Nieuwe plaat

Dit is een mail uit Noor’s archief

Onderwerp: Nieuwe plaat

Marketingadvies marketing adviesbureau Verdienen met VIDEO Noortje Janmaat

Het is 2011. Zit bij een make-up & hair stylist. Ga voor het eerst professionele foto’s laten maken. In een studio. Onwennig. Om voor een camera te staan.

Die eerste portretfoto plaats ik als een postzegel bovenin mijn site. Van mijn eerste bedrijf door Noor. Vrij ongebruikelijk in die tijd. Om portretfoto’s op je site te plaatsen. Mijn idee: ik wil het persoonlijk maken. Laten zien wie erachter ‘door Noor’ zit.

Dat mijn branding en positionering werken blijkt uit de reacties (en terugkerende bestellingen) die ik mag ontvangen. Als je mijn boek hebt gelezen dan ken je het verhaal van ‘de grote opdracht’. En hoe ik tot het maken van video’s kom. Het blijkt de opstap te zijn naar mijn tweede bedrijf Verdienen met VIDEO.

Heb in de afgelopen jaren veel zien veranderen. De postzegels op een site maken plaats voor groter formaat foto’s. En video’s. Uiteraard. Zo’n uitspraak kun je verwachten van een video marketing strateeg. 😉

Natuurlijk heb je in deze tijd video nodig. Komt online het meest in de buurt van een persoonlijke ontmoeting. Maar je hebt meer nodig om goede, gekwalificeerde leads naar je toe te krijgen met (1) video. Daarover een andere keer meer, goed.

Mijn bedrijf Verdienen met VIDEO bestaat nu bijna 10 jaar. Nieuwe fase. Dus onlangs zie ik de fotostudio weer eens van binnen. Wanneer ik door reclamefotograaf & beeldstrateeg Stefan Witte nieuwe foto’s laat maken. Niet zomaar portretfoto’s…

Dankjewel Stefan. Voor je visie. En je creativiteit.

Op jouw videosucces!

Noortje ‘nieuwe fase’ Janmaat

P.S. Hier een kijkje achter de schermen:

Over Noortje Janmaat

Noortje Janmaat is Video Marketing Strateeg en auteur van het boek Experttips over verdienen met video. Ze helpt ervaren ondernemers om met hoogwaardige marketingvideo’s en overtuigende videotestimonials in gesprek te komen met gekwalificeerde leads. Zo vereenvoudigen ze hun marketing en verkorten ze hun verkoopproces.