Hoe je met een videolancering klanten krijgt voor je product

Hoe je met een videolancering klanten krijgt voor je product of dienst

Ik val maar gelijk met de deur in huis: ik verlaat ons koude kikkerlandje. Ja écht! Vandaag is het mijn laatste dag in Amsterdam.

De reden voor mijn vertrek? Een man…

Hij is nu ongeveer een half jaar in mijn leven. Ik ken hem via internet en hij heeft me enorm veel geleerd. En het wordt nu tijd om hem in het echt te zien. Ja, echt héél spannend!

Naar Product Launch Formula Live

Phoenix – Arizona wordt de komende vijf dagen mijn speelterrein. Daar ga ik nog meer leren over zijn succesformule Product Launch Formula. Een methode die wereldwijd door duizenden ondernemers wordt toegepast om hun product, online training of event succesvol mee te lanceren.

Om klanten op de allerbeste manier te helpen met het bedenken, voorbereiden en implementeren van hun videolancering, volg ik zijn online programma Product Launch Formula. En nu ga ik mijn kennis op dit gebied nóg verder bijspijkeren en ga ik naar het live event dat Jeff Walker geeft in Amerika.

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van lanceren

Ik heb er echt superveel zin in en kan niet wachten om alle fonkelnieuwe ideeën en kennis met jou te delen. Dus denk jij erover om ook een (video)lancering te gaan doen? Om je product of dienst met succes op de markt te brengen en er direct klanten voor te krijgen? Maar weet je niet goed wat er precies voor nodig is?

P.S. Heb je een vraag over je eigen lancering? Stel ‘m gerust in een reactie onder dit bericht!

Noor Janmaat
Noor Janmaat is Video Marketing Strateeg en auteur van het boek over videomarketing: Experttips over verdienen met video. Ze helpt ondernemers om met high quality marketingvideo's en overtuigende video testimonials in gesprek te komen met betere leads. Ontdek in deze GRATIS videotraining hoe je Succesvol gaat Starten met Online Video.

Plaats een reactie