Met 1 Video (doorlopend) A-klanten naar je toe krijgen

Je ontdekt in deze video wat je mist in je marketing- & acquisitie aanpak waardoor je te weinig aanvragen van nieuwe A-klanten in je mailbox krijgt. 

Als je het komende jaar wilt doorgroeien naar je volgende ton, half miljoen of miljoen(en), laten we dan eens vrijblijvend in gesprek gaan. Ik geef je graag ideeën hoe je video inzet om je doelen te behalen. Er is zoveel meer mogelijk.

“Er zijn veel meer ja’s binnengekomen.”

“Het hele traject met Noortje heeft mij ontzettend veel meer gebracht dan mooie video’s. Het heeft mij zelf veel meer bij die 2% van de markt gebracht en veel meer overtuigd van mijn eigen waarde; hoe levensveranderend het is wat ik doe.”

Dit zijn berichten die klanten me sturen

“Je krijgt meer klanten en ook de klanten die je wilt hebben”

“Ik merk dat er vreemde mensen bellen. Dus mensen die niet op je lijst of in je warme netwerk zitten, maar uit andere delen van het land opbellen en zeggen: “Ik heb je video’s bekeken en ik denk dat het iets voor mij is.” Dus je vergroot je klantenkring enorm.” 

“Video testimonials helpen nieuwe klanten veel sneller over de streep om ook in te stappen.”

“Noortje heeft de specifieke kennis en expertise van High End ondernemen, want dat vraagt om een andere strategie dan normale video marketing.

De opgenomen testimonials van klanten hebben mijn expertstatus echt de volgende boost gegeven. Wat ik vertel wordt nu ook onderbouwd door verhalen van klanten en dit helpt andere klanten veel sneller over de streep om ook in te stappen.”

“90% van mijn omzet komt voort uit de advertenties die we gemaakt hebben met elkaar.”

Het scheelt tijd. Overdag kan ik gewoon lekker met mijn kinderen bezig kan zijn, ’s avonds de maaltijd voor thuis klaarmaken en de video draait door. Ik heb geen strategie nodig waar ik zelf heel erg bij nodig ben. Mits je het goed inricht hè? Daar kan Noor uitstekend bij helpen.”

“Het levert ons ook echt nieuwe klanten op.”

“Noortje kan strategisch bedenken hoe je video gaat inzetten voor je bedrijf en dat brengt het dan ook echt op een hoger plan. Ik vind haar ook echt een fijngevoelig mens. Dat is voor mij heel belangrijk, daardoor kan ik me goed thuis voelen bij haar en op mijn gemak en dat is natuurlijk voor video heel belangrijk.”  

“In één gesprek nieuwe klanten”

“Omdat ik mijn aanbod deels kon automatiseren en ik ook inzag welke waarde ik weet te creëren met en voor mijn klanten, kon ik ook meteen mijn prijs substantieel verhogen. De tijd die ik hiermee heb weten te besparen is enorm. Ik kan nu in veel minder tijd veel meer mensen helpen. Dat is natuurlijk superfijn.”

“Als ik had geweten dat het zoveel opleverde,
dan had ik het veel eerder gedaan.”

“Ik heb hiervoor ook met andere partijen video’s opgenomen en dat zag er dan toch echt niet zo mooi uit. De belichting was net niet goed, het zag er niet zo professioneel uit en dan wordt het ook snel heel slecht en zo wil je jezelf niet verkopen. Als je er samen met Noortje een plan voor maakt, dan til je je bedrijf echt op een hoger plan.”  

“Ik heb mijn omzet weten te verdubbelen”

“Ik heb erg veel gehad aan de adviezen van Noortje. Zonder haar heel zorgvuldige en persoonlijke aandacht en prettige drive was ik niet zo ver gekomen. Dankzij haar adviezen heb ik mijn omzet binnen 2 jaar tijd weten te verdubbelen.”

“Noortje heeft kennis van video en marketing,
dat is gewoon de ideale combinatie.”

“Heel veel ondernemers willen met video beginnen. Ze kiezen een videomaker, maar die heeft geen visie op marketing en dan is het lang zo effectief niet.

Noortje combineert die 2 dingen. Ze weet heel veel van video, maar ze weet ook heel veel van marketing en dat is gewoon de ideale combinatie. Ze stippelt je hele strategie uit en daardoor ga je ook groeien en word je een veel betere professional. Nu zijn mijn video’s echt high-end en daarmee trek ik high-end klanten aan.”  

