Let even goed op...

Noor Janmaat Video Marketing Strateeg

Dit is voor ondernemers die geloven dat het in deze tijd veel belangrijker is om marketing op een andere (authentieke) manier te doen. 

Het is niet voor ondernemers die denken dat marketing alleen maar om promotie en conversie gaat. 

 Als je je bedrijf wil laten groeien en meer wil verdienen, dan zul je zichtbaar én vindbaar moeten zijn

Ik pas deze methode keer-op-keer toe voor mijn VIP-klanten (en mijn eigen bedrijf) en de resultaten zijn geweldig: 

Voor mijn eerste bedrijf door Noor (een online shop) sleepte ik er een opdracht mee binnen van 24.000 euro omzet.

Noor Janmaat Video Marketing Strateeg

Het maakt dat ik op pagina #1 van Google en YouTube verschijn. Zonder ook maar 1 euro uit te geven aan advertenties (of bedrijven die me beloven dat ik op pagina #1 zal verschijnen).  

Het is eenvoudig.

Voordat mensen iets van je kunnen kopen, zullen ze jou eerst moeten vinden, zien én gaan vertrouwen.  

En dat is precies waar veel bedrijven en ondernemers NIET in slagen. 

Je kunt de allerbeste in je werk zijn en er de mooiste video's over laten maken.  

Als je video's niet worden gezien door jouw publiek. Als je video's niet zorgen voor leadgeneratie...  

Waarom zou je dan tijd en geld besteden aan videomarketing? 

 • Het gaat er niet altijd om dat je de allermooiste video maakt. 
 • Het gaat er ook niet om dat je de meest glanzende bedrijfsfilm maakt. 
 • Het gaat erom dat je de juiste video’s maakt en dat je videomarketing voor je bedrijfsgroei laat werken. 
Noor Janmaat Video Marketing Strateeg

Zorg ervoor dat je gezien wordt door jouw doelgroep. 

En dan? 

Dan willen ze alleen met jou werken (en met niemand anders meer). 

Hoe je dat doet?  

Je weet allereerst welke video's je nodig hebt. 

En ten tweede hoe je die video's voor de groei van je bedrijf laat werken. 

Als je het goed doet, dan ben je overal op de juiste manier zichtbaar en… 

… kom je gemakkelijker in contact met droomklanten (zonder te hoeven ‘leuren’ en koud te bellen). 

… kun je hogere prijzen vragen en meer gaan verdienen (omdat je gezien wordt als de nummer 1 in jouw vakgebied). 

De Voordelen van Video 

 • Feit: Video werkt op internet. Dat is waarom slimme ondernemers video als marketingmiddel inzetten. Ze delen hun allerbeste kennis. En ze krijgen de aandacht die ze verdienen.
 • Video’s zijn bijzonder krachtig, omdat je er meer mee opvalt (zelfs als je concurrenten precies hetzelfde aanbieden als jij). 
 • Waarom kun je meer verdienen met de juiste video’s? Omdat je gezien wordt als dé expert in jouw vakgebied en je betere prijzen kunt vragen. 
 • Maar let op: maak geen video’s die afbreuk doen aan je zorgvuldig opgebouwde staat van dienst.  

Maak kennis met...

Verdienen met video achter de schermen

Verdienen met VIDEO is de meest volledige online training over videomarketing. En heeft maar 1 doel: jou laten zien hoe je video’s maakt die gezien worden door mensen die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. 

Verdienen met VIDEO is perfect: 

 • Als je een bedrijf hebt met potentiële klanten die online zijn. Verdienen met VIDEO helpt je om met ze in contact te komen.
 • Als je online producten verkoopt. Je boek of e-book. Online training. Membership site. Verdienen met VIDEO helpt je om er klanten voor te krijgen. 
 • Als je je kennis en diensten verkoopt. Coaching. Webdesign. Logo ontwerp. Of iets anders wat je op freelance basis doet. Verdienen met VIDEO helpt je erbij.  
 • Als je producten verkoopt via je webshop. Verdienen met VIDEO helpt je erbij.
 • Als je als VA klanten ontzorgt bij hun online marketing. Verdienen met VIDEO helpt jou (en jouw klant) erbij.
 • Als je andermans producten en diensten promoot via affiliate marketing. Verdienen met VIDEO helpt je om meer commissies te krijgen.

Wat zit er in Verdienen met VIDEO? 

