Videomarketing: Klanten werven tijdens vakantie met video

Ben je ondernemer en ligt jouw bedrijf in de zomervakantie stil, omdat je op vakantie bent? Als je het slim aanpakt dan blijft je marketing voor jou werken, ook tijdens de vakantieperiode.

Dat is het fijne van video’s:

  • als je je video op YouTube zet, dan heb je er vandaag profijt van. Maar ook morgen, overmorgen en over een week, over jaren.
  • als je een advertentie van je video maakt, dan verschijn je in de tijdlijn bij precies die mensen met wie je het liefst wil werken.

Video: Videomarketing: Klanten werven tijdens vakantie met video [Noortje Janmaat]

Kijktijd: 1 minuut en 49 seconden

Bekijk de video op mijn YouTube-kanaal: https://youtu.be/l6WCuBJNcgw. Mis mijn volgende video’s niet, abonneer je op mijn YouTube-kanaal en klik op de Bel.

Geef je op voor een gesprek om ideeën te krijgen hoe jij video als marketingmiddel kan inzetten om nieuwe klanten te werven. Klik op de link: https://www.verdienenmetvideo.nl/klanten-krijgen

Noortje Janmaat
Noortje Janmaat is Video Marketing Strateeg en auteur van het boek Experttips over verdienen met video (2e druk mei 2018). Ze helpt ervaren ondernemers om kwalitatieve leads te krijgen met hoogwaardige marketingvideo's, zodat ze met meer gemak kunnen verkopen.