Videomarketing: Klanten werven tijdens vakantie met video

Ben je ondernemer en ligt jouw bedrijf in de zomervakantie stil, omdat je op vakantie bent? Als je het slim aanpakt dan blijft je marketing voor jou werken, ook tijdens de vakantieperiode.

Dat is het fijne van video’s:

  • als je je video op YouTube zet, dan heb je er vandaag profijt van. Maar ook morgen, overmorgen en over een week, over jaren.
  • als je een advertentie van je video maakt, dan verschijn je in de tijdlijn bij precies die mensen met wie je het liefst wil werken.

Video: Videomarketing: Klanten werven tijdens vakantie met video [Noortje Janmaat]

Kijktijd: 1 minuut en 49 seconden

Bekijk de video op mijn YouTube-kanaal: https://youtu.be/l6WCuBJNcgw. Mis mijn volgende video’s niet, abonneer je op mijn YouTube-kanaal en klik op de Bel.

Starten met videomarketing

Ontdek in deze GRATIS videotraining hoe je je bedrijf enorm laat groeien met videomarketing.

Misschien leuk om te lezen, dit schreef een enthousiaste ondernemer na het volgen van de gratis videotraining:

“Naast de leuke, toegankelijke, no-nonsense video’s die ik van jou heb gezien, heb je ook nog eens hartstikke leuke e-mails die ik vrijwel helemaal heb doorgelezen. De een wat beter dan de ander maar echt complimenten voor je verfrissende stijl.”

Noor Janmaat
Noor Janmaat is Video Marketing Strateeg en auteur van het boek Experttips over verdienen met video (2e druk). Ze helpt ervaren ondernemers om met hoogwaardige marketingvideo's en overtuigende video testimonials in gesprek te komen met betere leads. Ontdek in deze GRATIS videotraining hoe je je bedrijf enorm laat groeien met videomarketing.