Klanten Krijgen met 1 Video

Je ontdekt in deze video wat je mist in je marketing- & acquisitie aanpak waardoor je te weinig afspraken met nieuwe klanten in je agenda hebt.

Update: op 2:16 vertel ik het verhaal van een klant. De video heeft inmiddels al 108.500 euro omzet opgeleverd (in 4 maanden tijd, zie hieronder).

Wil je ook met 1 video in gesprek komen met nieuwe klanten die nog nooit van jou hebben gehoord en die zelf een gesprek met je aanvragen. Ga dan met mij in gesprek. Je ontdekt waar de bottleneck zit in jouw marketing- en salesproces. Als bonus ontvang je het bewezen script.

“Je krijgt meer klanten en ook de klanten die je wilt hebben”

Marieke van Ginkel Drijvende kracht

“Ik merk dat er vreemde mensen bellen. Dus mensen die niet op je lijst of in je warme netwerk zitten, maar uit andere delen van het land opbellen en zeggen: “Ik heb je video’s bekeken en ik denk dat het iets voor mij is.” Dus je vergroot je klantenkring enorm.”

drs. Marieke van Ginkel – Leiderschapstrainer en teamcoach bij Drijvende Kracht

“Het levert ons ook echt nieuwe klanten op.”

“Noortje kan strategisch bedenken hoe je video gaat inzetten voor je bedrijf en dat brengt het dan ook echt op een hoger plan. Ik vind haar ook echt een fijngevoelig mens. Dat is voor mij heel belangrijk, daardoor kan ik me goed thuis voelen bij haar en op mijn gemak en dat is natuurlijk voor video heel belangrijk.”  

Welmoet Babeliowsky – Eigenaar Autorespond


“Als ik had geweten dat het zoveel opleverde, dan had ik het veel eerder gedaan.”

Liesbet de Waal-van Oosten DaVinci

“Ik heb hiervoor ook met andere partijen video’s opgenomen en dat zag er dan toch echt niet zo mooi uit. De belichting was net niet goed, het zag er niet zo professioneel uit en dan wordt het ook snel heel slecht en zo wil je jezelf niet verkopen. Als je er samen met Noortje een plan voor maakt, dan til je je bedrijf echt op een hoger plan.”  

drs. Liesbet de Waal- van Oosten – Oprichter DaVinci Academie en DaVinci’s onderwijsbeweging 


“Ik heb mijn omzet weten te verdubbelen”

Werner Janssen

“Ik heb erg veel gehad aan de adviezen van Noortje.

Zonder haar heel zorgvuldige en persoonlijke aandacht en prettige drive was ik niet zo ver gekomen. Dankzij haar adviezen heb ik mijn omzet binnen 2 jaar tijd weten te verdubbelen.” 

Werner Janssen – Improvisatiecoach 


“Noortje heeft kennis van video en marketing, dat is gewoon de ideale combinatie.”

“Heel veel ondernemers willen met video beginnen. Ze kiezen een videomaker, maar die heeft geen visie op marketing en dan is het lang zo effectief niet.

Noortje combineert die 2 dingen. Ze weet heel veel van video, maar ze weet ook heel veel van marketing en dat is gewoon de ideale combinatie. Ze stippelt je hele strategie uit en daardoor ga je ook groeien en word je een veel betere professional. Nu zijn mijn video’s echt high-end en daarmee trek ik high-end klanten aan.”  

Laura Babeliowsky – Businesscoach

2015


“Ik hoef minder gesprekken te voeren en de gesprekken zijn van veel hoger niveau”

“Er zijn maar heel weinig mensen die snappen hoe je met video en marketing en video ads high-end klanten kan aantrekken die bereid zijn om een grote investering te doen. Dat begrijpt niet iedereen. Er wordt veel gekeken naar cijfers die echt niet relevant zijn. Noortje snapt het wel. Ik ben ervan overtuigd dat Noortje op dit moment gewoon de enige in de markt is in Nederland die dat snapt en voor ons is dat een verademing. Dat geeft enorm veel vertrouwen. Ik hoef minder gesprekken te voeren en de gesprekken zijn van veel hoger niveau.” 

Monique Leenen – Salescoach en Businesscoach bij Laura Babeliowsky B.V. 


