High End Klanten Krijgen met Video - Videomarketing voor Bedrijven

High End Klanten Krijgen met Video

Koop nu mijn High End Video Marketing Programma en bespaar maar liefst 90%

Met 1 video alle high-end klanten krijgen die je nodig hebt.

Het werkt ook als je zomaar spontaan een dag vrij neemt, omdat je tijd voor jezelf nodig hebt. Het is zo eenvoudig als de stroom van leads aan- en uitzetten. Het werkt zelfs met koude leads, dus mensen die niet eerder van jou gehoord hebben. Zij kunnen na het zien van je video klant worden. In 1 gesprek.

De vraag is: brengt jouw marketing nu continu gekwalificeerde leads aan? Of werkt je marketing alleen als je er zelf actief mee bezig bent? 

High End Video Marketing  

Video’s delen is slim, omdat een video heel erg opvalt en je hebt direct veel impact. 

Maar, hoe maak je een video die zo’n effect heeft? 

Ik heb gemerkt dat het zeker voor heel succesvolle, hoogbegaafde en intelligente mensen – echte leiders – moeilijk is om een video alleen te maken. Ze zijn ambitieus, maar ook onzeker. 

Wat ik vaak zie gebeuren is dat:

 • Ze beginnen ermee, maar ze maken de video niet af en durven hun video niet op internet te delen.
 • Of ze hebben wel een video gemaakt, maar die werkt helemaal niet, omdat die niet wervend is.
 • Of ze voelen een bepaalde schroom en als ze het doen, dan willen ze het meteen perfect doen, maar daardoor wordt de drempel veel te hoog en blijven ze het voor zich uitschuiven. 

Het gevolg is dat ze dit belangrijke marketingmiddel niet of nauwelijks gebruiken. Hierdoor stagneert hun bedrijf en worden ze ingehaald door collega-ondernemers die wel op de juiste manier zichtbaar zijn. Met briljante marketing die over jaren nog werkt. 

Zo werkt het voor een van mijn VIP-klanten:

Zo werkt het voor een andere VIP-klant (zie datum – in 2 maanden tijd 58.500 euro met 1 video):

Bedenk eens voor jezelf hoe dat voor jou zou zijn, als je in contact zou komen met mensen die nog niet eerder van je hebben gehoord en gezien. Met 1 video die je in een ochtend maakt. 

Een video die voortdurend leads in je inbox brengt. Een video die continu voor afspraken in je agenda zorgt. Met precies de juiste mensen, mensen van jouw niveau. Volautomatisch. Je hebt er geen omkijken naar.

Mijn VIP-klanten betalen hier 25.000 euro voor om dit samen met mij (en mijn team) te implementeren.

Jij hebt nu de mogelijkheid om de exacte kennis en vaardigheden te leren om hetzelfde te doen. Het Membership is erop gericht om jou de precieze strategieën te geven hoe je:

 • De beste leads in jouw markt naar je toetrekt, zonder een hoog advertentiebudget en zonder complexe marketingfunnels.
 • Eenvoudige ‘Set it & Forget it’ marketingvideo’s en video testimonials die alle klanten binnenbrengen die je nodig hebt (zolang als je bedrijf bestaat).
 • Hoe je dit allemaal in een parttime werkweek doet, zonder een heel team te moeten managen, zodat je kosten laag blijven en er tijd overblijft. 

Wat je gaat leren

Module 1: Lichtgewicht Verdienmodel 

De manier waarop je je dienst aanbiedt maakt het grote verschil. In deze module krijg je het complete systeem aangereikt om je high end programma te creëren. Waar je een goede prijs voor kunt vragen (van 5.000 euro, 10.000 euro of een veelvoud ervan).

Je begeleidt je klanten offline én online op de beste manier en bereikt samen de beste resultaten, zonder dat het veel van jouw kostbare tijd vraagt.  

 • De mindset die nodig is om als expert op een ontspannen en elegante manier goed te verdienen in de helft van de tijd. 
 • Het grote verschil tussen een programma dat veel te zwaar, onaantrekkelijk en duur is en een programma dat licht, aantrekkelijk en goed betaalbaar is (in veel gevallen hoef je maar 1 ding te veranderen).  
 • Hoeveel bijeenkomsten, trainingen, groepssessies er in een programma horen te zitten om de allerbeste resultaten met je klanten te halen. 
 • Wat je precies zegt als je een aanbod doet (en waarom je er niet meer dan 3 zinnen voor nodig hebt). Hint: je hebt er geen ingewikkelde productlancering voor nodig, zelfs geen online salespagina. 
 • Hoe je je programma de juiste prijs geeft, zodat je klanten er graag voor betalen (en het als goed betaalbaar zien).  
 • De meest eenvoudige manier om nieuwe klanten doorlopend in je programma te laten stromen, zodat je geen stress hebt over het vullen van een nieuwe groep en nooit NEE hoeft te verkopen (het is de sleutel tot een schaalbaar inkomen). 
 • Waarom je programma niet AF hoeft te zijn voordat je het kunt verkopen. Je maakt juist snel omzet en je krijgt bewijs dat het werkt wat je doet (geeft zelfvertrouwen en maakt je marketing veel overtuigender). 

