High End Klanten Krijgen met Video

Koop nu mijn High End Video Marketing Programma en bespaar maar liefst 90%

Trek gekwalificeerde leads aan met high quality marketingvideo’s en geloofwaardige videotestimonials en ga je hoogwaardige diensten en programma’s met meer elegantie en gemak verkopen aan mensen van jouw niveau.

Speciaal voor ervaren ondernemers

 • Krijg de beste naam in jouw markt
 • Loop voorop met hoogwaardige videomarketing
 • Genereer gekwalificeerde leads van jouw niveau
 • Voer alleen gesprekken met mensen die al ‘verkocht’ zijn op jou en je dienst
 • Krijg betere klanten in minder gesprekken  

Als ondernemer komt er veel op je af. Het liefst houd je je bezig met je klanten. Samen de beste resultaten bereiken. Je slaagt erin om via jouw eigen netwerk goede klanten te krijgen, al vraagt het tijd en geduld. 

Met online marketing krijg je echter maar gestaag leads binnen. Bovendien, al je collega-ondernemers passen dezelfde marketingstrategieën toe op internet, dus je hebt grote moeite om je te onderscheiden. Toch wil je blijven groeien. Gezien worden als de beste in jouw vakgebied.

Wat je echt nodig hebt is niet nog meer online marketing, of nog meer op social media zitten (daar heb je geen tijd voor). Je hebt een andere manier van marketing nodig. Een manier die past bij jou en jouw ideale klanten.

Noortje Janmaat Video Marketing Strateeg

Spreker worden gevraagd als spreker op Nyenrode

Het Exclusive Programma is erop gericht om je hierbij te begeleiden.

Je krijgt de marketingmethode en het businessmodel waarmee je jezelf vrij maakt. Deze vernieuwende manier van marketing bespaart je veel tijd. Je gaat op een hoger niveau mensen aanspreken die in een half uur ja kunnen zeggen tegen jouw waardevolle dienst.

Mijn VIP-klanten betalen hier 25.000 euro voor om dit samen met mij (en mijn team) te implementeren.

Zo werkt het voor een van mijn VIP-klanten:

Zo werkt het voor een andere VIP-klant (zie datum – in 2 maanden tijd 58.500 euro met 1 video):

Jij hebt nu de mogelijkheid om de exacte kennis en vaardigheden te leren om hetzelfde te doen. Het Membership is erop gericht om jou de precieze strategieën te geven hoe je:

 • De beste leads in jouw markt naar je toetrekt, zonder een hoog advertentiebudget en zonder complexe marketingfunnels.
 • Eenvoudige ‘Set it & Forget it’ marketingvideo’s en video testimonials maakt die alle klanten binnenbrengen die je nodig hebt (zolang als je bedrijf bestaat).
 • Hoe je dit allemaal in een parttime werkweek doet, zonder een heel team te moeten managen, zodat je kosten laag blijven en er tijd overblijft. 

Wat je gaat leren

Module 1: Hoe je jezelf aan de bovenkant van de markt positioneert

Leer hoe je jezelf aan de bovenkant van de markt positioneert. Klanten willen alleen met jou werken, omdat je de beste naam in de markt hebt. Ze vinden het vanzelfsprekend dat je goede prijzen vraagt, omdat je in alles kwaliteit uitstraalt. En je voorkomt dat klanten tijdens je verkoopgesprek enorm schrikken van je prijs. 

Module 2 Creëer High End Marketing 

Naast een unieke positionering, heb je ook marketingvideo’s, beeldmateriaal en testimonials nodig waarmee je autoriteit en expertise uitstraalt, zodat mensen als vanzelfsprekend met jou willen werken. Met je marketing ga je op een hoger niveau mensen aanspreken die in een half uur ja kunnen zeggen tegen jouw waardevolle aanbod.  

 • Hoe je parels van videocontent maakt die helemaal uitstralen wie jij bent en waarmee jij je van iedereen om je heen onderscheidt. Je krijgt het precieze script waarmee je mensen overtuigt. Je kunt het letterlijk van me overnemen, het werkt. Het is iets waarvoor ze even stilstaan, verder kijken, of doorklikken (er zijn niet meer dan 2 zinnen voor nodig).
 • Hoe je het hele jaar zichtbaar blijft met 1 parel van een marketingvideo, zonder steeds nieuwe content te hoeven creëren. 

Module 3: Briljante Funnel (waarmee je elke week in gesprek komt met goede leads)

Mijn idee is dat ondernemers die uitzonderlijk goed zijn in hun vak, ook een uitzonderlijke manier nodig hebben om hoogwaardige leads te krijgen. Deze module leert je een eenvoudige en lang houdbare manier van leadgeneratie die voortdurend nieuwe leads binnenbrengt (zelfs als je zelf vrij bent).

 • Wat je kunt doen om alleen met mensen in gesprek te gaan die al verkocht zijn op jou en jouw aanbod. Je hoeft niet langer gesprekken te voeren die uiteindelijk toch nergens toe leiden (bespaart je een hoop tijd). 
 • Hoe je, voordat je in gesprek gaat, al kunt vaststellen of iemand mogelijk klant gaat worden. 

Is dit Membership voor jou?

Je vraagt je misschien af: is dit Membership voor mij? 

