Wat doe jij nou eigenlijk?

Wat doe jij nou eigenlijk? Het is een vraag die ik vaak krijg. Zal het je uitleggen. 

Hier zie je me samen met mijn team. In een setting waar mijn klanten zich op hun gemak voelen. Net als ik. Kleinschalig en intiem. Daar waar geen vraag, verspreking of twijfel gek is. Net als een dolletje. Lachen werkt ontspannend.

Ook voor de klanten van mijn klanten. Zij vinden het – net als jij en ik –  wat ongemakkelijk om voor een camera te staan. Ik stel ze gerust en zorg dat het, hoe zeg ik dit… geen ‘aardige’ video testimonial wordt, maar een overtuigende. Dat wat er nu ontbreekt aan je testimonials zorgt er juist voor dat nieuwe klanten verkocht raken (nog voordat je in gesprek gaat). 

Maar goed, opnames zijn maar een klein deel van mijn werk. Er is een heel proces aan vooraf gegaan. En er volgt een heel proces na de opnames. Want naast een wervende video heb je nog iets anders nodig.  

Het klinkt zo eenvoudig als ‘Set It & Forget it’.  

We zetten het 1 keer voor je op en je hebt er geen omkijken meer naar. Lekker met je vak bezig zijn. Of iets voor jezelf doen. Geeft enorme vrijheid. Als je niet steeds hoeft te marketen. Ik weet het, je hebt gewoon niet altijd inspiratie om nieuwe content te bedenken. Om nog maar te zwijgen over het maken ervan…  

Ik moet eerlijk bekennen. Het was bijzonder leerzaam, maar die tijd van wekelijks video’s maken (en al die andere toeters en bellen) heb ik met veel genoegen achter me gelaten. Waarom iets doen als het niet hoeft om in gesprek te komen met nieuwe klanten?  

Als jij ook op een bijzonder ontspannen en eenvoudige manier in contact wil komen met mensen van jouw niveau, geef je dan op voor een gesprek. Vertel je graag hoe dit voor jou kan werken. Tipje van de sluier: je verkoopgesprekken worden van hogere kwaliteit en je hoeft minder gesprekken te voeren om tot je gewenste omzet te komen.

Op jouw videosucces! 

Van Noor ‘staat het liefst naast de camera’ Janmaat

P.S. Dit zegt een klant: 

“Ik merk het gewoon dat nieuwe klanten die filmpjes echt bekijken en dat ze erdoor geraakt zijn. Ze zeggen: “Ja, die andere klant van jou zei dit en dit.” De video testimonials hebben echt impact op ze gemaakt. Ik vind Noortje heel erg goed erin. Om echt hele goede video’s te maken met krachtige uitspraken. Ik beveel haar enorm aan. Mijn bedrijf is echt gegroeid dankzij haar.”

Laura Babeliowsky