“Een vakvrouw die precies de juiste dingen zegt”

“Ik merkte dat Noortje op een veel bredere manier bezig is met marketing en dat vond ik wel interessant, want marketing is een uitdaging voor mij. Noortje is een vakvrouw die precies de juiste dingen vraagt en ook de juiste dingen zegt. Die heel duidelijk kan zijn, die niet voorzichtig is om mij te wijzen op dingen die ik niet goed doe of dingen die ik zou kunnen verbeteren. Ik vind het zelf verbazingwekkend om te zien hoeveel stappen ik toch weer kan zetten in mijn ondernemerschap en daar ben ik blij mee.”  

Jeroen Engelaer – Auteur en Expert in timemanagement en e-mailmanagement


45K in 3 maanden tijd

Els Jacobs Huishoudcoach testimonial verdienen met video

“Ik heb op aanraden van Noortje besloten om de online opleiding al open te zetten voordat alle modules waren gemaakt. Inmiddels zijn we 3 maanden verder en doen er dus al 30 cursisten mee aan de online opleiding tot professioneel organizer voor particulieren. En de online opleiding voor professioneel organisers voor de zakelijke markt is inmiddels ook in de maak, dus het heeft al een hoop opgeleverd tot nog toe.”

Els Jacobs – De Huishoudcoach 


“Het is gewoon goud waard.”

“Noortje Janmaat is een toponderneemster en vakvrouw die ondernemers precies weet uit te leggen waarom je video in kunt zetten voor je bedrijf, event of diensten, et cetera. Ze heeft mij niet alleen ideeën en stappenplannen aangereikt om video’s te maken, maar ook tot in detail uitgelegd wat ervoor nodig is om te gaan verdíenen met video’s.” 

Linda Graanoogst – Publiciteitscoach bij Met Gemak in het Nieuws


Positieve berichten van klanten


“Goede begeleiding van Noor”

“Buiten het feit dat video heel belangrijk is, heeft het me ook het inzicht gegeven dat er zoveel mogelijk is en dat het niet perfect hoeft. Het is niet alleen een videootje op internet zetten, maar je kunt er op zoveel manieren mee promoten en resultaat mee behalen. En het online programma is heel verhelderend en duidelijk. Het heeft mij echt over een enorme drempel heen geholpen.” 

Ingrid van Ophem – Verkooptrainer bij Succesvoller Verkopen


“Als ik met mijn eigen klanten werk,
dan leg ik de lat ook hoog.”

“Dat Noortje in haar eigen video’s laat zien dat je op een authentieke manier zichtbaar kunt zijn, trok mij over de streep om met haar te werken. De samenwerking gaat heel natuurlijk en stapsgewijs, waardoor je cameravrees allang is verdwenen voordat de play-knop wordt ingedrukt.”  

Emmy Hendrikx – Bewustzijnsexpert bij Personne 


“36.000 euro verdiend met 1 videolancering”

“Ik heb mijn jaarprogramma gelanceerd met video’s en heb daar 36.000 euro mee verdiend. Ik vond de samenwerking met Noortje heel fijn. Tijdens het voortraject hebben we de verschillende scripts helemaal uitgewerkt en geoefend. Video is zeker een manier die echt de moeite waard is om uit te proberen, omdat klanten je heel goed leren kennen. Maar zelf zet je ook weer een stap in je ontwikkeling. Ik vind dat langs die twee kanten heel interessant.” 

Ann van Riet – Ondernemerscoach bij Althea


“Absoluut oprecht, kritisch”

“Noortje is absoluut oprecht, kritisch, ze kan dingen heel raak brengen en je op het juiste spoor zetten, waardoor je ook zelf weer vertrouwen krijgt in waar je mee bezig bent.”  

Guus Pauka – Portretfotograaf 


“Heel professioneel in de aanpak naar haar klanten toe”

“Ik vind Noortje heel professioneel in de aanpak naar haar klanten toe. Ze stelt mensen erg op hun gemak en ik denk dat dat het allerbelangrijkste is, want je ziet dat ze daarna veel opener durven zijn en veel meer zelfvertrouwen krijgen in wat ze doen.”  

Monique van Wijnbergen – Visagiste


Noor probeert zelf dingen uit en doet dat meteen ook op een professionele manier. Ze ziet waar kansen liggen.

