Draadloze handheld microfoon

Inhoudsopgave

Wat is een draadloze handheld microfoon

Een handheld microfoon is een type microfoon dat ontworpen is om in de hand te houden om geluid op te nemen of te versterken in verschillende toepassingen. Handheld microfoons worden vaak gebruikt in situaties waarin de spreker of performer vrij moet kunnen bewegen, zoals bij live optredens, presentaties, interviews en andere vormen van publiek spreken.

Het voordeel van onderstaande microfoons is dat deze zowel als draadloze dasspeldmicrofoon als een handheld microfoon gebruikt kunnen worden. Plus, beide microfoons werken zowel in combinatie met een smartphone, als met een professionele DSLR-camera, als met een computer (handig voor bijvoorbeeld Zoom-opnames). 

Draadloze microfoon

Dji Draadloze Microfoon

Met de DJI Mic voorzie je jouw video’s van uitstekende audio. De DJI Mic biedt dual-channel opnames op afstanden tot wel 250 meter. Zet de microfoon aan, verbind hem met je professionele DSLR-camera, smartphone, DJI Action cam en ga aan de slag. Voor video-opnames met 1 of 2 personen. 

DJI draadloze microfoon voor video

Røde Wireless Go II Single microfoon

De Rode Wireless GO II Single microfoon is een compact draadloos microfoonsysteem dat bestaat uit een ontvanger en een zender. De microfoon werkt zowel met smartphone als professionele DSLR-camera. De zender kan ook worden gebruikt als beltpack met een optionele externe lavalier microfoon.

Rode Wireless Go II Single microfoon

Røde Wireless Go II Draadloze Dasspeldmicrofoon

De Rode Wireless GO II microfoon is een compact draadloos microfoonsysteem dat bestaat uit een 2-kanaals ontvanger en 2 zenders. De microfoon werkt zowel met smartphone als professionele DSLR-camera. De zender kan ook worden gebruikt als beltpack met een optionele externe lavalier microfoon.

Rode Wireless Go II draadloze dasspeldmicrofoon voor video

Røde Interview GO handgreep

De Røde Interview GO handgreep is een houder met een Røde popfilter speciaal ontworpen voor de zender/microfoon van de Rode Wireless Go. Je klikt de Wireless Go in de houder. Hierdoor is deze te gebruiken als een handheld reporter microfoon voor bijvoorbeeld interviews.

Rode interview Go handgreep voor Rode draadloze handheld microfoon

Unieke plopkap in eigen huisstijl

Wil je een plopkap met jouw eigen opdruk? Zodat je logo of beeldmerk in beeld is tijdens een interview? Bestel dan de Budget foam handheld plopkap. Deze past zowel op de Dji als de Røde microfoon.

Plopkap voor draadloze handheld microfoon

Handig om erbij te hebben: een lavalier dasspeldmicrofoon. Een witte voor als je een wit overhemd of witte blouse draagt. Een zwarte voor donkerkleurige kleding. Onderstaande microfoons werken zowel met de Dji Draadloze Microfoon als de Røde Wireless Go microfoon. 

Rode Lavalier GO microfoon Wit

De Rode Lavalier GO Wit is een draagbare microfoon van professionele kwaliteit, ontworpen voor gebruik in een breed scala aan toepassingen. De 3.5 mm TRS-connector is ontworpen om perfect te koppelen met de Rode Wireless Go en de meeste opname-apparaten met een 3.5 mm TRS-microfooningang.

Rode Lavalier GO microfoon Wit

Rode Lavalier GO microfoon Zwart

De Rode Lavalier GO Zwart is een draagbare microfoon van professionele kwaliteit, ontworpen voor gebruik in een breed scala aan toepassingen. De 3.5 mm TRS-connector is ontworpen om perfect te koppelen met de Rode Wireless Go en de meeste opname-apparaten met een 3.5 mm TRS-microfooningang.

Rode Lavalier GO microfoon zwart

Hoop dat je geholpen bent met dit overzicht. Mail gerust naar noortje@verdienenmetvideo.nl als je vragen hebt.