Module 2 Creëer High End Marketing 

Naast een bijzonder waardevol aanbod, heb je ook de allerbeste manier nodig om in contact te komen met mensen die interesse hebben in jou en jouw hoogwaardige aanbod. Daar heb je andere marketing voor nodig, dan hoe je het nu waarschijnlijk doet (veel daarvan kun je net zo goed achterwege laten).  

High Quality marketingvideo’s, beeldmateriaal en testimonials waarmee je autoriteit en expertise uitstraalt, zodat mensen als vanzelfsprekend met jou willen werken. Met je marketing ga je op een hoger niveau mensen aanspreken die in een half uur ja kunnen zeggen tegen jouw waardevolle aanbod.  

 • Het eerste wat je moet doen om ervoor te zorgen dat mensen met jou willen werken (en daarna deel ik ook het tweede en derde punt).
 • Hoe je jezelf aan de bovenkant van de markt positioneert. Klanten willen alleen met jou werken, omdat je de beste naam in de markt hebt. Ze vinden het vanzelfsprekend dat je goede prijzen vraagt, omdat je in alles kwaliteit uitstraalt. En je voorkomt dat klanten tijdens je verkoopgesprek enorm schrikken van je prijs. 
 • Hoe je parels van videocontent maakt die helemaal uitstralen wie jij bent en waarmee jij je van iedereen om je heen onderscheidt. Er is maar 1 ding dat echt het verschil maakt tussen een video die wel of niet werkt. Waarmee je wel of geen klanten krijgt. Wát je zegt in je video’s is veel belangrijker dan hoe je het doet. Je krijgt het precieze script waarmee je mensen overtuigt. Je kunt het letterlijk van me overnemen, het werkt. Het is iets waarvoor ze even stilstaan, verder kijken, of doorklikken (er zijn niet meer dan 2 zinnen voor nodig).
 • Hoe je het hele jaar zichtbaar blijft met 1 parel van een marketingvideo, zonder steeds nieuwe content te hoeven creëren. 

Module 3 Briljante Funnel (waarmee je elke week in gesprek komt met goede leads)

Mijn idee is dat ondernemers die uitzonderlijk goed zijn in hun vak, ook een uitzonderlijke manier nodig hebben om hoogwaardige leads te krijgen. Deze module leert je een eenvoudige en lang houdbare manier van leadgeneratie die voortdurend nieuwe leads binnenbrengt (zelfs als je zelf vrij bent).

 • Wat je kunt doen om alleen met mensen in gesprek te gaan die al verkocht zijn op jou en jouw aanbod. Je hoeft niet langer gesprekken te voeren die uiteindelijk toch nergens toe leiden (bespaart je een hoop tijd). 
 • Hoe je, voordat je in gesprek gaat, al kunt vaststellen of iemand mogelijk klant gaat worden. 

Module 4 Vol Vertrouwen Verkoopgesprekken Voeren

Hoe ga je vol vertrouwen verkoopgesprekken voeren als je eenmaal in contact bent met een hoogwaardige lead? Je leert wat je precies moet zeggen in een verkoopgesprek om een klant JA te laten zeggen tegen jouw hoogwaardige programma.  

 • Welke vragen je tijdens je verkoopgesprek stelt om klanten de waarde van jouw aanbod te laten voelen (ook al kost jouw programma 30.000 euro). 
 • Wat de beste manier is om je aanbod te doen, in slechts 3 zinnen (langer praten over je aanbod zal geen verschil maken).  
 • Hoe je omgaat met de meest voorkomende bezwaren en wat je kunt zeggen als iemand zegt: ‘Ik heb geen geld’ of ‘Ik moet er eerst nog over nadenken’.  
 • Bonus: Van Chat naar Verkoopgesprek (het is maar 1 zinnetje om via LinkedIn Berichten of Facebook Messenger in gesprek te komen met potentiële klanten). 

Is dit Membership voor jou?

Je vraagt je misschien af: is dit Membership voor mij? 

 • Dit kan heel goed werken als je de grens van uurtje factuurtje verdienmodel hebt bereikt en klaar bent met 60 uur per week werken.  
 • Je verlangt ernaar om je bedrijf en inkomen naar een volgend niveau te brengen, maar je mist de kennis, handvatten en focus om dit alleen voor elkaar te krijgen. 
 • Je hebt een bedrijf met klanten die ook online zijn. Dit aanbod helpt je om met ze in contact te komen (op de meest eenvoudige manier). 
 • Dit kan heel goed werken als je sterke, vernieuwende ideeën hebt en je wil dat de juiste mensen deze boodschap van jou horen, maar tot nu toe lukt het je niet voldoende.  

