Welmoet Babeliowsky

Video – Welmoet Babeliowsky vertelt over haar ervaring met Noortje Janmaat en de resultaten die zij met videomarketing behaalt voor haar bedrijf Autorespond. Bekijk de video testimonial of lees de transcriptie.

Bekijk de video op YouTube https://youtu.be/GdQxFrM65G0. Mis mijn volgende video’s niet, abonneer je op mijn YouTube-kanaal en klik op de Bel.

Transcriptie Testimonial Welmoet Babeliowsky over Noortje Janmaat

Welmoet Babeliowsky over Noortje Janmaat

“Ik ben Welmoet Babeliowsky en ik ben eigenaar van Autorespond, een bedrijf voor online marketingtools, nieuwsbrieven, shoppingcart waarmee je dus via je website kan laten betalen.

Vindbaar in YouTube

Video is heel erg belangrijk voor ons bedrijf, omdat mensen ons bijvoorbeeld ook vinden via YouTube. En sowieso word je beter gevonden en kan je je boodschap heel goed vertellen. En daarvoor maak ik altijd gebruik van de diensten van Noortje Janmaat.

Noortje denkt strategisch mee over video

En dat is niet alleen maar omdat Noortje de video zelf heel goed kan opnemen, maar omdat het veel verder gaat. Ze kan echt helemaal meedenken wat je – zeg maar – inhoudelijk dan in de video moet brengen, wat de boodschap is. Ze kan helemaal strategisch nadenken hoe je video gaat inzetten voor je bedrijf. Dat is gewoon heel erg belangrijk voor ons, dus ik zal altijd blijven gebruikmaken van haar diensten. Zij is ook denk ik in Nederland de enige die hier het meeste van afweet.

Zij is ook denk ik in Nederland de enige die hier het meeste van afweet.

Begeleid goed bij opnemen van video

Waar Noortje ook heel goed in is, is het heel goed begeleiden van opnemen van video, want ze kan je ook heel goed geruststellen. En qua persoon is ze ook heel fijn om mee te werken en je voelt je helemaal op je gemak bij haar. En dat is natuurlijk heel belangrijk om het een beetje goed over te laten komen. Dus dat zijn ook dingen waarin Noortje heel erg sterk is. Dus ik zou ook altijd om die reden sowieso ook met haar willen werken.

Maar dat is natuurlijk niet het enige, want ze kan verder heel goed ideeën of meedenken wat het beste idee is en dat brengt het dan ook echt op een hoger plan.

Videotestimonials opnemen met klanten

Een van de dingen waar ik Noortje’s hulp bij heb gehad is bij het maken van een klantentour. We zijn in Nederland en in België hebben we onze klanten bezocht, een aantal daarvan, en daar is zij mee geweest om hun testimonials op te nemen.

En dat was natuurlijk maar een gedeelte van het verhaal, want daarna heeft ze het op ons videokanaal gezet. Dat heeft zij helemaal gemaakt. Waardoor we heel goed vindbaar zijn geworden en dat levert ons ook echt nieuwe klanten op. Mensen vinden ons op die manier.

Ervaringen klanten geloofwaardig

Testimonials zijn heel erg belangrijk omdat je dan je klanten aan het woord laat en die kunnen natuurlijk het beste vertellen wat ze eraan hebben en wat zij ervan vinden en daar kunnen nieuwe mensen dan iets aan hebben en die kunnen daardoor op ideeën komen, maar ook horen van waarom moet ik het doen? Als iemand anders dat vertelt, dan komt dat heel geloofwaardig over. Dus dat is echt super belangrijk om te hebben.

Sowieso is het heel belangrijk om video te hebben voor je bedrijf en dat gaat je heel veel brengen. Maar als je het doet, dan moet je echt met Noortje Janmaat gaan werken, omdat zij gewoon de expert is op het gebied van videomarketing, want het is niet alleen maar de video zelf opnemen.

Het is ook de teksten die erbij horen, gevonden worden met je video en dat soort dingen weet Noortje allemaal als de beste.

Noortje is heel fijn persoon om mee samen te werken

Nou wat ik over Noortje kan vertellen is dat ze een heel fijn persoon is om mee samen te werken. We hebben ook in de tijd dat we al samen gewerkt hebben elkaar best wel goed leren kennen en dat is natuurlijk ook heel erg leuk, want ze is een heel fijn en sympathiek mens. Ik vind haar ook echt een fijngevoelig mens, dat is voor mij ook heel belangrijk, daardoor kan ik me goed thuis voelen bij haar en op mijn gemak en dat is natuurlijk voor video heel belangrijk.” 


Wil jij net als Welmoet Babeliowsky video inzetten om nieuwe klanten te krijgen? Geef je op voor een persoonlijk gesprek, dan bepalen we samen jouw videostrategie.

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg