DaVinci testimonial over Noor Janmaat

Video – Liesbet de Waal- van Oosten van DaVinci vertelt over haar ervaring met Noortje Janmaat en de resultaten die zij met haar begeleiding behaalt. Bekijk de video testimonial of lees de transcriptie.

Bekijk de video op YouTube:

Transcriptie Testimonial Liesbet de Waal- van Oosten van DaVinci

Ik ben Liesbet de Waal- van Oosten en ik ben oprichter van de DaVinci Academie en DaVinci’s onderwijsbeweging.

Videomarketing is een vak

Ja, het is natuurlijk super spannend om video’s op te nemen. Het is ook helemaal niet mijn vak. Ik heb een heel ander vak. Dus het is heel fijn als iemand zoals Noortje het zo rustig brengt en met zo’n professioneel en fijn team om je heen gaat staan en je eigenlijk door die hele serie van filmpjes meeneemt.

Als je dit gaat opnemen dan staat ze altijd achter de camera, heel vriendelijk te lachen en rustig te kijken en dat helpt echt, want je wil wel van alles vertellen, maar soms lukt het niet en ja dat gaat zo heel makkelijk.

Achter de schermen bij DaVinci

Videomarketing bespaart tijd

Wat voor ons heel erg fijn is, is voorheen gingen we naar onze mogelijke klanten toe om alles uit te leggen en dat werd eigenlijk een beetje te gek. Het kostte heel veel tijd en mankracht en reizen. Door die video’s kunnen onze mogelijke klanten wanneer ze willen, waar ze willen ons bekijken, kijken welke informatie ze nodig hebben.

We hebben het heel mooi op kunnen knippen, zodat je of alles kan zien of stukjes kan zien waar je echt meteen in geïnteresseerd bent. Dus het is voor de mogelijke klant veel beter, want ze kunnen het op elk moment bekijken. En het is voor ons heel fijn, want het scheelt ontzettend veel tijd. En als die mogelijke klant ons dan zien, dan denken ze:

Oh dat is die Liesbet van televisie, dat is leuk! In het echt is ze veel kleiner.

Dat helpt heel erg, want als ik dan weer mijn verhaal ga vertellen, dan ben ik al binnengekomen, want ze hebben al een beetje van me gehoord en ze kennen me al.

Video-opnames tijdens een DaVinci klantendag

Videomarketing levert veel op

Als ik had geweten dat het zo weinig investering was qua tijd en zoveel opleverde, dan had ik het veel eerder gedaan. Het is een hele goeie manier om je online marketing te doen, om te zorgen dat je in je social media verschijnt. En als je daar samen met Noortje een plan voor maakt, dan til je je bedrijf echt op een hoger plan.

Ja, je moet dit natuurlijk gewoon gaan doen.

High quality video’s

Ik heb hiervoor ook met andere partijen video’s opgenomen en dat zag er dan toch echt niet zo mooi uit. De belichting was net niet goed, het zag er niet zo professioneel uit en dan wordt het ook snel heel slecht en zo wil je jezelf niet verkopen.

Dus als je wil dat er goede belichting is, dat het goed geknipt wordt, dat de goede vragen worden gesteld, want je weet natuurlijk als geen ander hoe jouw bedrijf in elkaar zit en wat jouw klanten willen horen, maar het helpt erg als iemand even met je meedenkt hoe je dat voor het voetlicht brengt.

Ja, dan moet je gewoon bij Noortje zijn.