Welke microfoon gebruiken om video's met je iPhone te maken

Welke microfoon heb ik nodig om video’s met mijn iPhone te maken?

Ben je zelfstandig ondernemer, bijvoorbeeld een coach, trainer of adviseur? Wil je méér klanten aantrekken? En dan ook het liefst direct de juiste klanten? Heb je er dan al eens aan gedacht om video’s met je smartphone op te nemen, te bewerken én direct te publiceren via YouTube, Twitter, Facebook of een andere plek op internet? Om jou een handje op weg te helpen heb ik een overzicht voor je gemaakt waarin ik met je deel welke microfoon je het beste gebruikt.

Voorkom dat je de verkeerde dasspeldmicrofoon koopt (niet elke aansluiting van een willekeurige microfoon past zomaar in een smartphone). Bekijk hier welke microfoon en accessoires ik gebruik voor het maken van AL mijn video’s.

Microfoon voor smartphone videos - Smartphone Vloggen voor Ondernemers

Vond je dit een interessant artikel? En denk je dat jouw volgers ook willen weten welke microfoon ze nodig hebben om video’s met hun iPhone of Android smartphone te maken? Deel dit artikel dan via onderstaande buttons. Dankjewel!

Ben je blij met dit artikel?

Deel jouw blijdschap

Gemiddelde waardering 0 / 5. Vote count: 0

Deel als eerste hartjes uit

Noor Janmaat
Video Marketing StrateegVerdienen met VIDEO
Noor Janmaat is Video Marketing Strateeg en auteur van het boek over videomarketing: Experttips over verdienen met video. Ze helpt directeuren in de zakelijke dienstverlening om met authentieke video’s hun diensten en producten met meer gemak te verkopen.

🍀 Krijg Boek (tijdelijk) GRATIS: Experttips over Verdienen met video met 50 praktische tips voor het maken van video's.

Plaats een reactie