Werken met de TOP van de markt

Werken met de TOP van de markt

Dit is een mail uit Noor’s archief

Onderwerp: Werken met de TOP van de markt

Werken met A-klanten heeft een groot voordeel. Ze willen 1 ding en dat is resultaat. Laat dat precies zijn wat ik voor mijn klanten wil: resultaat.

A-klanten vinden zichzelf en hun bedrijf de moeite waard om in te investeren. Ze willen het beste uit zichzelf halen. Ze geloven in zichzelf. En staan achter hun dienst.

A-klanten halen vaak veel betere resultaten. En zijn daardoor heel enthousiast over jou. Vertellen het graag verder. Omdat je voor langere tijd samenwerkt bouw je een fijne, warme relatie op. En kunnen ze jarenlang klant blijven (zonder dat ze veel tijd van je nodig hebben). Dit alles maakt dat A-klanten de allerleukste klanten zijn om mee te werken. Prijs mezelf gelukkig dat ik met de TOP van de markt mag werken.

Zie deze LinkedIn posts:

Maar goed…

A-klanten zijn mensen voor wie jouw exclusieve dienst dus het meest passend is. Alleen, hoe krijg je A-klanten?

3 eenvoudige tips:

1. Vergeet de opt-in. De content die je voorheen achter een opt-in zou zetten, zet je er nu gedeeltelijk voor. Gewoon openbaar. Maak het waardevol. En relevant. Marketing draait allemaal om relevant zijn. Voor A-klanten. Geef ze vernieuwende ideeën en strategieën.

En zorg dat je content in alles kwaliteit uitstraalt. Liefst video. Is het meest authentiek.

2. Vergeet de geschreven getuigenis. Geloof me. Heeft niet hetzelfde effect als een video testimonial. Die laatste is veel krachtiger. En kun je ook als tekst delen. Of als podcast. Meer mogelijkheden.

3. Vergeet je formulier om gesprekken te krijgen. Natuurlijk heb je die op je site staan. Met kwalificerende vragen. Werkt fijn. Dat weet jij ook. Maar zelf uitreiken werkt nog fijner. Voor de A-klant. Die heeft weinig tijd. En waardeert persoonlijke aandacht. Echte aandacht.

Wil je dit gaan toepassen voor jouw bedrijf? Zodat je A-klanten krijgt die helemaal bij je passen en met wie je fantastische resultaten gaat behalen? Die fantastische resultaten gaan je helpen om je dienst nog beter te verkopen. Als dit aantrekkelijk voor je klinkt, stuur me dan een kort bericht. 

Op jouw videosucces! 

Warme groet,

Noor ‘staat voor A-kwaliteit’ Janmaat

P.S. Hieronder zie je een voorbeeld van tip 1 & 2 gecombineerd.