Myranda van Leeuwen

Video – Vastgoedcoach Myranda van Leeuwen vertelt over haar ervaring met Noortje Janmaat en de resultaten die zij met videomarketing behaalt voor haar bedrijf. Bekijk de video testimonial of lees de transcriptie van het interview.

Ik had te weinig tijd.

Ik ben Myranda van Leeuwen. Ik ben vastgoedcoach en ik help anderen investeren in vastgoed en daarmee het mooiste leven te creëren wat ze wensen, doordat ze daar financieel vrij van worden.

Voordat ik met Noor in contact kwam, liep ik er vooral tegenaan dat ik heel graag zoveel mogelijk mensen wilde helpen. Eigenlijk iedereen, dat leek mij het allermooiste. Maar ja, dat kan natuurlijk niet. Dus de mensen die ik wel kon helpen, deed ik allemaal live en een-op-een. En ik had dus eigenlijk te weinig tijd. En dat is nou juist hetgeen wat ik zo graag voor anderen wil. Dat ze tijd krijgen, dat ze tijd creëren voor zichzelf, voor anderen, voor hun kinderen, voor hun hobby’s. En ja, ik liep daar dus gewoon ook zelf tegen tegenaan, omdat ik zoveel mensen wilde helpen.

Als je dingen herhaalt, dan moet je er een systeem van maken.

Waardoor ik echt met haar besloot te gaan samenwerken, is omdat ze me liet zien… Ik begreep heel goed van Noor dat je als je dingen herhaalt, als je dingen voor de tweede, derde, tweehonderdste keer aan iemand anders uitlegt, dat je dat moet automatiseren, daar moet je gewoon een systeem van maken.

En het gaat er dus niet om dat je zoveel mogelijk tijd geeft aan iemand, maar dat je zoveel mogelijk waarde aan iemand weet te geven en te creëren, zodat je klant resultaten gaat halen. En dat is dus beter in zo min mogelijk tijd, dan in zoveel mogelijk tijd, dus precies dat… Het is bijna omdenken en dat heeft mij heel erg geholpen en heeft mij doen besluiten om met Noor samen te werken.

Ik kan nu in veel minder tijd, veel meer mensen helpen.

Ik ben me meteen toen ik ging samenwerken met Noor, ben ik me meteen gaan verdiepen in op welke manieren doe je dat dan. Om echt dat gevoel en die overtuiging vast te vast te kunnen houden. Dus ik ben meteen gaan verdiepen in wat ga ik dan wel automatiseren. En ja, daarmee dus ook een paar dingen ja gewoon niet. Die deel je met je klanten. Ja, die deel je met je klanten live, omdat dat helpt, omdat dat ook echt nodig is.

Kijk dat aanbod wat ik doe aan klanten, dat deed ik eerst natuurlijk voor iedere klant hetzelfde, maar bij iedere klant begon ik ja eigenlijk opnieuw, dus omdat ik het kon automatiseren, en ik ook inzag welke waarde ik weet te creëren met en voor mijn klanten, kon ik ook meteen mijn prijs ja substantieel verhogen. Ja, in de tijd die ik hiermee heb weten te besparen, die is enorm. Ik kan nu in veel minder tijd veel meer mensen helpen. En ja, dat is natuurlijk superfijn.

Ik kreeg in één gesprek nieuwe klanten.

Ja, wat ik van klanten terugkrijg is dat zij de video’s heel leuk vinden om te bekijken. Heel leerzaam. Ze kunnen het ook in hun eigen tijd bekijken en ze vinden het leerzaam en ze worden heel nieuwsgierig en leergierig naar de volgende stap. En ze weten ook dat de video’s bekijken ze inzicht geeft en dat ze daarna aan de slag moeten. Het moeten implementeren om dan resultaten te halen. Maar die video’s helpen dus om in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt, ja de theorie of de inhoud of de content tot je te nemen en daarmee aan de slag te gaan.