Ik zal je in detail vertellen wat je precies gaat krijgen in Verdienen met VIDEO 

Startmodule 

Succesvol starten met VIDEO 

 • Waarom de meeste video's die je online ziet niet werken... en het enige wat je anders moet doen, voordat je ook maar 1 video gaat maken (als je jezelf de teleurstelling van een mislukte video wil besparen).
 • De meeste dienstverlenende ondernemers hebben een 'aanbod-probleem': ze zijn niet in staat om meer klanten te bedienen of ze bieden een dienst aan waar mensen niet in willen investeren. Daarom heb je een winstgevend verdienmodel nodig en ik laat je 3 verschillende modellen zien (die ook heel goed samengaan).
 • Voel je je overweldigd door alle online marketing methodes? Dan zul je de Vier Vee Formule waarderen (leer deze 4 fases kennen en hoe je er de juiste mensen mee aantrekt, ongeacht in welke fase je je nu bevindt).
 • Ontdek het simpele 6-stappenplan om je video te maken, zodat je zeker weet dat elke video die je maakt zorgt voor groei van je bedrijf. Vandaag, morgen, over een half jaar, zolang als je wilt (video is een langetermijnstrategie).

Module 1 

Je Video Actieplan

 • Geen idee waar je video over moet gaan? Ik deel een eenvoudige manier om goede onderwerpen voor je eerst volgende video te vinden (die jouw ideale klanten daadwerlijk willen zien).  
 • Zoekwoorden: je krijgt een stappenplan om de juiste zoekwoorden te gebruiken. Ik laat je zien hoe je SEO (zoekmachineoptimalisatie) toepast voor jouw video’s, zodat jouw video’s op #1 van YouTube en Google schitteren en je dagelijks verkeer naar je website of landingspagina’s krijgt. Gratis en voor niets (dus ook als je zelf vrij bent).  

Module 2 

Je video's Opnemen en Monteren

 • Script schrijven: je leert de onmisbare basisbeginselen van het schrijven van een ijzersterk script (en je krijgt mijn voorbeeldscripts die je copy-paste gebruikt voor jouw eigen video’s).  
 • Echt waar: het kan in minder dan 5 minuten. Ik laat je stap voor stap zien hoe je je video’s monteert, zodat je tijd overhoudt voor je klanten (je bent tenslotte ondernemer en geen filmmaker, vlogger of editor).  

Module 3

Optimaliseren voor Meer Kijkers 

 • Hoe je meer kijkers krijgt voor je video’s: ik deel álle geheime stappen, tips, tricks en tactieken die ik toepas en die ervoor zorgen dat jouw video’s gezien worden door de juiste kijkers en op pagina #1 van de zoekmachines verschijnen.  
 • Video Ranking: je leert hoe je de juiste videotitels schrijft, omschrijvingen maakt, de juiste tags toepast, Tip-Top Thumbnails maakt, ondertitelingen maakt en veel meer.  

Module 4 

Van Video naar je Lijst  

 • Leadgeneratie: als je online wil ondernemen, dan heb je een continue stroom van leads nodig die geïnteresseerd is in jouw aanbod. Zonder hen blijf je met lege handen. Ik laat je strategieën zien hoe je je lijst laat groeien met je video’s. 
 • E-mailmarketing: hoe je de juiste kijkers krijgt door je video (op de juiste manier) te verspreiden via je lijst en hoe jouw nieuwsbrief beter opvalt in onze overvolle inbox dan die van collega-ondernemers.
 • Social media: hoe je andere social media kanalen inzet om meer kijkers voor je video’s te krijgen. Ik laat je voor elk netwerk (YouTube, Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram) zien hoe je je video het beste promoot voor meer kijkers. 
 • Hergebruiken: ik laat je ook zien hoe je je Live video's slim hergebruikt op andere social media.  

Bonussen ter waarde van 1.100 euro 

Bonus ter waarde van 500 euro

Geloofwaardige Video Testimonials

Wil jij graag advies krijgen voordat je iets koopt? Ja toch? Zo is het ook voor jouw toekomstige klant. Die wil ook graag weten of hij of zij de juiste keuze maakt om te investeren in jouw aanbod. Je kunt ze natuurlijk zelf overtuigen… Maar veel sterker is het om jouw tevreden klanten aan het woord te laten over hoe goed jij bent. En om te laten zien dat anderen eerder de keuze maakten voor jouw programma of dienst. 