“De online videotraining van Noor is heel uitgebreid, heel volledig, want het gaat natuurlijk niet alleen om YouTube, maar: Hoe verspreid je het op social media? Hoe maak je ook een video voor je eigen online cursus? Het laat gewoon heel veel kanten zien van videomarketing.”

Brenda Serrée – Expert in personal branding bij Branding Diva


Geleerd op welke manieren je video kunt gebruiken om in contact te komen met je potentiële klant. 

Sylvia Heistek De Succeswinkel

“Noor heeft daarna nog behoorlijk wat nazorg geleverd. Behoorlijk. Veel. Ja, dat vind ik heel bijzonder, daar heb ik bijna geen woorden voor. Dat zouden ze in de marketing ‘overdelivery’ noemen, alleen het voelt wel heel oprecht. In mijn beleving is dit dus wat Noor moet doen, dit werk. Mensen helpen met hun zichtbaarheid, om op de juiste manier zichtbaar te worden.”

Sylvia Heistek – Eigenaar De Succeswinkel


Wat Noortje zegt is natuurlijk wel gewoon keihard waar. Dat heb ik zelf aan den lijve meegemaakt. 


“IJverig, sociaal, bescheiden en betrouwbaar.”

“IJverig, sociaal, bescheiden en betrouwbaar. Kijk naar wat ze allemaal aan vernieuwende dingen heeft opgezet; eigen bedrijven, een boek geschreven en die stap durven nemen. Veel respect voor de manier waarop ze dat heeft aangepakt. En ik hou van haar humor.”

Marieke Hessels, jeugdvriendin van Noortje (van hockey en middelbare school)

“Je kan heel goed luisteren, dat is echt een super kwaliteit van je. Je bent een van de weinige mensen die ook echt goede vragen stelt als je naar me luistert. Je vraagt dan goed door en dat maakt dat het echt heel fijn is om mijn sores of blijdschap of verhaal met je te delen. Je stelt dan vragen wat ik me zelf nooit heb afgevraagd. Dan voel ik me echt begrepen.”

Andere jeugdvriendin (ook van hockey en middelbare school)


Testimonials opnemen op Nyenrode voor mijn klant Marieke van Ginkel
Op grote hoogte met videoteam interviews afnemen (Triglav Slovenië)

Nog meer lieve woorden van klanten… 


“Overtrof mijn verwachtingen”

“En vandaar dat ik dacht, ik kwam Noortje tegen, verdienen met video’s, dat is exact wat ik wil en dan ja zijn we gestart hè? Geen twijfel. Oh, ik vond het zalig. Ik moet eerlijk zeggen: het overtrof mijn verwachtingen.”

Katinka Michiels – Eigenaar Power2Bloom en Oil2Bloom


“Zonder Noortje nooit gekund”

“Ik vond het heel leuk. Ik vond het heel leerzaam. Ik vond het heel veel. En ik denk dat ik echt een dag moet inplannen, nu binnenkort, om alles echt op te gaan pakken en er ervaring mee te krijgen, want als ik het nu niet oppak, dan ben ik bang dat ik je binnenkort weer nodig heb.”

Janke Papa – Het Plan Personal Branding 


“Lekker praktische aanpak”

“Echt fantastisch, hoe zij het deed, vooral haar lekkere praktische aanpak. Om met je iPhone aan de slag te gaan om goede opnames te maken. En vooral ook te kijken hoe je dat kan toepassen in je eigen bedrijf. Dus ik ben helemaal geïnspireerd en helemaal blij. 

Rick Willemsen – Leiderschapstrainer en auteur van de boeken Effectief acquireren, authentiek verkopen, Echte leiders in echte organisaties en Pitch!


“Zoveel goede tips”

“Ja, ik zou zeggen: echt gewoon doen, slim. Want je kan het zelf wel allemaal gaan uitvinden. Maar ten eerste heb je niet alle informatie die Noortje heeft, want zij weet zo ontzettend veel. En daar kan je alleen zo maar van leren. En je hebt gewoon zoveel goede tips om je nog zichtbaarder te maken. Om video’s nog beter te maken.”

