Marketingadvies

Home » Marketingadvies

Inhoudsopgave

Video marketingadvies voor zakelijke dienstverleners

Verdienen met VIDEO is een video marketingadvies bureau voor ambitieuze ondernemers in de zakelijke dienstverlening. Met mijn strategisch video marketingadvies help ik bedrijven in consultancy, coaching en training om zich aan de bovenkant van de markt te positioneren, zodat nieuwe klanten als vanzelfsprekend met hen willen werken.

“Veel marketing is verspilling en kun je net zo goed achterwege laten, want het levert simpelweg te weinig op. Marketing kan écht anders.”Noortje Janmaat

Goed dat je hier bent. Je bent op zoek naar professioneel en bewezen marketingadvies. Je vraagt je af: wat is in deze tijd de beste marketingstrategie? En hoe voer je die strategie uit, zodat je je doel bereikt?

Veel ondernemers investeren fors in marketing, in marketingadvies van online marketingbureaus, nieuwe campagnes, wekelijks posten op social media en fonkelnieuwe websites. Wat het oplevert weten ze niet precies. Helemaal geen marketing doen voelt niet goed. Blijven investeren in marketing, ‘omdat het hoort’, ook niet.

Mijn doel bij het geven van marketingadvies is om groeiende bedrijven te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van een bewezen marketingstrategie. Een strategie die gericht is op het aantrekken van gekwalificeerde high-end klanten, het vergroten van de zichtbaarheid en het stimuleren van groei met behulp van video.

Video: Marketing adviezen voor high end ondernemers

Bekijk de video op mijn YouTube-kanaal: https://youtu.be/AtaVnA9_RQc. Mis mijn volgende video’s niet, abonneer je op mijn YouTube-kanaal en klik op de Bel.

Wie geeft marketingadvies

Met meer dan 17 jaar ervaring in marketing, help ik ervaren ondernemers in het hogere segment om gekwalificeerde high end leads te krijgen met 1 video. 

Met de meest eenvoudige marketingstrategie maken ze meer impact, krijgen ze volautomatisch gesprekken in hun agenda en verkorten ze hun verkoopproces. Klanten kunnen al in 1 gesprek ja zeggen tegen hun waardevolle aanbod.Hoi, ik ben Noortje Janmaat,

Marketingadviseur (gespecialiseerd in high end leadgeneratie met video)

Wat maakt dit marketingadvies anders?

De meeste marketingadviezen die je ziet zijn gericht op volume, op massa, om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Als je exclusief bent en in een specifieke niche acteert, als je high end ondernemer bent, dan heb je niets aan low end adviezen. Wat je nodig hebt is andere marketing (dan uitgebreide en complexe marketingfunnels met e-books, tig mails en webinars).

Om doorlopend gekwalificeerde leads binnen te halen met je marketing, heb je een strategie nodig die past bij:

– jouw klanten (zij hebben geen tijd, wel geld).
– jouw staat van dienst (je bent er niet voor iedereen, wel voor een selecte groep klanten).
– jouw agenda (je hebt geen tijd om 4 uur of meer per week aan marketing kwijt te zijn).

Je wilt een strategie die ervoor zorgt dat:

– je de juiste mensen bereikt die jouw dienst willen kopen.
– je bekend komt te staan als de beste in jouw vakgebied. 
– je in alles kwaliteit en exclusiviteit uitstraalt.

En die je bovendien in 1 ochtend per jaar maakt (en nog fijner: die jarenlang voor je blijft werken).

Marketingadvies marketing adviesbureau Verdienen met VIDEO Noortje Janmaat

Marketingadvies marketing adviesbureau Verdienen met VIDEO Noortje Janmaat

Wat zijn de resultaten van mijn marketingadvies?

Je bent vast benieuwd wat de resultaten zijn van het marketingadvies dat ik mijn klanten geef en dat we samen implementeren. Ben heel blij dat mijn klanten erover willen vertellen in video testimonials

Marketingadvies voor Ondernemers en MKB-Bedrijven (Tips om te Groeien)

Als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf (MKB) sta je voor de uitdaging van het laten groeien van je bedrijf. Marketing speelt een cruciale rol in het vergroten van je zichtbaarheid, het aantrekken van nieuwe high end klanten en het behouden van bestaande klanten. In dit artikel geef ik vast marketingadviezen voor ondernemers en MKB-bedrijven die hun bedrijf willen laten groeien. Met video.

Begrijp je Doelgroep

Een van de eerste stappen in een succesvolle marketingstrategie is het begrijpen van je doelgroep. Wie zijn jouw ideale high end klanten? Wat zijn hun behoeften, uitdagingen en interesses? Door een duidelijk beeld te hebben van je doelgroep, kun je een gerichte marketingstrategie kiezen die past bij jouw bedrijf, bij jouw dienst en bij de behoeften van je klanten. 

Zoekwoordenonderzoek en SEO

Als ondernemer is het belangrijk om vindbaar te zijn op het internet. Zoekmachineoptimalisatie (SEO – Search Engine Optimization) speelt hierin een cruciale rol. Door middel van zoekwoordenonderzoek kun je achterhalen welke termen je potentiële klanten gebruiken om te zoeken naar producten of diensten die jij aanbiedt. Gebruik deze zoekwoorden in je video’s, geschreven content, blogs en andere  uitingen om je online vindbaarheid te vergroten.

Videomarketing

Content is Queen in de wereld van marketing. Door waardevolle, relevante en informatieve content te delen, trek je niet alleen meer bezoekers naar je website, maar bouw je ook vertrouwen op bij je doelgroep. Overweeg het het maken van YouTube video’s, het insluiten van je video’s in je blog, of het delen van video podcast om je expertise te tonen.

Sociale Media Strategie

Sociale media is een krachtig platform om in contact te komen met je doelgroep. Kies de juiste social media waar je doelgroep actief is en deel regelmatig waardevolle content. Interactie is hierbij essentieel; reageer op vragen en opmerkingen om een warme band met je volgers op te bouwen.

E-mailmarketing

E-mailmarketing blijft een effectieve manier om in contact te blijven met je klanten en potentiële klanten. Stuur regelmatig waardevolle nieuwsbrieven met updates, aanbiedingen en relevante content. Personaliseer je boodschap om de betrokkenheid te vergroten. Bekijk hier de mails uit mijn archief

Meet en Analyseer

Het is van groot belang om de resultaten van je marketinginspanningen te meten en te analyseren. Gebruik tools zoals Google Analytics om inzicht te krijgen in het gedrag van je websitebezoekers. Door te begrijpen wat wel en niet werkt, kun je je marketingstrategie continu optimaliseren.

Blijf Leren en Evolueren

De wereld van marketing verandert voortdurend. Blijf op de hoogte van nieuwe trends, technieken en tools. Investeer in je eigen kennis en overweeg het inschakelen van experts of consultants voor specifiek marketingadvies.

Door bovenstaande tips in acht te nemen, kun je als ondernemer in het MKB je bedrijf laten groeien met effectieve marketingstrategieën. Het begrijpen van je doelgroep, het toepassen van SEO en video SEO, het creëren van waardevolle content en het actief zijn op sociale media vormen samen een krachtige basis voor succesvolle marketing.

Marketingadvies voor jouw bedrijf

Heb je behoefte om eens vrijblijvend te sparren met een marketingadviseur? Je bent heel erg welkom om een gratis en vrijblijvend marketingadvies aan te vragen. Ik kijk ernaar uit om je te vertellen wat je anders kunt doen, zodat je andere, betere resultaten gaat bereiken met je marketing.