In 5 stappen meer gaan verdienen met video’s

Ze dacht dat ik een vrije dag had, de kapster die de schaar in mijn te lange manen zette. ‘Nee hoor, ik ben ondernemer en ik deel mijn dagen en tijden lekker zelf in. Toen ik vanochtend in de spiegel keek, dacht ik: zo fjuh, daar mag hoognodig iets aan gedaan worden… En daarom zit ik vanmiddag bij jou op de stoel.’

‘Goh, wat doe je dan?’, vroeg ze me.

‘Ik leer zelfstandig ondernemers hoe ze zelf video’s maken met hun smartphone…’ Nog voordat ik m’n verhaal goed en wel kon afmaken, zei ze vertwijfeld:

‘huh, maar daarvoor hoef je toch alleen op de playbutton te drukken?!’

‘Euhm ja… uiteindelijk komt dat moment een keer ja, dat je de video-opname start, maar de kunst is natuurlijk om:

  • inhoudelijk goeie video’s te maken,
  • ervoor te zorgen dat je video’s gevonden en bekeken worden door de juiste mensen,
  • en om van je kijkers ook echt kopers te maken, dus om nieuwe klanten aan te trekken die helemaal bij je passen én die de prijs betalen die jouw product of dienst echt waard is.’

En toen werd het een beetje stil boven de knipstoel.
Kijkend in de spiegel zag ik haar denken.

Kletspraatjes zijn grote ergernis

In 5 stappen meer verdienen met smartphone video's

Voor veel mensen is het ‘kletspraatje’ met de kapper één grote ergernis. Gewoon goed knippen en vooral stil zijn…  In ‘videoland’ kan ik je geen van beide opties aanbevelen.

  • Stil zijn en jezelf als ondernemer NIET laten zien is in deze tijd geen lang houdbare optie meer.
  • En met gezellige kletspraatjes in je video kom je er ook niet.

Hoe dan wel, vraag je je misschien af.

Nou, met een plan, een strategie, de juiste mindset en voldoende focus.

Terug naar alledag…

Want je wilt ook bloggen, je lijst opbouwen en met Facebook-advertenties schijn je echt fantastische resultaten te behalen (!!), oh en de copy van je salespagina’s en landingspagina’s is nog niet af. Oh ja, en wat te denken van de video’s voor je online programma die je nog wilt maken… Hmm, hoe kan ik dat programma nou eigenlijk het beste lanceren?!

Je voelt je vast overdonderd door alle mogelijkheden die er zijn en je weet niet goed waar je moet beginnen. Je hebt het gevoel dat je eerst ALLES tot in de puntjes geregeld, perfect en af moet hebben, voordat je de wijde wereld in kunt.

Resultaat:

  • een hoofd vol geweldige ideeën
  • een lijf vol onrust
  • een to-do lijst van hier tot Rio
  • en 0 euri op de bankrekening

Auw…

Je haast je waarschijnlijk ook door dit bericht om vervolgens weer terug te sprinten naar je to-do lijst.

In 5 stappen meer verdienen met smartphone video's

Als je dit herkent, dan kan ik je dit zeggen: het is niet zo gek hoor in onze ‘drukke’ en overvolle wereld vol hectiek, ‘moetjes’ en gebrek aan tijd. Maar het kan ook anders, als je durft te kiezen tenminste. Durft te kiezen voor hoe je je bedrijf WEL wilt runnen en voor hoe je je leven wilt leven.

Hoe je in 5 stappen meer gaat verdienen met je video’s

Als je het anders wilt, dan nodig ik je graag uit voor mijn online training ‘Hoe je met video 10x sneller groeit dan iedereen om je heen, die ongeveer 60 minuten duurt (al gaat er niet om hoeveel tijd het kost…).

[Tweet “Hoe je met #video 10x sneller groeit dan iedereen om je heen”]

Als het belangrijk voor je is om erachter te komen wat ervoor nodig is om succesvol met video’s te starten, dan maak je hier tijd voor vrij. Als dat voor jou geldt, dan zie ik je heel graag bij de online training waarin ik je een duidelijk stappenplan geef.

P.S. Het wordt absoluut geen kletspraatje, jij hoeft alleen stil te zitten en te luisteren (vooruit, aantekeningen maken mag ;0) en ik zal zorgen dat mijn haar goed zit, of niet (tja, je hebt je dag of niet hè?!).

[Tweet “Hoe je met #video 10x sneller groeit dan iedereen om je heen”]

Noortje 'strategie' Janmaat
Video Marketing StrateegVerdienen met VIDEO
Noortje Janmaat is Video Marketing Strateeg en gespecialiseerd in leadgeneratie met high end video. Met meer dan 18 jaar ervaring in marketing, helpt ze ervaren ondernemers in het hogere segment om gekwalificeerde leads te krijgen met high end video.

Plaats een reactie