Je iPhone video met andere ogen bekeken

Of dit mijn nieuwe bril is? Misschien als ik 10 jaar verder ben en ‘de jaren beginnen te tellen’. Het zou zomaar mijn voorland kunnen zijn. Maar nee hoor, mijn kijkers doen het nog uitstekend. Ik was gewoon even benieuwd hoe zo’n bril met varifocale glazen zou smoelen. Ik kreeg niet bepaald een heldere blik op mijn buitenwereld, het werd compleet wazig voor de ogen. Gauw weer af, die bril…

Troebel beeld

Wat ik (zonder bril) vaak om me heen zie gebeuren is het principe van een video maken om een video te maken. Alleen, het maken van een video is geen doel op zich. Dat vergeten sommige ondernemers weleens. Heel begrijpelijk, omdat ze worden getriggerd door wat anderen zeggen, wat er op internet allemaal wordt geschreven over videomarketing: dat je vooral video’s moet maken.

Maar video is en blijft een middel om je boodschap over te brengen, om je kijkers mee in beweging te brengen. Zonder heldere kijk, zonder duidelijke visie, zal je video nergens toe leiden en zullen de resultaten dus uitblijven en dat wil je niet.

Ze verdiende geen cent met haar video’s…

Een tijdje terug ontmoette ik een ondernemer. Ze had op het eerste gezicht veel succes met haar video’s: heel veel kijkers, veel likes en reacties. Ze had een enorme groep met trouwe volgers op de sociale media. Er was alleen 1 grote maar: ze verdiende er geen cent mee en kon eigenlijk maar moeilijk rondkomen. Dan denk ik: jeetje, wat zonde! Heb je er zoveel tijd en energie in gestoken en er misschien ook wel veel geld aan uitgegeven en dan vallen de resultaten zó tegen.

Wat is er nodig om te verdienen met je video’s?

We spraken over haar businessmodel, over de manier waarop ze aan klanten komt, maar ook over haar relatie met geld, die niet bepaald positief bleek te zijn. Wat ontbrak in haar bedrijf waren de 10 ONMISBARE ingrediënten die je nodig hebt om als ondernemer meer te gaan verdienen met je video’s. Deze ingrediënten zijn nodig om als coach, trainer of adviseur een succesvol bedrijf op te bouwen, te blijven groeien en een goed inkomen mee te verdienen.

Wil jij weten welke ingrediënten je nodig hebt om succesvol met je video’s te zijn? Geef je dan op voor een 1-op-1 sessie met mij. En ik deel deze ingrediënten met jou, in een persoonlijk gesprek dat we met elkaar hebben via de telefoon.

Dus als jij NIET tevreden bent over de resultaten van je bedrijf, aarzel dan niet om je op te geven voor een gesprek. Je krijgt er nieuwe ideeën en inspiratie van! Geef je hier op voor de sessie.

Noortje 'strategie' Janmaat
Video Marketing StrateegVerdienen met VIDEO
Noortje Janmaat is Video Marketing Strateeg en gespecialiseerd in leadgeneratie met video. Ze is auteur van het boek over videomarketing: Experttips over verdienen met video. Ze helpt high end ondernemers om met authentieke video's en video testimonials hun diensten en producten met meer gemak te verkopen.

Plaats een reactie