stapsgewijs, waardoor je cameravrees allang is verdwenen voordat de play-knop wordt ingedrukt."  

Emmy Hendrikx - Personne

Ann van Riet over Noortje Janmaat

“Ik heb mijn jaarprogramma gelanceerd met video's en heb daar 36.000 euro mee verdiend. Ik vond de samenwerking met Noortje heel fijn. Tijdens het voortraject hebben we de verschillende scripts helemaal uitgewerkt en geoefend. Video is zeker een manier die echt de moeite waard is om uit te proberen, omdat klanten je heel goed leren kennen. Maar zelf zet je ook weer een stap in je ontwikkeling. Ik vind dat langs die twee kanten heel interessant."  

Ann van Riet - Ondernemerscoach bij Althea

P.S. 

Video is het allerbeste marketinginstrument voor nu en in de toekomst. Wil je zo goed mogelijk gebruikmaken van video? Geef je dan hier op voor het gesprek.