In deze bonus ontdek je wat ervoor nodig is om zelf een ijzersterke testimonial te maken (wat je juist WEL vraagt en wat je juist beter niet vraagt aan je klant).

Bonus ter waarde van 200 euro

Klanten Krijgen met E-mailmarketing 

Als je een manier zoekt om een meer betekenisvolle band op te bouwen met de mensen op je e-maillijst, om van deze warme leads tevreden klanten te maken, en van tevreden klanten trouwe fans te maken (die alles kopen wat je te bieden hebt en het iedereen doorvertellen), dan is deze bonus voor jou. En je leert 3 opvallende manieren waarmee je meer kijkers voor je video krijgt via je nieuwsbrief (het is eenvoudiger dan je denkt). 

Bonus ter waarde van 200 euro

Geanimeerde Intro & Outro Maken 

Leer hoe je een herkenbare Intro & Outro voor je video’s maakt, die precies uitstralen wie jij als ondernemer bent, voor wie jij er bent én waarmee je het monteren van je video ook nog eens extreem versimpelt. Het monteren van je video's hoeft hiermee maar 5 minuten van je tijd te kosten. #praktisch

Bonus ter waarde van 200 euro

Hoe je online programma's maakt (die mensen willen kopen) 

Heb je nog niet eerder een online programma of training gemaakt? Ik laat je zien welke video's je ervoor nodig hebt (en waarom precies die video's). Je leert hoe je trainings- en instructievideo's maakt, zodat je klanten van jou kunnen leren als je zelf vrij bent. Dit alles om jouw klanten nog meer waarde te bieden, zonder dat het je zelf extra tijd kost.

Met als resultaat

 • Je bereikt een #1 positie in Google en YouTube en verschijnt bovenin de tijdlijnen van LinkedIn, Facebook en Instagram
 • Je vergroot je vindbaarheid en zichtbaarheid op internet 
 • Je video’s werken 24/7 voor de groei van jouw bedrijf
 • Je krijgt meer potentiële klanten op je mailinglijst
 • Je inkomen verhoogt door het hefboomeffect die jouw video's hebben


Maar let op: dit is een proces waar je stap voor stap aan werkt. Dag in, dag uit. Het is eenvoudig, maar niet gemakkelijk...

Video Marketing Strateeg

Over Noor Janmaat

Als Video Marketing Strateeg helpt Noor ervaren ondernemers uit Nederland en België om hoogwaardige leads te krijgen met high quality video's, om beter te kunnen verkopen en meer te verdienen. 

Met haar eerste online bedrijf 'door Noor' begon ze met het verspreiden van marketingvideo's en bereikte daar geweldige resultaten mee: #1 posities in Google en YouTube, dagelijks nieuwe klanten en bestellingen. En als klap op de vuurpijl een opdracht van 24.000 euro omzet. 

Noor Janmaat is auteur van het boek Experttips over Verdienen met video (2e druk). 

Noor verscheen in & op:

Noortje Janmaat in Het Parool
Noortje Janmaat op De Ondernemer
Noortje Janmaat op nieuws.nl
Noortje Janmaat in Het Algemeen Dagblad
Noortje Janmaat op Sprout
Verdienen met VIDEO vermeld op Frankwatching

Wie zichtbaar is, wordt opgemerkt (ook door journalisten die je willen interviewen voor landelijke kranten). 

EXTRA Bonus ter waarde van 200 euro

Gratis publiciteit: Hoe je in het nieuws verschijnt (zonder persbericht)  

Hoe verschijn je in de landelijke of regionale krant, in tijdschriften of die interessante site? Daar waar veel van jouw potentiële klanten zijn om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen? In deze extra bonus leer je hoe je in het nieuws verschijnt (zonder een persbericht te sturen). Je wordt bij een veel groter publiek bekend, onderstreept jouw expertstatus en vergroot je kans op nieuwe klanten. 

Lieve woorden van klanten (om stil van te worden...) 

"Noortje heeft kennis van video en marketing, dat is gewoon de ideale combinatie."

"Noor weet heel veel van video, maar ze weet ook heel veel van marketing en dat is gewoon de ideale combinatie. Ze stippelt je hele strategie uit en daardoor ga je ook groeien en word je een veel betere professional. Nu zijn mijn video's echt high-end en daarmee trek ik high-end klanten aan."  

Laura Babeliowsky 

Laura Babeliowsky Bouw een Bloeiend Bedrijf

"Het is gewoon goud waard."

"Noortje Janmaat is een toponderneemster en vakvrouw die ondernemers precies weet uit te leggen waarom je video in kunt zetten voor je bedrijf. Ze heeft mij niet alleen ideeën en stappenplannen aangereikt om video’s te maken, maar ook tot in detail uitgelegd wat ervoor nodig is om te gaan verdíenen met video’s."  

Linda Graanoogst 

Linda Graanoogst Met Gemak in het Nieuws

"Dankzij de adviezen van Noor heb ik mijn omzet weten te verdubbelen"

"Ik heb erg veel gehad aan de adviezen van Noor. Zonder haar heel zorgvuldige en persoonlijke aandacht en prettige drive was ik niet zo ver gekomen. Dankzij haar adviezen heb ik mijn omzet binnen 2 jaar tijd weten te verdubbelen."  

Werner Janssen 

Werner Janssen over Noortje Janmaat

"Overtrof mijn verwachtingen"

"Ik kwam Noor tegen, verdienen met video's, dat is exact wat ik wil en toen zijn we direct gestart hè? Geen twijfel. Oh, ik vond het zalig. Ik moet eerlijk zeggen: het overtrof mijn verwachtingen."  

Katinka Michiels 

Katinka Michiels Power 2 Bloom

"Levert ons ook echt nieuwe klanten op"

"In Nederland en België hebben we onze klanten bezocht. Noor is mee geweest om video testimonials op te nemen. Dat was natuurlijk maar een gedeelte van het verhaal, want daarna heeft ze het op ons videokanaal gezet, waardoor we heel goed vindbaar zijn. Het levert ons ook echt nieuwe klanten op.  

Welmoet Babeliowsky (hier samen met Facebook-expert Anne Raaymakers) 

Testimonials bij Anne Raaymakers met Welmoet Babeliowsky

"Op een authentieke manier zichtbaar"

"Dat Noor in haar eigen video’s laat zien dat je op een authentieke manier zichtbaar kunt zijn, trok mij over de streep om met haar te werken. De samenwerking gaat heel natuurlijk en stapsgewijs, waardoor je cameravrees allang is verdwenen voordat de play-knop wordt ingedrukt."

Emmy Hendrikx 

Emmy Hendrikx over Noortje Janmaat

Waarom je VIDEO niet langer kunt negeren 

 • Kijkers zijn 95% meer geneigd om jouw boodschap te onthouden na het zien van je video (in vergelijking tot de 10% wanneer ze alleen een tekst lezen). 
 • Marketeers die video inzetten krijgen 66% meer gekwalificeerde leads per jaar.
 • 85% van alle internetgebruikers bekijkt maandelijks videocontent op elk van un devices. 
 • Wanneer jouw video op #1 van Google staat, dan val je meer op dan de andere (standaard) zoekresultaten. 
 • In 2020 zal 80% van al het internetverkeer uit video's bestaan.
Verdienen met YouTube Videos zoekresultaat Google

Beoordeel het zelf: een video op pagina #1 van Google valt meer op dan en standaard zoekresultaat.

Je hebt vast vragen...

Wat is de Online training Verdienen met VIDEO precies?

De Online training Verdienen met VIDEO is een volledige online training die je in je eigen tijd en op je eigen tempo volgt. 

Je krijgt toegang tot een besloten online omgeving waar je instructievideo's, checklists, voorbeeldscripts en opdrachten vindt. Alle informatie is heel begrijpelijk uitgelegd: je hoeft niet technisch te zijn om het onder de knie te krijgen.  

Je krijgt onbeperkt toegang tot de online omgeving en je kunt erbij vanaf elk apparaat: je PC, tablet of smartphone.  

Gaat de prijs omhoog?

Jij meldt je aan op het prijsniveau dat nu geldt. Alle prijzen zijn exclusief btw. Je krijgt een factuur en de investering die je doet, kun je verrekenen bij de Belastingdienst. 

Testimonials opnemen op Nyenrode  

Het klinkt goed Noor, maar ik heb toch zo mijn twijfels of ik hieraan moet beginnen.

Ik ken dat ongemakkelijke gevoel, voordat je investeert in een online training. Dat je gedachten hebt als: Zou het echt goed zijn? Wat krijg ik dan allemaal? Ik snap het: je wilt gewoon zeker weten dat je de juiste keuze maakt. 

Er zit meer dan 9 uur aan videolessen in deze online training. Om de beste resultaten te behalen zou ik zeker 2 uur per week besteden aan het volgen en implementeren van deze training (het is zo simpel als: doe eerst dit, doe dan dat). 

Werk je tijdens deze Online training ook 1-op-1 met mij?

Nee, alleen mijn VIP-klanten geef ik mijn meest intensieve en persoonlijke aandacht.

Wil jij ook mijn persoonlijke begeleiding? Voel je vrij om contact met me op te nemen, dan onderzoeken we samen of en op welke manier we kunnen werken om jou tot de beste resultaten te laten komen. 

Hoeveel tijd kost het volgen van deze training? 

Sorry, maar ik denk eerlijk gezegd dat het de verkeerde vraag is om te stellen.  

Wat belangrijk is, is dat je gaat begrijpen hoe het werkt en dat je gaat doen wat ervoor nodig is om resultaat te behalen. Eerst geven, om vervolgens te kunnen ontvangen.

Als je - net als ik - helemaal achter het idee staat dat wat je eruit haalt, een resultaat is van wat je erin hebt gestopt, dan weet je wat je te doen staat.  

Ik geef je het recept. Hoe jij het recept vervolgens bereidt en hoeveel liefde je erin stopt, dat is aan jou. Ik heb daar geen controle over.  

Hoe lang hou ik toegang tot de online training? 

Dat is simpel: voor altijd. 

Dit is versie 3 van de online training. Wat betekent dat de training nog niet helemaal compleet is. Dat klinkt misschien een beetje raar. Maar er kleeft juist een groot voordeel aan voor jou. Ik ga deze training nog verder uitbreiden in 2020. En jij krijgt toegang tot alle updates. 

Nieuwste update was op: 30 december 2019

Alles wat ik creëer is altijd werk in uitvoering. Het kan nooit af zijn (net zoals je website nooit af kan zijn). Ik ga geen eerste, tweede, derde versie neerzetten en er dan vervolgens niet meer naar omkijken. Dat is niet zoals ik werk. Ik update mijn trainingen altijd en Verdienen met VIDEO is daarbij dus geen uitzondering.

Werkt video wel als ik een...ben?  

Voorbeelden van bedrijven en ondernemers die al hebben deelgenomen aan deze training zijn: journalist, marketingcommunicatie-adviseur, social media expert, businesscoach, kunstenaar, auteur, spreekcoach, tekstschrijver, voedingsdeskundige, dirigent, werkzoekende (die binnen 2,5 week een nieuwe baan had), illustrator (die na 3 video's al een illustratie verkocht), virtueel assistent, eigenaar van webshop, maar ook bedrijven in het MKB.  

Als je mensen helpt met het oplossen van een probleem of het voltooien van een opdracht, dan kan deze training je helpen om meer klanten aan te trekken voor je product of dienst.  

Ja, ik wil meedoen, hoe meld ik me aan?

Hartstikke goed. Er is geen beter moment om video's te gaan maken dan DIT moment. Voordat je het weet word je ingehaald door collega-ondernemers die beter zichtbaar zijn dan jij.

Maak je beste keuze en betaal vandaag niet 497 euro maar 147 euro exclusief btw. 

Klik op de button op deze pagina om veilig te betalen via iDEAL of MrCash (als je uit België komt). Je krijgt dan direct toegang tot de besloten online omgeving, dus je kunt gelijk aan de slag.

Ik heb een andere vraag, Noor

Heb je een andere vraag die hier niet tussen staat? Stuur me gerust een mail: noortje@verdienenmetvideo.nl

Ik doe mijn best om je vraag de volgende werkdag te beantwoorden. 

Noortje Janmaat Video Marketing Strateeg

De meest volledige training over videomarketing

Hoe creëer je video's waarmee je nieuwe klanten binnenhaalt? Het antwoord vind je in deze training.

van 497 euro voor 147 euro

Bij deelname aan de online training Verdienen met VIDEO betaal je tijdelijk 147 euro exclusief btw via iDEAL of Mr Cash (als je uit België komt).  

Ja, dit wil ik

Trouwens, je hebt niets te verliezen...

Bedenk: je hebt niets te verliezen. Op deze training zit een 100% tevredenheidsgarantie die elke euro waard is. Fijn om te weten, toch?  