Astrid Landman – coaching voor vrouwelijke juristen


“Helder in aanpak”

“Ja leuk, je bent heel helder in je aanpak. Wat ik die dag ook leuk vond is dat je ook een deel van die online training laat zien en echt gebruikt als leidraad. Toen had ik echt zoiets van: daar is wel heel goed over nagedacht en heel stapsgewijs. En ik kan het thuis nog weer even nakijken. Dus als ik wat wil opzoeken, dan heb ik de online training. 

Brenda Serrée – huisstijlontwerper en brandingspecialist bij Branding Diva  


“Kijkt met ‘Marketingogen’

“Ook de inbreng van Noortje, haar kritische blik op het script vond ik veel meerwaarde hebben. Zij kijkt er echt met ‘marketingogen’ naar, dat had ik eigenlijk niet verwacht. En daar is mijn script een stuk beter van geworden! En de begeleiding van Noortje tijdens de opname? Fijn, relaxed, professioneel.” 

Jeroen Engelaer – eigenaar Proficiency


“Veel marketingervaring”

“Vandaag was een hele leerzame en intensieve dag. Veel informatie gekregen. Ja, ik kan nu eigenlijk aan de slag om zelf video’s te maken, zowel van mezelf als om mensen te interviewen. De video’s ook te monteren en ja eigenlijk ook meteen te kunnen plaatsen op je eigen YouTube-kanaal, dus ik kan eigenlijk direct aan de slag. 

Heel waardevol. Ja, ik zou zeggen: wil je graag iets met video doen, dan zou ik Noortje zeker aanraden. Ze heeft veel kennis, marketingervaring en kan de kennis goed overbrengen op een hele rustige manier, zodat je ook zelf relaxed voor de camera aan de slag kunt. 

Wil anoniem blijven – dat respecteer ik“Fijne kneepjes leer je van vakvrouw”

“Het opnemen van een video is natuurlijk 1, maar het gaat natuurlijk om heel veel factoren om alles precies op de goede manier in beeld te krijgen. En dat gecombineerd met de kern van de boodschap die je wilt overbrengen in een korte tijd. Je kan het allemaal zelf doen, maar de fijne kneepjes leer je van de vakvrouw.” 

Marion van der Giessen


“Lekker praktisch”

“Lekker praktisch is het, leuk! Heb inmiddels mijn eerste, niet commerciële video gedeeld. Al heel veel leuke reacties op gehad! Leuk dat ik deze (grote) stap gezet heb! Dankzij jou, Noortje!”  

Alexandra van S. – Conflict- en re-integratiebegeleiding


“Ja, doen!”

“Ja, doen! 1 dag en dan heb je zo’n goede basis om filmpjes te maken. Ik heb nu echt het gevoel dat ik echt iets kan maken dat er ook professioneel uit ziet.”

Marion Geisler  


“Een verademing”

“Je bent heel duidelijk en beknopt, Noortje. Zalig. Daar houd ik van. Hiervoor een business training gedaan, dus veel herkenbaar. Maar de eenvoud en de beknoptheid waar jij dit tot nu toe hebt gemaakt, is echt een verademing. Dankjewel hiervoor. Ik ben blij dat ik begonnen ben en voor jou heb gekozen.”

Ellen L. – Coach


“De enige online training die
alle terreinen beslaat”

“Verdienen met VIDEO vond ik een harstikke goede cursus, een van de weinige zo niet de enige die alle terreinen beslaat. Wat ik heel erg prettig vind is dat er overal PDF’s bij zitten. En de bonussen zijn prettige aanvullingen om nieuwe kennis te vergaren. Ik ben in staat geweest om mijn product goed te verkopen en goede video’s te maken en daar gaat het me om.”  

Jan Wind – Videomaker bij Laat je Kennen


“Aangespoord om het gewoon te doen”

“Hoi Noor,  

Ik wilde je persoonlijk even complimenteren met de cursus die ik van je heb gekocht. Hoewel ik nog niet alle modules heb afgerond, heb je me wel aangespoord om gewoon te doen en me niet te laten afleiden door schoonheidsfoutjes (en andermans commentaar) in mijn video’s. Uiteraard laat ik me graag leiden door de modules om de video’s te perfectioneren en professionaliseren, maar het begin is er. Inmiddels heb ik ook een YouTube-kanaal en ben ik aan het filmen.”  

Cynthia S. – Auteur