Ingrid van Ophem

Video – Ingrid van Ophem van Succesvoller Verkopen vertelt over haar ervaring met Noortje Janmaat en de Masterclass Leads Krijgen met LinkedIn Video. Bekijk de video testimonial of lees de transcriptie.

Bekijk de video op mijn YouTube-kanaal: https://youtu.be/Kt45FY_tsfU. Mis mijn volgende video’s niet, abonneer je op mijn YouTube-kanaal en klik op de Bel.

Transcriptie Ingrid van Ophem

Ingrid van Ophem Succesvoller verkopen

Ingrid van Ophem:

“Wil je iets met video, is dat iets wat je al heel lang wil doen, maar weet je niet precies hoe het moet en wat kan en wat de mogelijkheden zijn, ja dan beveel ik van harte Noor aan. Die gaat je echt helpen om het op de juiste manier te doen en daar heel veel resultaat mee te halen.

Ik ben Ingrid van Ophem en ik help ondernemers om hun product of dienst beter te verkopen. Succesvoller Verkopen is de naam van mijn bedrijf. Ik richt mij vooral op de ondernemer, zelfstandig ondernemers die vanuit passie met hun bedrijf zijn begonnen, maar ja dat verkoopgesprek eigenlijk niet zo goed in hun vingers hebben. Dat soms ook helemaal nooit gedaan hebben. En ja ik help hen om daar meer resultaat uit te halen.

Verhaal overbrengen met video

Nou ik ben met video aan de slag gaan, omdat ik merk dat…

Ik schrijf heel veel blogs, en tips, quotes en die worden best goed gelezen, maar het verhaal overbrengen, dat kun je met video gewoon zoveel beter. Dus ik vond al heel lang dat ik met video moest gaan beginnen en dat heb ik nu gedaan dus en dat werkt, dus hartstikke leuk.

De Masterclass Leads Krijgen met LinkedIn-video van Noor heeft mij ertoe gezet om het uiteindelijk te gaan doen, want ik zat er eigenlijk al heel lang tegenaan te hikken, van: “Ja ik moet”. Maar ja, met je gezicht in beeld en de hele tijd naar jezelf kijken en zien wat er allemaal niet klopt. 

En ik heb bij Noor op de Masterclass gezegd: “Ik ga morgen een video opnemen.” En dat heb ik gedaan, die heb ik ook meteen online gezet. En dat heeft mij echt over een enorme drempel heen geholpen dus ja, dat was echt heel fijn. 

Video hoeft niet perfect te zijn

Het inzicht wat ik vooral heb opgedaan tijdens de Masterclass, ergens wist ik dat wel, maar Noor heeft dat voor mij wel echt heel erg bevestigd, is dat het allemaal niet perfect hoeft en dat het dat ook nooit wordt en dat je gewoon moet gaan beginnen. En dat was wel voor mij het belangrijkste inzicht. Dus dat maakte dat ik het ineens durfde en heb gedaan. En tijdens alle video’s en het online programma, ja daar zit zo ontzettend veel informatie in, echt heel praktisch van: Hoe doe je het nou? Waar moet je op letten? Wat moet je wel doen en wat moet je niet doen?

Ja, dat was voor mij echt ook een enorme duw in de rug om het ook echt te durven. Van: als ik het zo doe, dan is het gewoon goed en dan gaat het goedkomen.

Fantastisch mooie reviews op video

Het delen van mijn eerste video heeft mij echt concreet opgeleverd. Ik had een training gegeven en ik heb aan het einde van die training de deelnemers geïnterviewd, dus ik had meteen fantastisch mooie reviews. Die heb ik ook op LinkedIn gedeeld, kwalitatief allemaal nog helemaal niet zoals ik het zou willen, maar de drempel was genomen en dat heeft zoveel mooie reacties opgeleverd. En dat heeft me er ook toe gezet om dat bij meer klanten te doen en ook andere onderwerpen in video’s te gaan opnemen.

Veel mogelijkheden met video

Ja, buiten het feit dat video heel belangrijk is, heeft het me ook inzicht gegeven dat je, ja dat er zoveel mogelijk is en dat er zoveel meer ook nog te doen is met zo’n video. Waar je het allemaal voor kunt gebruiken. Het is niet alleen een videootje op internet zetten, maar ja je kunt er op zoveel manieren mee promoten en resultaat mee halen, dus al die mogelijkheden, ja die zaten allemaal in het online programma en nou heel verhelderend en duidelijk en ja, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dus dat is echt heel leuk.

Noor is een voorbeeld

Wat ik heel leuk vind aan de samenwerking met Noor, ja Noor doet het zelf ook, dus tijdens het maken van video’s. Wat is nou mijn doelgroep, wat is nou mijn boodschap, allemaal dingen die ook in de training voorbij komen, want het gaat ook over wat je zegt. 

Ja, die inhoud is ook heel belangrijk. Heb ik heel veel gekeken naar video’s van Noor dat ik dacht van: Oké je roept dit nu, hoe doe je dat dan zelf? Ja, dat is zo leuk, want dat is ook voor mij een voorbeeld van hoe het goed is en hoe het werkt en dan zie ik ook wel dat af en toe dat ik denk: Oké dit is ook niet perfect, maar dat hoeft ook niet. De boodschap is goed en dat is waar het om draait. Ja, dat vond ik heel fijn.

Meer resultaat met video

Dit is een manier van communiceren waar veel meer ondernemers gebruik van moeten gaan maken en veel meer resultaat mee kunnen behalen. En als je dat bij Noor doet dan krijg je zo’n goede begeleiding en dan ga je ook over die camera-angst heen en dan krijg je feedback op het filmpje wat je gemaakt hebt, waardoor je ook weer weet van: Oké die dingen, oh net even anders en ja dan heb je het gewoon goed staan. En ja hier kunnen echt veel meer ondernemers gebruik van maken.”

Wil jij net als Ingrid van Ophem meteen goed beginnen met video? Geef je op voor een persoonlijk gesprek, dan bepalen we samen jouw videostrategie.

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg