Persbericht sturen om meer publiciteit en zichtbaarheid te krijgen

Lees het artikel of bekijk de video ‘Persberichten sturen en video’s maken met Linda Graanoogst en Noortje Janmaat’.

1 minuut en 45 seconden kijktijd (zonder bloopers: 30 seconden korter) 

Bekijk de video op mijn YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=rv-tw2RlIUQ

Wat is ervoor nodig om meer publiciteit te krijgen?

Ben jij ondernemer en wil jij:

  • met een artikel in de krant of een tijdschrift verschijnen
  • op de radio of tv komen
  • of op een online platform vermeld worden

Ga persberichten sturen, krijg free publicity en bouw zo aan je zichtbaarheid én je naamsbekendheid. Zodat je gemakkelijker klanten krijgt en je bedrijf kunt laten groeien.

Hoe je dat doet?

Volg Linda Graanoogst via www.metgemakinhetnieuws.nl en mij (Noortje Janmaat van Verdienen met VIDEO) om onze tips over het sturen van persberichten, gratis publiciteit, online zichtbaarheid en videomarketing te krijgen.

[Tweet “Krijg meer #publiciteit en naamsbekendheid met @LindaMiriam”]

Wie is Linda Graanoogst?

Publiciteitscoach en voormalig journalist Linda Graanoogst interviewde honderden ondernemers en hielp velen van hen de krant te halen, op de radio of tv te komen of op online media zodanig op te vallen waardoor hun naamsbekendheid steeg. In juni 2016 organiseerde Linda sprekers- en inspiratie-event TEDxAlmere en werd ze genomineerd voor Flevolands Zakenvrouw van het Jaar 2016. Als je wilt weten hoe je met de pers omgaat, biedt Linda Graanoogst onder andere mediatrainingen, VIP-dagen en programma’s aan.

“Ik wens iedere ondernemer die een positieve bijdrage levert in deze wereld de juiste publiciteit toe. En ik geloof dat jij als ondernemer de beste PR-adviseur bent voor jouw bedrijf wanneer de juiste publiciteitsadviezen tot jou komen. En je daarmee aan de slag gaat.” – Linda Graanoogst

Stap #1

Wat vind jij moeilijk bij het krijgen van free publicity?

Vertel ons in een reactie onder dit bericht:

Hoi, ik ben [vul je naam in] en ik help [vertel voor wie je er bent en welk probleem je precies oplost]. Ik geloof dat gratis publiciteit mijn bedrijf een enorme boost kan geven, maar het lastige eraan vind ik [benoem waar je tegenaan loopt of wat je lastig vindt].

Ik zou bijvoorbeeld reageren met:

Hoi, ik ben Noortje Janmaat en ik help zelfstandig ondernemers om meer te verdienen met hun smartphone video’s. Ik geloof dat gratis publiciteit mijn bedrijf Verdienen met VIDEO een enorme boost kan geven, maar het lastige eraan vind ik dat ik niet zo goed weet waar ik moet beginnen en ik soms blind ben voor mijn eigen marketing, dus ik kan wel een frisse blik van een deskundige gebruiken.

Dus dat…

Stap #2

Ken je iemand die ook free publicity kan gebruiken?

Deel dit bericht dan met jouw netwerk (waarvoor onze grote dank!). We helpen iedere ondernemer graag aan meer zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Noortje 'strategie' Janmaat
Video Marketing StrateegVerdienen met VIDEO
Noortje Janmaat is Video Marketing Strateeg en gespecialiseerd in leadgeneratie met video. Ze is auteur van het boek over videomarketing: Experttips over verdienen met video. Ze helpt high end ondernemers om met authentieke video's en video testimonials hun diensten en producten met meer gemak te verkopen.

2 gedachten over “Persbericht sturen om meer publiciteit en zichtbaarheid te krijgen”

  1. Hoi Norman,

    Dankjewel voor je reactie. Het echte feest moet alleen nog gaan beginnen. Onze tips over het krijgen van publiciteit en videomarketing komen eraan!

    Groet, Noortje

Plaats een reactie