Heb je per se een iPhone 6 nodig om video’s te maken?

Als ik vertel dat ik ondernemers leer hoe ze met hun eigen smartphone video’s maken, om zo beter zichtbaar te worden en gemakkelijker klanten te krijgen, hoor ik vaak:

“Oh, maar dan heb je zeker de nieuwste iPhone nodig? Die heb ik niet, ik heb een iPhone 4 of 5, dus dan gaat het voor mij niet werken.”

Video’s maken met je iPhone 4c of 5s

Het is een misvatting dat je een iPhone 6 of 6 plus nodig hebt om te beginnen met het maken van je eerste video’s. Want ook met een iPhone 4s of 5c kun je al video’s gaan maken. Uiteraard heeft de iPhone 6 een verbeterde camera en meer leuke extra’s, zoals het maken van slow motion video’s of juist versneld beeld. Maar die extra’s heb je echt niet per se nodig om in beeld te komen bij jouw klanten.

[Tweet “Heb je per se een iPhone 6 nodig om video’s te maken?”]

Deze video heb ik opgenomen met een iPhone 5c

Deze video heb ik opgenomen met een iPhone 4s

Oude beelden, opgenomen vanaf mijn vakantieadres in Zuid-Frankrijk…

Draait het om het type smartphone?

Nee, daar draait het in mijn beleving niet om bij het maken van online video’s.

Waar draait het dan wel om?

Om jou en om jouw unieke boodschap, de woorden die je gebruikt, woorden die je kijker prikkelen en tot actie aanzetten. En dat is precies iets wat heel veel ondernemers lastig vinden. Want ja: wat moet ik zeggen als ik voor de camera zit?! Heb jij dat ook? En wil je weten hoe je nieuwe klanten krijgt met je online video’s? Geef je dan op voor een gratis inspiratiegesprek.

Oh, en vertel me: vanaf welk apparaat heb jij dit artikel gelezen? Vanaf je PC? Je laptop? Je tablet of mobieltje? En zag je verschil tussen de twee opnames?

 

Noortje 'strategie' Janmaat
Video Marketing StrateegVerdienen met VIDEO
Noortje Janmaat is Video Marketing Strateeg en gespecialiseerd in leadgeneratie met high end video. Met meer dan 18 jaar ervaring in marketing, helpt ze ervaren ondernemers in het hogere segment om gekwalificeerde leads te krijgen met high end video.

Plaats een reactie