Wat is high end ondernemen? | Videomarketing voor Bedrijven

Wat is high end ondernemen?

Betekenis: wat betekent high end ondernemen?

Exclusief, kwaliteit, persoonlijk, hoogstaand, hoogwaardig zijn bijvoeglijk naamwoorden die high end ondernemen het beste omschrijven.

High end ondernemen betekent dat je je klanten op de allerbeste manier helpt om een groot en belangrijk resultaat te bereiken.

Je levert jouw diensten op het allerhoogste niveau, je levert bijzonder veel waarde en bereikt samen met je klant het allerbeste resultaat.

In de tijd die daarvoor nodig is.

High end leads krijgen

High end leads zijn mensen voor wie jouw high end dienst het meest passend is.

High end leads kunnen de investering snel terugverdienen. Zij ondernemen zelf al op een hoog niveau, behalen goede resultaten en hebben tevreden klanten.

High end leadgeneratie

High end leadgeneratie werkt anders dan low end leadgeneratie.

High end leads zijn mensen die succesvol zijn. Ze hebben het druk en willen geen tijd verliezen. Ze willen alleen het beste van het beste.

Voor high end leads zijn uitgebreide en complexe marketingfunnels met e-books, mails en webinars niet nodig. Om in contact te komen met een high end lead volstaat de meest eenvoudige funnel. Een video van hoge kwaliteit én een manier voor mensen om zich te kwalificeren als een potentiële klant.

Uiteraard…

Niemand wil een formulier invullen. Niemand wil aan de telefoon komen. 

Maar sommigen wél. De echt ambitieuze mensen onder ons. Degenen die vooruit willen komen en daar alles voor doen (dus ook het invullen van een formulier).

Het fijne van deze manier van leadgeneratie: je voert alleen gesprekken met mensen die zich hebben gekwalificeerd.

High end klanten krijgen

High end klanten krijgen kan lang duren, maar dat hoeft niet.

Je hebt maar een aantal high end klanten nodig om goed te verdienen. Je richt je marketing en je aandacht alleen op die high end klant met wie je heel graag wil werken.

High end leadgeneratie met video kun je volledig automatiseren. Je hebt een video waarin je een sterke, vernieuwende en inspirerende boodschap deelt. Je maakt er een video-ad van die je target op die high end klant met wie je heel graag wil werken. De video-ad zorgt ervoor dat jij in contact komt met nieuwe leads. Ook als je zelf vrij bent.

Plaats een reactie