Meriam Slijkerman

“Video testimonials helpen andere klanten veel sneller over de streep om ook in te stappen.”Meriam SlijkermanMeriam Slijkerman

Ik ken Noortje al 7 jaar. Vanaf het moment dat ik mij ging verdiepen in High End ondernemen was Noortje daar ook. Ook zij was getriggerd door High End ondernemen.

Sinds anderhalf jaar werken wij nauw samen op het gebied van videomarketing. Afgelopen jaar heeft Noortje video testimonials opgenomen van mijn klanten. Niet alleen ik was erg enthousiast over het resultaat, maar ook mijn klanten waren laaiend enthousiast over hun eigen video.

Noortje is echt een vakvrouw!

“Noortje heeft de specifieke kennis en expertise van High End ondernemen.”Meriam Slijkerman

Samen ontwikkelt zij een heldere strategie met je, weet zij feilloos de juiste beelden vast te leggen en de juiste vragen te stellen, zodat de transformatie van klanten heel helder naar voren komt.

Wanneer de opnames klaar zijn ontvang je heldere feedback over hoe je deze beelden op diverse effectieve manieren in kunt zetten voor je marketing, zodat je je video’s optimaal benut.

Nogmaals Noortje is een vakvrouw, maar ook een heel fijn mens!

Flexibel, betrokken, relaxt en altijd bereid alles eruit te halen wat erin zit. Je voelt je snel op je gemak bij Noortje en dat helpt als je gaat filmen.

Inmiddels heb ik Noortje toe mogen voegen aan mijn exclusieve kennisexpert team. En daar ben ik ontzettend blij mee.

“Wat ik vertel wordt nu ook onderbouwd door verhalen van klanten.”Meriam Slijkerman

Video afspelen

Video marketing is absoluut nodig in je marketing in deze tijd. Maar wat voor mij interessant is, is dat Noortje de specifieke kennis en expertise heeft van High End ondernemen, want dat vraagt om een andere strategie dan normale video marketing.

De opgenomen testimonials van klanten hebben mijn expertstatus echt de volgende boost gegeven. Wat ik vertel wordt nu ook onderbouwd door verhalen van klanten en dit helpt andere klanten veel sneller over de streep om ook in te stappen.

Noortje ik hoop dat we nog lang samen mogen werken. Heel erg bedankt voor alles tot nu toe. Ik kan Noortje Janmaat dan ook van harte aanbevelen.