Gratis Strategiegesprek

Krijg Kwalitatieve Leads met Hoogwaardige Video's

Speciaal voor ervaren Consultants, Coaches en Trainers

Verdien je al heel goed, maar trek je met je online marketing matige leads aan die niet goed bij je passen? Gaat er teveel tijd verloren aan het voeren van verkoopgesprekken met mensen die niet bereid zijn om te investeren in jouw aanbod? 

Lukt het je offline wel om nieuwe klanten te krijgen? Maar vraagt dit proces veel tijd en geduld? 

Wil je graag verder groeien met je bedrijf? Gezien worden als de beste in jouw vakgebied

Ik vertel je graag wat ervoor nodig is om kwalitatieve leads te krijgen met video's. Het fijne ervan is: deze aanpak kost je niet meer tijd, maar levert je wel meer op

Wil je hier meer over leren? Geef je dan op voor een gratis strategiegesprek.  

Voor wie is dit gesprek?

Dit gesprek is speciaal voor ervaren ondernemers die het anders willen. Je hoeft nog niet online te zijn, je hoeft niet aan webinars te doen, je hoeft geen funnels te hebben. 

Niets van dit alles.

Je hoeft alleen een kei in je werk te zijn. Mijn idee is dat ondernemers die uitzonderlijk goed zijn in hun vak, ook een uitzonderlijk goede manier nodig hebben om hoogwaardige leads te krijgen via het internet.  

Maak je al video's? Maar ben je ontevreden over de resultaten die je ermee bereikt? Ik geef je graag ideeën wat je anders kunt doen.  

Wat ga je in dit gesprek leren? 

  • Waar de beste kansen liggen om je bedrijf te laten groeien met video. 
  • Welke eenvoudige mogelijkheden je hebt om hoogwaardige leads te krijgen met hoogwaardige videomarketing.
  • Hoe je je marketing in veel minder tijd kunt doen en continue voor je bedrijf laat werken (ook als je zelf vrij bent). 

Bonus

Je krijgt ook het precieze plan waarmee een van mijn beste klanten 40.000 euro omzet haalde met slechts 1 stuk videocontent. Je krijgt het direct na het inplannen van onze afspraak.

Hoe gaat het in z'n werk?

Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Echter, onze tijd is kostbaar, daarom maak ik een selectie van de aanmeldingen. Ik ga alleen met mensen in gesprek als ik weet dat ik ze ook echt verder kan helpen. 

Om te zien of ik jou verder kan helpen, is het belangrijk dat je een aantal vragen zorgvuldig invult en aangeeft waarom jij denkt dat een gesprek nu passend is. 

Vul alle vragen zorgvuldig in 

Als je niet uit Nederland komt, wil je je landnummer erbij vermelden?
dit veld niet invullen s.v.p.

Video Marketing Strateeg 

Wie is Noortje Janmaat? 

Als Video Marketing Strateeg helpt Noortje ervaren ondernemers uit Nederland en België om hoogwaardige leads te krijgen, beter te verkopen en meer te verdienen met high-end video's. Ze werkt samen met een deskundig videoteam.

"Een winstgevend bedrijf hebben, betekent niet om zoveel mogelijk online marketing te doen, of om zoveel mogelijk video's te maken. Daar heb je als ondernemer simpelweg de tijd niet voor. Het gaat erom dat je de juiste strategie kiest. Dat je de juiste dingen doet die werken voor de groei van jouw bedrijf en stopt met marketing die niet genoeg oplevert."

Wat klanten zeggen

Werner Janssen over Noortje Janmaat

“Ik dacht: ik neem contact met Noortje op, dan krijg ik vast allerlei adviezen wat ik beter kan doen met mijn video’s. Dat bleek helemaal niet te kloppen. In het strategiegesprek dat ik met haar had, kwam ze met een hele marketingstrategie en ontvouwde ze meteen een heel nieuw businessplan voor mijn bedrijf. Sinds ik met Noortje werk heb ik mijn omzet verdubbeld."

Werner Janssen - Musicus, Dirigent en Improvisatiecoach

Laura Babeliowsky over Noortje Janmaat

“Marketingdeskundigen weten: video is het allerbelangrijkste marketinginstrument, voor nu en in de toekomst. Noortje Janmaat is een absolute expert in hoe je video op simpele, creatieve en effectieve manieren kunt inzetten."

Laura Babeliowsky - Bouw een Bloeiend Bedrijf

P.S. 

Marketingexperts zien video als het allerbeste marketinginstrument. Wil je zo goed mogelijk gebruikmaken van video? Geef je dan hier op voor het gesprek.