Workation

Workation

Dit is een mail uit Noor’s archief

Onderwerp: Workation

We spreken elkaar een paar maanden voor mijn workation. Vertoef nu weer een maand aan de Côte d’Azur. Heerlijk hier. Veel zwemmen. Wandelen. Natuur is wonderschoon. De bougainville heb ik er in al die jaren nog nooit zo royaal bij zien staan als dit jaar. Genieten.

Terug naar ons eerste gesprek. Deze high end ondernemer vertelt me over de manier waarop ze marketing doen. Klinkt complex. En tijdrovend. Belangrijker, de leads die eruit voortkomen zijn middelmatig. Vinden haar te duur.

Ik vertel haar wat we voor mijn klanten doen. En welke resultaten ze behalen. 

Ze is enthousiast, hoor ik aan haar stem.

“Het klinkt heel compleet wat je biedt, precies wat ik wil, maar dit is niet het juiste moment. Ik wil eind dit jaar met je starten.”

Dat is wat we doen.

We weten het echte antwoord wel, maar het is spannend, omdat we niet weten wat er precies gaat komen. We kunnen altijd genoeg excuses vinden. Geen tijd, wil eerst nieuwe klanten binnenhalen, ik moet eerst een extra opleiding doen, mijn verhaal is nog niet helder…

Wat kost het je om te wachten? Veel. Denk dat jouw situatie niet anders is als die van mijn nieuwe klant. Ze heeft maar 1 nieuwe klant nodig om haar investering ruimschoots terug te verdienen.

Nu gaan we dus eerder aan de slag. Zorgen dat ze met 1 video gesprekken met gekwalificeerde leads in haar agenda krijgt. Ik kijk ernaar uit. Ook om naar Spanje te gaan voor het opnemen van een video testimonial.

Op jouw videosucces!

Noortje ‘joie de vivre’ Janmaat
 
P.S. Dit zegt een klant:

“De opgenomen testimonials van klanten hebben mijn expertstatus echt de volgende boost gegeven. Wat ik vertel wordt nu ook onderbouwd door verhalen van klanten en dit helpt andere klanten veel sneller over de streep om ook in te stappen.”

Over Noortje Janmaat

Noortje Janmaat is Video Marketing Strateeg en auteur van het boek Experttips over verdienen met video (2e druk). Ze helpt ervaren ondernemers om met hoogwaardige marketingvideo’s en overtuigende videotestimonials in gesprek te komen met betere leads.