Dit is hoe het werkt:  

Als je na 30 dagen niet gelukkig bent, stuur gewoon een mailtje naar noortje@verdienenmetvideo.nl, laat zien wat je hebt gedaan en ik stort het volledige bedrag terug. Geen punt. Ik wil geen ongelukkige klanten.  

Ik bied jou deze garantie, omdat ik jou vertrouw én mijn training die zich in de praktijk heeft bewezen. 

Waarom ik je vraag om je werk te laten zien? Dat is eenvoudig. Ik wil alleen gemotiveerde ondernemers in deze training die hun bedrijf willen laten groeien. Als jij dit bent, dan zal je het werk hoe dan ook verzetten en dus zal het geen moeite voor je zijn om het aan me te laten zien.  

Ik weet dat ook jij die #1 positie in jouw vakgebied kunt krijgen en dat je je investering terugverdient als je gaat implementeren wat je van me leert.

van 497 euro voor 147 euro  

Bij deelname aan de online training Verdienen met VIDEO betaal je tijdelijk 147 euro exclusief btw via iDEAL of Mr Cash (als je uit België komt).  

Ja, dit wil ik

NB. Ik wil niet dat je geld investeert in een training die je eigenlijk niet kunt betalen. Om deze reden is er geen mogelijkheid om dit speciale aanbod in termijnen te betalen. 

EXTRA Bonus 

E-book Experttips over verdienen met video

Noortje Janmaat auteur van het boek Experttips over verdienen met video

Je krijgt ook de tweede druk van mijn boek Experttips over verdienen met video. Je leest gastinterviews met onder andere bestsellerauteur Jos Burgers en televisiepresentator Jan de Hoop.

Wat klanten over mijn training zeggen (hartverwarmend ❤)

"Ik ben heel blij met jouw training, Noor. Deze zit goed in elkaar."  

Gerda W. - Coach

"Je kunt een bedrijfsfilm laten maken. Dat kost je dan een paar duizend euro, maar het levert je gewoon niets op. Ik ben nu echt een drempel over, ik vind het niet meer eng. Deze training heeft heel veel stress weggehaald. De scripts helpen, om ideeën op te doen. Echt in praktische zin heb ik er heel veel aan gehad."  

Linda van Z. - Kindercoach

“Je bent heel duidelijk en beknopt, Noor. Zalig. Daar houd ik van. Hiervoor een business training gedaan, dus veel herkenbaar. Maar de eenvoud en de beknoptheid waar jij dit tot nu toe hebt gemaakt, is echt een verademing. Dankjewel hiervoor. Ik ben blij dat ik begonnen ben en voor jou heb gekozen.” Ellen L. – Coach

Fijn, dit soort 🌟reacties 🌟die ik mag ontvangen van klanten die niet kunnen wachten. Waardeer ik, ondernemers die doorpakken. 

Heb inmiddels mijn eerste, niet commerciële video gedeeld. Al heel veel leuke reacties op gehad! Leuk dat ik deze (grote) stap gezet heb! Dankzij jou, Noortje!”  

Alexandra van S. - Conflict- en re-integratiebegeleiding

"Hoi Noor,  

Ik wilde je persoonlijk even complimenteren met de cursus die ik van je heb gekocht. Hoewel ik nog niet alle modules heb afgerond, heb je me wel aangespoord om gewoon te doen en me niet te laten afleiden door schoonheidsfoutjes (en andermans commentaar) in mijn video's. Uiteraard laat ik me graag leiden door de modules om de video's te perfectioneren en professionaliseren, maar het begin is er. Inmiddels heb ik ook een YouTube-kanaal en ben ik aan het filmen.  

Cynthia S. - Auteur

Jan Wind over Verdienen met VIDEO

"Verdienen met VIDEO vond ik een harstikke goede cursus, een van de weinige zo niet de enige die alle terreinen beslaat. Wat ik heel erg prettig vind is dat er overal PDF's bij zitten. En de bonussen zijn prettige aanvullingen om nieuwe kennis te vergaren. Ik ben in staat geweest om mijn product goed te verkopen en goede video's te maken en daar gaat het me om."

Jan Wind - Videomaker bij Laat je Kennen

Dit speciale aanbod is tijdelijk en vervalt automatisch

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

P.S. Dit is het einde van de pagina 😁 Begin direct met de training