“Ik hoef minder gesprekken te voeren en
de gesprekken zijn van veel hoger niveau”

“Er zijn maar heel weinig mensen die snappen hoe je met video en marketing en video ads high-end klanten kan aantrekken die bereid zijn om een grote investering te doen. Dat begrijpt niet iedereen. Er wordt veel gekeken naar cijfers die echt niet relevant zijn. Noortje snapt het wel.

Ik ben ervan overtuigd dat Noortje op dit moment gewoon de enige in de markt is in Nederland die dat snapt en voor ons is dat een verademing. Dat geeft enorm veel vertrouwen. Ik hoef minder gesprekken te voeren en de gesprekken zijn van veel hoger niveau.”

“Als ik met mijn eigen klanten werk,
dan leg ik de lat ook hoog.”

“Dat Noortje in haar eigen video’s laat zien dat je op een authentieke manier zichtbaar kunt zijn, trok mij over de streep om met haar te werken. De samenwerking gaat heel natuurlijk en stapsgewijs, waardoor je cameravrees allang is verdwenen voordat de play-knop wordt ingedrukt.”

“Een vakvrouw die precies de juiste dingen zegt”
Jeroen Engelaer
Expert in timemanagement

“Ik merkte dat Noortje op een veel bredere manier bezig is met marketing en dat vond ik wel interessant, want marketing is een uitdaging voor mij. Noortje is een vakvrouw die precies de juiste dingen vraagt en ook de juiste dingen zegt. Die heel duidelijk kan zijn, die niet voorzichtig is om mij te wijzen op dingen die ik niet goed doe of dingen die ik zou kunnen verbeteren. Ik vind het zelf verbazingwekkend om te zien hoeveel stappen ik toch weer kan zetten in mijn ondernemerschap en daar ben ik blij mee.”

45K in 3 maanden tijd

“Ik heb op aanraden van Noortje besloten om de online opleiding al open te zetten voordat alle modules waren gemaakt. Inmiddels zijn we 3 maanden verder en doen er dus al 30 cursisten mee aan de online opleiding tot professioneel organizer voor particulieren. En de online opleiding voor professioneel organisers voor de zakelijke markt is inmiddels ook in de maak, dus het heeft al een hoop opgeleverd tot nog toe.”

“36.000 euro verdiend met 1 videolancering”

Ik heb mijn jaarprogramma gelanceerd met video’s en heb daar 36.000 euro mee verdiend. Ik vond de samenwerking met Noortje heel fijn. Tijdens het voortraject hebben we de verschillende scripts helemaal uitgewerkt en geoefend.

Video is zeker een manier die echt de moeite waard is om uit te proberen, omdat klanten je heel goed leren kennen. Maar zelf zet je ook weer een stap in je ontwikkeling. Ik vind dat langs die twee kanten heel interessant.”

“Video werkt echt!”

“In de vorm van een interview hebben wij meerdere video’s opgenomen die stuk voor stuk fantastisch zijn geworden! Je hebt zelfs nog videomateriaal gehaald uit wat ik tussen neus en lippen door aan je vertelde, waardoor er nog 14 (!) videotips zijn ontstaan.

Een aantal van deze toevallig tips heb ik al gepubliceerd op mijn LinkedIn profiel en dat heeft ook al geleid tot een mooie opdracht. Video werkt echt!

“Het is gewoon goud waard.”

“Noortje Janmaat is een toponderneemster en vakvrouw die ondernemers precies weet uit te leggen waarom je video in kunt zetten voor je bedrijf, event of diensten, et cetera. Ze heeft mij niet alleen ideeën en stappenplannen aangereikt om video’s te maken, maar ook tot in detail uitgelegd wat ervoor nodig is om te gaan verdíenen met video’s.” 

Noor Janmaat Video testimonials opnemen in Triglav in Slovenie

Noor Janmaat expeditie Slovenië Jonas Föllmi videomarketing inzetten

Noor Janmaat expeditie Slovenië Jonas Föllmi

Op grote hoogte met videoteam interviews afnemen (Triglav Slovenië)

Wie zichtbaar is, wordt opgemerkt (ook door journalisten die je willen interviewen voor landelijke kranten).