 • Je verlangt ernaar om je bedrijf en inkomen naar een volgend niveau te brengen, maar je mist de kennis, handvatten en focus om dit alleen voor elkaar te krijgen. 
 • Je hebt een bedrijf met klanten die ook online zijn. Dit aanbod helpt je om met ze in contact te komen (op de meest eenvoudige manier). 
 • Dit kan heel goed werken als je sterke, vernieuwende ideeën hebt en je wil dat de juiste mensen deze boodschap van jou horen, maar tot nu toe lukt het je niet voldoende.  

Je krijgt meer

Positioneringssessie

Er zijn maar 2 zaken die het verschil maken tussen videomarketing waarmee je wel of niet in gesprek komt met nieuwe leads en dat is wat je VOOR en NA het opnemen van een video doet. 

Vooraf denken we na over je positionering en je marketingboodschap, oftewel: hoe wil je als bedrijf gezien worden? Je hebt een boodschap nodig die prikkelt. Die klanten interesseert, waar ze nieuwsgierig van worden en meer van willen weten. Waarvan ze het gevoel hebben dat ze er weleens iets aan zouden kunnen hebben. 

Tijdens deze eerste sessie van 60 minuten werk je samen met Noortje aan het creëren van de best passende videomarketingstrategie en je marketingboodschap.

Groepscoachingsessie 

2 x per maand een online groepscoachingsessie van 60 minuten  

Met alleen het vergaren van nieuwe kennis ga je niet het verschil maken. Wel door te doen. Door te gaan implementeren wat je leert. Ervaring leert dat het moeilijk is om het alleen te doen.  

Je raakt op enig moment in verwarring… Is de titel van mijn video-advertentie wel prikkelend genoeg? Is mijn video goed genoeg? Is mijn aanbod wel aantrekkelijk genoeg verpakt? Vraag ik er de juiste prijs voor?

Je gaat tegen zaken aanlopen en komt voor heel wat beslissingen te staan. 

Daarom zijn online groepscoachingsessies van 60 minuten onderdeel van dit Membership. Tijdens deze sessies kun je al je vragen over je marketing- en salesactiviteiten stellen, zoals:  

 • Welke tekst zet ik boven mijn video? 
 • Hoe maak ik mijn Facebook video-advertentie? 
 • Wat doe ik aan marketing om mijn programma/Masterclass/workshop nog deze maand te verkopen? 
 • Of wat doe ik als de klant ‘ja’ heeft gezegd, maar dezelfde middag mailt dat hij er toch vanaf ziet? 

Wat NU werkt Training 

Tijdens onze 2-wekelijkse groepscoaching, deel ik ook nieuwe inzichten die ik opdoe en wat ik zie werken bij mijn VIP-klanten. Wat doen we precies? En welke acties leveren uitzonderlijk goede resultaten op? Op deze manier blijf je voorop lopen en leer je direct hoe je dit in je eigen bedrijf toepast. 

Je ontdekt zoiets als hoe je een eenvoudige live video maakt waarmee je de allerbeste leads aantrekt. Of hoe je met 1 zinnetje in gesprek komt met een potentiële klant. Of met welke Facebook of YouTube ad-campagne je meer verschil gaat maken (dan wat je nu waarschijnlijk doet).

Video Marketing Strateeg

Over Noor Janmaat

Noortje Janmaat Video Marketing Strateeg

Als Video Marketing Strateeg helpt Noor ervaren ondernemers uit Nederland en België om hoogwaardige leads te krijgen met high quality video's, om beter te kunnen verkopen en meer te verdienen. 

Met haar eerste online bedrijf 'door Noor' begon ze met het verspreiden van marketingvideo's en bereikte daar geweldige resultaten mee: #1 posities in Google en YouTube, dagelijks nieuwe klanten en bestellingen. En als klap op de vuurpijl een opdracht van 24.000 euro omzet. 

Noor Janmaat is auteur van het boek Experttips over Verdienen met video (2e druk). 

Wat krijg je precies?  

Tot slot… 

Ik wil duidelijk zijn over wat je mag verwachten voordat je besluit om mee te doen aan het Membership. Dus, samenvattend is dit wat je krijgt: 

 • Toegang tot mijn Exclusieve Programma ‘High End Klanten Krijgen met Video’
 • Deelname aan de 2-wekelijkse groepscoachingsessies 
 • Nieuwe ideeën over mens-tot-mens marketing en sales (vanuit integriteit) 
 • De lessen bevatten video’s, werkboeken met templates, voorbeelden, checklists en scripts  
 • De lessen zijn direct toegankelijk na je aanmelding  

Bonussen (met een waarde van 2.291 euro)

Je krijgt alle bonussen als je kiest voor jaarlidmaatschap 

BONUS: Een ticket voor het 1-daagse event High-End Klanten krijgen met Video in april 2021 (waarde 997 euro)

BONUS: Toegang tot de online training en 3 online implementatiedagen ‘Veel Verdienen met Video-Ads’ (waarde 997 euro)

BONUS: Video-animatie van je logo, zodat je video’s er professioneel uitzien (waarde 297 euro)

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg

P.S.

Dit Membership is voor gecommitteerde ondernemers. Ondernemers die zich willen omringen met andere ambitieuze ondernemers die bereid zijn om opnieuw leerling te zijn. Die willen leren door te doen.

Klinkt het interessant voor je? Dan zie ik je graag achter de schermen.