Ik heb gemerkt dat ik op social media bijvoorbeeld LinkedIn veel beter zichtbaar ben geworden, omdat ik ook veel beter en meer durfde van mezelf te laten zien. Van mezelf van mijn klanten. Ik merkte daardoor dat mensen met mij contact gingen leggen en een gesprek aanvroegen. En het ging allemaal automatisch en ik ook ja gewoon in een gesprek nieuwe klanten kreeg.

Focus op het resultaat.

We wisten wel waar we naartoe gingen werken. Alleen hoe we dat precies gingen doen. Het was helemaal niet… Dat is helemaal niet uitgelegd en dat hoeft dus ook helemaal niet, maar heel veel ondernemers die denken van tevoren: het moet af zijn, het moet een traject zijn. Het moet helemaal duidelijk zijn wat er gaat gebeuren. En dat is helemaal niet nodig, dus waar het om gaat is dat je focust op dat resultaat.

En het hoe en welke stapjes en wanneer, dat is helemaal niet… Ja, dat hoef je helemaal niet van tevoren niet af te hebben of te weten. Je kunt het van tevoren niet helemaal overzien, omdat je denkt: ja, hoeveel is een maand, hoeveel is een jaar en wat gaat er allemaal gebeuren? Dus in het begin kun je je daar misschien wel een beetje zorgen over maken. Van hoeveel tijd gaat het kosten? Of misschien wel, hoeveel geld gaat dat me kosten?

Alleen als je vasthoudt aan het resultaat uiteindelijk wat het je oplevert. Het is namelijk veel belangrijker. Want hoe fijn is het dat je veel meer tijd hebt, dat je veel meer klanten binnenhaalt, dat je veel meer omzet kunt genereren, maar vooral dat je heel veel meer tijd hebt om andere dingen te doen. Dus niet alleen met je business bezig te zijn. Maar ook, nou ja, tijd voor je hobby’s, voor je kinderen, voor je familie, voor nou ja, wie of wat dan ook.

Alleen die dingen doen die iets opleveren en de rest gewoon niet.

Ja, ik ben dus heel optimistisch over mijn eigen toekomst, omdat ik niet alleen mijn traject wat ik al had bedacht en dus door met Noor samen te werken of beter kon uitwerken. Ik kan ook een vervolg aanbod doen aan mijn klanten. En eigenlijk heb ik dus altijd klanten, kan ik altijd nieuwe diensten aanbieden. En ja, blijf ik zo altijd in business en goed bezig als ondernemer.

Ik zou Noor omschrijven als een echte professional die haar vak echt heel goed verstaat. Zij is niet alleen bezig met hoe je dingen allemaal moet kunnen doen, maar focust heel erg op het resultaat. Dus alleen die dingen doen die iets opleveren en de rest gewoon niet. En daarmee gaat ze op een hele liefdevolle manier met je aan de slag en is dan dus streng en eerlijk en laat je ja, ze laat je gewoon de stappen zetten die nodig zijn. Niks meer en ook niks minder.

Je kunt op een slimmere en betere manier ondernemen.

Ik denk dat iedere ondernemer zichzelf zou kunnen afvragen of je op een slimmere en betere manier kunt ondernemen. En wat Noor je dan kan bieden is een programma waarbij je in relatief korte tijd veel meer resultaat kunt halen. En die inzichten die kun je gewoon meenemen in je onderneming en dus ik zou eigenlijk iedereen die slimmer wil werken, meer resultaat zou willen hebben, meer omzet, meer klanten willen aanraden om met Noor in gesprek te gaan.

Ik denk dat je het gewoon moet doen, maar dat geldt ook voor mijn eigen klant of potentiële klanten. Die stap zetten om gewoon hulp te zoeken, om hulp te vragen bij datgene waar je mee worstelt. Dat er altijd iemand is die jou ergens mee kan helpen en dat ik denk dat we het elkaar ook moeten gunnen, maar dat we elkaar op deze manier ja verder kunnen helpen. Dus doe gewoon die, doe gewoon die roep en vraag gewoon om die hulp van ja iemand als Noor die daar expert in is.