Meriam Slijkerman

“Video testimonials helpen andere klanten veel sneller over de streep om ook in te stappen.”Meriam Slijkerman

Bekijk de video op mijn YouTube-kanaal: https://youtu.be/TjfSrRvciBM. Mis mijn volgende video’s niet, abonneer je op mijn YouTube-kanaal en klik op de Bel.

Ik ben Meriam Slijkerman, ik ben high end business coach en ik help ambitieuze ondernemers om te groeien met hun bedrijf, zodat ze kunnen gaan werken met de beste klant in hun markt tegen de beste prijzen en vooral onder hun eigen voorwaarden. Ik heb Noortje gevraagd om video testimonials te maken, omdat ik ook echt mijn testimonials op beeld wilde hebben. Ik heb al wel geschreven testimonials van klanten. Maar op beeld heeft het nog veel meer impact en daarom wilde ik een heleboel testimonials gaan verfilmen.

Salesgerichte strategie

Noortje is echt een vakvrouw. Niet alleen kijken we van tevoren naar de strategie. Wat willen we vooral in beeld hebben? En wat ik specifiek aan Noortje vind, is dat ze niet alleen video ’s maakt, maar daar ook echt een salesgerichte strategie op zet, zodat de video’s die je maakt echt zo uitkomen dat zo ook echt wervend zijn voor andere klanten en dat onderscheid Noortje voor mij echt van een andere videografen en video marketing strategen.

Klanten om een testimonial vragen

Toen Noortje mij vroeg om klanten te vragen, toen was er nog een beetje een twijfel van: oeh, gaan klanten dat wel doen? Want ik had nog nooit klanten gevraagd om video testimonials te geven en eigenlijk was ik verbaasd hoe makkelijk dat ging. Van de 9 mensen die ik gevraagd heb, zeiden gewoon 9 mensen ja. En vonden ze het eigenlijk ook heel leuk om te doen.

Klanten waren laaiend enthousiast als ik hen hun testimonials liet zien die Noortje had gemaakt. En dat was voor mij natuurlijk ook leuk om te horen, want ja, je wilt wel dat je ook iets maakt waar mensen helemaal achter kunnen staan, dus dat is ook belangrijk. Niet alleen dat ik goeie testimonials heb, maar dat klanten ook echt achter hun eigen testimonial kunnen staan.

Continu leads krijgen

Inmiddels heb ik een hele machine natuurlijk opgetuigd, waarin klanten eigenlijk automatisch ook op mijn pad komen. En nou ook daar is video in verwerkt. Ook daarin hebben we samen met Noortje gekeken naar de strategie van hoe kunnen we dat nog veel beter maken? En hoe kunnen we dat met video ondersteunen? Ja en je merkt dat dat gewoon werkt, geeft heel veel rust als je weet dat je daarop kunt vertrouwen dat die machine ook werkt en ook altijd werkt en daarmee een continue flow altijd binnenkrijgt van de juiste leads.

Salesgesprekken

Als ik nu salesgesprekken voer, dan hebben eigenlijk mensen altijd al gekeken naar mijn pagina met succes stories waren alle video testimonials in staan. En soms geven mensen daar ook iets op terug: “Ik heb die testimonial met die even bekeken.” En ik heb natuurlijk ook verschillende testimonials opgenomen met mensen in verschillende branches en vakgebieden, omdat ik ook verschillende kennisexperts help en dat maakt het heel waardevol. Dus ik krijg dat ook terug en ik weet zeker dat dat ook bijdraagt aan sales, dat die proof van anderen er ook echt is.

Videomarketing onmisbaar

Als ik kijk naar videomarketing in je marketingstrategie en dus ook in je salesstrategie, zeg maar, dan is dat eigenlijk onmisbaar en zeker op dit moment, in deze tijd. De ontwikkelingen gaan sowieso naar videomarketing en ook steeds meer korte snippets. Mensen willen je gewoon horen en zien. En dat krijg ik ook terug, nu ik videomarketing gebruik zeg maar, zeggen mensen ook: “Nu ik je stem hoor kan ik je nog veel beter peilen.” En vind ik het ook nog veel krachtiger, omdat je meer een band kunt creëren, ook met je klanten. Dus ook in je marketing is videomarketing echt onmisbaar wat mij betreft, zeker ook op dit moment en denk de komende tijd ook.

High end videomarketing

De reden dat ik echt met Noortje ben gaan werken, niet omdat zij expert is in haar vakgebied, maar zij is ook echt high end strateeg op het gebied van videomarketing. En ik ben natuurlijk high end business coach en dat vraagt ook echt om een andere strategie. Ook in videomarketing, dus dat betekent dat niet alle videomarketing voor mij passend is. Ik wil exclusieve marketing, exclusief gericht op mijn exclusieve high end klanten en Noortje begrijpt dat als de beste. Ze is rustig. Ze overziet altijd alles. Ze geeft je een heel vertrouwd gevoel, wat ontzettend prettig is als je voor een camera moet. Zeker de eerste keren, maar ze is strategisch ook nog eens scherp, dus in die zin heeft ze echt de perfecte combinatie van strategisch echt kunnen leveren aan resultaat, maar ook een hele vertrouwde fijne persoonlijkheid die ook echt met je meedenkt en naast je staat.

Beste testimonials

En nou ja, dat vind ik dat Noortje echt een vakvrouw maakt. Naast het feit dat ze vooral ook echt op high end niveau zaken doet en haar videomarketing inricht. Op locatie weet ze wat ze aan het doen is. De klanten komen binnen. Er is aandacht, er is tijd. En ook met mij, de filmpjes die we opnemen, zeg maar, ja het gaat gewoon allemaal vanuit kwaliteit, aandacht en tijd. Even rustig de tijd, ze neemt de strategie door. Ze straalt rust uit. Nou ja, goed ook voor de klanten die komen. Mensen voelen zich heel veilig en vertrouwd voor de camera en daardoor krijg je ook de beste testimonials.

Converterende video testimonials

Nou tegen andere high end ondernemers die nu nog geen video testimonials hebben, zou ik zeggen: zeker doen en ook zeker Noortje vragen, want dan weet je dat je ook goede converterende testimonials hebt. Nogmaals vind ik heel belangrijk, omdat het gewoon bijdraagt aan jouw verhaal. Wij hebben altijd belang. Klanten willen het van anderen horen en video is het middel, om dat gewoon ontzettend goed naar voren te brengen. Onmisbaar.

Videomarketing is een leerproces

Videomarketing is echt een leerproces. Ook dit is er niet in één keer, maar je moet wel beginnen en je moet het vooral aangaan met jezelf. De schaamte voorbij. Pak je podium, ook al weet je niet helemaal precies hoe het is, maar ga en ontwikkel. En inderdaad, zorg dat je daar gewoon een expert bij hebt die je gewoon even kan helpen.Meriam Slijkerman

“Ik ken Noortje al 7 jaar. Vanaf het moment dat ik mij ging verdiepen in High End ondernemen was Noortje daar ook. Ook zij was getriggerd door High End ondernemen.

Sinds anderhalf jaar werken wij nauw samen op het gebied van videomarketing. Afgelopen jaar heeft Noortje video testimonials opgenomen van mijn klanten. Niet alleen ik was erg enthousiast over het resultaat, maar ook mijn klanten waren laaiend enthousiast over hun eigen video.

Noortje is echt een vakvrouw!”

“Noortje heeft de specifieke kennis en expertise van High End ondernemen.”Meriam Slijkerman

“Samen ontwikkelt zij een heldere strategie met je, weet zij feilloos de juiste beelden vast te leggen en de juiste vragen te stellen, zodat de transformatie van klanten heel helder naar voren komt.

Wanneer de opnames klaar zijn ontvang je heldere feedback over hoe je deze beelden op diverse effectieve manieren in kunt zetten voor je marketing, zodat je je video’s optimaal benut.

Nogmaals Noortje is een vakvrouw, maar ook een heel fijn mens!

Flexibel, betrokken, relaxt en altijd bereid alles eruit te halen wat erin zit. Je voelt je snel op je gemak bij Noortje en dat helpt als je gaat filmen.

Inmiddels heb ik Noortje toe mogen voegen aan mijn exclusieve kennisexpert team. En daar ben ik ontzettend blij mee.”

“Wat ik vertel wordt nu ook onderbouwd door verhalen van klanten.”Meriam Slijkerman

Video afspelen

Video marketing is absoluut nodig in je marketing in deze tijd. Maar wat voor mij interessant is, is dat Noortje de specifieke kennis en expertise heeft van High End ondernemen, want dat vraagt om een andere strategie dan normale video marketing.

De opgenomen testimonials van klanten hebben mijn expertstatus echt de volgende boost gegeven. Wat ik vertel wordt nu ook onderbouwd door verhalen van klanten en dit helpt andere klanten veel sneller over de streep om ook in te stappen.

Noortje ik hoop dat we nog lang samen mogen werken. Heel erg bedankt voor alles tot nu toe. Ik kan Noortje Janmaat dan ook van harte aanbevelen.

Video afspelen

“Video testimonials dragen bij aan sales.”Meriam Slijkerman