Welke microfoon heb ik nodig om video’s met mijn iPhone te maken?

Ben je zelfstandig ondernemer, bijvoorbeeld een coach, trainer of adviseur? Wil je méér klanten aantrekken? En dan ook het liefst direct de juiste klanten? Heb je er dan al eens aan gedacht om video’s met je smartphone op te nemen, te bewerken én direct te publiceren via YouTube, Twitter, Facebook of een andere plek op internet? Om jou een handje op weg te helpen heb ik een overzicht voor je gemaakt waarin ik met je deel welke microfoon je het beste gebruikt.

Voorkom dat je de verkeerde dasspeldmicrofoon koopt (niet elke aansluiting van een willekeurige microfoon past zomaar in een smartphone). Bekijk hier welke microfoon en accessoires ik gebruik voor het maken van AL mijn video’s.

Microfoon voor smartphone videos - Smartphone Vloggen voor Ondernemers

Vond je dit een interessant artikel? En denk je dat jouw volgers ook willen weten welke microfoon ze nodig hebben om video’s met hun iPhone of Android smartphone te maken? Deel dit artikel dan via onderstaande buttons. Dankjewel!

Noortje 'strategie' Janmaat
Video Marketing StrateegVerdienen met VIDEO
Noortje Janmaat is Video Marketing Strateeg en gespecialiseerd in leadgeneratie met video. Ze is auteur van het boek over videomarketing: Experttips over verdienen met video. Ze helpt high end ondernemers om met authentieke video's en video testimonials hun diensten en producten met meer gemak te verkopen.

Plaats een reactie