Je krijgt meer

Groepscoachingsessie 

2 x per maand een online groepscoachingsessie van 60 minuten  

Met alleen het vergaren van nieuwe kennis ga je niet het verschil maken. Wel door te doen. Door te gaan implementeren wat je leert. Ervaring leert dat het moeilijk is om het alleen te doen.  

Je raakt op enig moment in verwarring… Is de titel van mijn video-advertentie wel prikkelend genoeg? Is mijn video goed genoeg? Is mijn aanbod wel aantrekkelijk genoeg verpakt? Vraag ik er de juiste prijs voor?

Je gaat tegen zaken aanlopen en komt voor heel wat beslissingen te staan. 

Daarom zijn online groepscoachingsessies van 60 minuten onderdeel van dit Membership. Tijdens deze sessies kun je al je vragen over je marketing- en salesactiviteiten stellen, zoals:  

 • Welke tekst zet ik boven mijn video? 
 • Hoe maak ik mijn Facebook video-advertentie? 
 • Wat doe ik aan marketing om mijn programma/Masterclass/workshop nog deze maand te verkopen? 
 • Of wat doe ik als de klant ‘ja’ heeft gezegd, maar dezelfde middag mailt dat hij er toch vanaf ziet? 

Wat NU werkt Training 

Tijdens onze 2-wekelijkse groepscoaching, deel ik ook nieuwe inzichten die ik opdoe in mijn eigen bedrijf en wat ik zie werken bij mijn VIP-klanten. Wat doen we precies? En welke acties leveren uitzonderlijk goede resultaten op? Op deze manier blijf je voorop lopen en leer je direct hoe je dit in je eigen bedrijf toepast. 

Je ontdekt zoiets als hoe je een eenvoudige live video maakt waarmee je de allerbeste leads aantrekt. Of hoe je met 1 zinnetje in gesprek komt met een potentiële klant. Of met welke Facebook of YouTube ad-campagne je meer verschil gaat maken (dan wat je nu waarschijnlijk doet).

Video Marketing Strateeg

Over Noor Janmaat

Noortje Janmaat Video Marketing Strateeg

Als Video Marketing Strateeg helpt Noor ervaren ondernemers uit Nederland en België om hoogwaardige leads te krijgen met high quality video’s, om beter te kunnen verkopen en meer te verdienen. 

Met haar eerste online bedrijf ‘door Noor’ begon ze met het verspreiden van marketingvideo’s en bereikte daar geweldige resultaten mee: #1 posities in Google en YouTube, dagelijks nieuwe klanten en bestellingen. En als klap op de vuurpijl een opdracht van 24.000 euro omzet. 

Noor Janmaat is auteur van het boek Experttips over Verdienen met video (2e druk). 

Wat krijg je precies?  

Tot slot… 

Ik wil duidelijk zijn over wat je mag verwachten voordat je besluit om mee te doen aan het Membership. Dus, samenvattend is dit wat je krijgt: 

 • Toegang tot mijn Exclusieve Programma ‘High End Klanten Krijgen met Video’
 • Deelname aan de 2-wekelijkse groepscoachingsessies 
 • Nieuwe ideeën over mens-tot-mens marketing en sales (vanuit integriteit) 
 • De lessen bevatten video’s, werkboeken met templates, voorbeelden, checklists en scripts  
 • De lessen zijn direct toegankelijk na je aanmelding  

Bonussen (met een waarde van 2.291 euro)

Je krijgt alle bonussen als je kiest voor jaarlidmaatschap 

BONUS: Een ticket voor het 1-daagse event High-End Klanten krijgen met Video in april 2021 (waarde 997 euro)

BONUS: Toegang tot de online training en 3 online implementatiedagen ‘Veel Verdienen met Video-Ads’ (waarde 997 euro)

BONUS: Video-animatie van je logo, zodat je video’s er professioneel uitzien (waarde 297 euro)

Noortje Janmaat videomarketing strategie voor bedrijven

Op jouw videosucces!

Hartelijke groet,

Noor 🌟 videostrategie 🌟 Janmaat
Video Marketing Strateeg

P.S.

Dit Membership is voor gecommitteerde ondernemers. Ondernemers die zich willen omringen met andere ambitieuze ondernemers die bereid zijn om opnieuw leerling te zijn. Die willen leren door te doen.

‘Het geheel is groter dan de som der delen.’ 

Oftewel: dit Membership gaat verder dan alleen het recept dat ik aan je geef. Een deel van de waarde zit ook in de vragen die ontstaan in onze groepscoachingcalls. 

We bereiken meer met elkaar, dan ieder afzonderlijk. JIJ en alle anderen maken deel uit van dit succesverhaal. Klinkt het verhaal interessant voor je? Dan zie ik je graag achter de schermen.  

Anders krijg je een nieuwe kans om mee te doen (ergens halverwege 2021).