Sylvia Heistek

Video – Sylvia Heistek van De Succeswinkel vertelt over haar ervaring met Noortje Janmaat en de Masterclass Leads Krijgen met LinkedIn Video. Bekijk de video testimonial of lees de transcriptie.

Bekijk de video op mijn YouTube-kanaal: https://youtu.be/88HtImbNtrk. Mis mijn volgende video’s niet, abonneer je op mijn YouTube-kanaal en klik op de Bel.

Transcriptie Sylvia Heistek

Sylvia Heistek van De Succeswinkel

Sylvia Heistek:

Ik ben Sylvia Heistek, ik ben van De Succeswinkel en wij begeleiden mensen om op hun plek te komen op hun werk. Volgens mij heb ik een keer op jouw website gezien dat je bij Jeff Walker was geweest. Dat vind ik een interessante marketeer, dus ja toen heb ik je onthouden. 

Video laat zien wie je echt bent

Video is sowieso belangrijk. Het geeft bewegend beeld, het laat zien wie je echt bent. Je kan als het ware bijna een gesprek voeren met iemand aan de andere kant van de camera. Dat is toch gewoon anders dan dat je dat opschrijft ja. Dus ik vind dat je dan dichterbij je klant komt of je potentiële klant dan. 

Ik vind dat het er goed uitziet. Je kiest voor mooie locaties. Goede belichting. Je denkt erover na. Het ziet er rustig uit.

Sylvia over de Masterclass

Heel goed. Er waren allemaal mensen die ik toevallig kende, dus dat was wel grappig en bijzonder. Niet allemaal. Ook een klant van jou leren kennen die een heel programma bij je heeft gedaan. Heb ik later nog naar de video’s gekeken. Zag er allemaal supergoed uit. Het was natuurlijk op een hele mooie locatie. Goed verzorgd. Alles erop en eraan.  

Dat zouden ze in de
marketing ‘overdelivery’ noemen

Je hebt daarna nog behoorlijk wat nazorg geleverd.

Behoorlijk. Veel.

Ja, dat vind ik heel bijzonder, daar heb ik bijna geen woorden voor. Dat zouden ze in de marketing overdelivery noemen, alleen het voelt wel heel oprecht.

Leads krijgen met video

Ja, dat hebben we natuurlijk in de cursus gehad. Van: op welke manieren kun je video gebruiken en in contact komen met je potentiële klant. Dus daar ligt zo’n document voor me waar ik allemaal stappen in kan zetten. Dus dat is appeltje eitje. 

Een bewezen marketingstrategie in handen

Ja, dat vind ik wel een heel fijn gevoel. Ja, want het is natuurlijk daarbuiten, al die tips en tricks. Als je een beetje kijkt op Facebook, LinkedIn, Insta, dan word je overweldigd met alle manieren. En als je het eenmaal doorhebt, dan wordt het wel leuk. 

Ja, ik zie het wel voor me. Ik heb nu de stappen en de manier gevonden hoe ik het voor mezelf kan doen. En dat gaat het er helemaal niet om dat je meteen 15 vlogvideo’s maakt inderdaad. Het gaat er juist om dat ik het videomiddel gebruik om met mijn potentiële klant in contact te komen. Dus ik kan er nu rechtstreekser mee aan het werk.

Helpen met zichtbaarheid

In mijn beleving is dit dus wat jij moet doen, dit werk. Mensen helpen met hun zichtbaarheid, om op de juiste manier zichtbaar te worden. Ja hoe moet ik dat nou zeggen? Ja, dan moeten ze gewoon in gesprek met jou gaan. Want anders blijf je er op een afstand naar kijken en dan kun je er wel iets over vinden, en dan kun je er wel iets over willen zeggen, alleen je weet het pas als je het zelf gaat doen. Dus ja, daarvoor moeten ze in gesprek met jou.

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg