Videomarketing Leren vs. DOEN

Videomarketing leren. Ik heb er jaren over gedaan. Met vallen en opstaan. Heb veel fouten gemaakt. Maar het fijne van fouten maken is: je leert ervan, wordt er beter van. En daar profiteren mijn klanten dan weer van.

Wil jij meer leren over video? En hoe je het middel inzet voor de groei van jouw bedrijf? Lees dit artikel.

Dit is een mail uit Noor’s archief

Noortje in de sportschool (zie hieronder)

Het is even stil geweest van mijn kant.

Grote veranderingen binnen mijn bedrijf.

Het nodigt me uit om volgens een aangepast rooster te leven, wat betekent dat ik ’s middags eerder stop met werken.

Heerlijk.

Betekent wel dat ik dingen anders moet doen in de tijd die ik heb. Of beter geschreven: in de tijd die ik aan mijn bedrijf wil besteden.  

Videomarketing leren vs. doen

Dit is misschien een wat ongemakkelijk artikel om te lezen. Maar dat is met een reden…

Ik hoop dat je mijn punt waardeert aan het einde van dit artikel.

Waarom ik dit met je deel is omdat je op mijn lijst staat en iets nieuws wil (of wilde) leren.

Maar wat betekent het eigenlijk? Iets nieuws leren?

Volgens ons woordenboek de Dikke Van Dale betekent het:  

‘zich kennis of vaardigheid proberen eigen te maken’ komt van alle 4 nog het dichtst in de buurt van wat leren is.  

Alleen, er ontbreekt volgens mij iets fundamenteels aan deze ‘officiële’ uitleg…  

Video advertenties leren

Ik zal je een voorbeeld geven:  

Je wilt meer leren over, laat ik zeggen: Facebook Video Ads (of LinkedIn kan ook, of iets anders, het maakt in dit voorbeeld eigenlijk niet zoveel uit wat).  

Maar, je ziet andere ondernemers slimme strategieën toepassen die jij ook voor je bedrijf wil toepassen. Heel goed.  

Dus, je investeert in een training over video advertenties.  

Alle informatie is geweldig. Je ‘leert’ nieuwe strategieën. En je ziet het jezelf helemaal doen.  

Alleen, een paar weken later heb je nog niets ondernomen. Je hebt niets in de praktijk gebracht.  

Tot dit punt heb je nog niets nieuws geleerd. Je hebt alleen iets nieuws ontdekt.  

Het vergaren van al die kennis is leuk (voor later), maar er verandert niets, zolang je niet in actie komt.  

Investeren in een training en er vervolgens niets mee doen is zonde van je tijd en geld…  

Het is hetzelfde als lid zijn van een sportschool en vervolgens nooit gaan. Dat deed ik ook lange tijd, totdat ik een manier ontdekte waarmee ik wel goede resultaten behaal in de sportschool. Ik zal het je nog weleens laten zien… (zie hieronder)  

Terug naar mijn punt.  

Video: leren of doen (en ervan leren)

Het gaat niet om hoeveel je weet, het gaat om wat je DOET.  

Leren is veranderen. Het anders doen, dan hoe je het voorheen deed. Dat is moeilijk. Het is nodig om dingen te veranderen waar je aan gewend bent geraakt, die veilig en comfortabel voelen. Of om te stoppen met dingen die onvoldoende voor je werken.  

Ik vermoed dat het pad dat je nu bewandelt, je niet de vrijheid geeft waar je naar verlangt. Je werkt hard en moet veel moeite doen om nieuwe klanten te krijgen.  

Er is ook een ander pad dat je kunt bewandelen.  

Ik zal je laten zien hoe je op een elegante en eenvoudige manier marketing en sales kunt doen. Een manier waarmee je je potentiële klanten op de beste manier helpt, zonder zelf helemaal vast te lopen qua tijd.  

Er zijn daarvoor eigenlijk maar een paar dingen die je wilt leren (je weet nu wat ik bedoel met leren 😊).  

In mijn volgende mail zal ik je uitleggen wat het eerste is. Als je dit gaat veranderen binnen je bedrijf, dan zal je direct meer winst creëren (in tijd én geld). Het is tegelijkertijd ook iets wat niemand wil veranderen.  

En eerlijk is eerlijk: ik durfde het voorheen ook niet te veranderen…  

Tot een paar jaar terug, toen ik nog helemaal vastzat met mijn bedrijf. Ik besloot het anders te gaan doen, ik koos voor verandering (inclusief alle ongemakken die ik daar als vanzelf bij kreeg). Het zorgde er wel voor dat ik meer vrijheid ervaar en beter verdien.

Ik gun jou dit ondernemende leven ook van harte. Ik vertel je er later graag meer over.  

Op jouw videosucces!  

Noortje Janmaat videomarketing strategie voor bedrijven

Hartelijke groet,

Noor ‘is een doener’ Janmaat

P.S. Als je niet tevreden bent over de resultaten van je bedrijf, dan kan het helpen om erover in gesprek te gaan. Je krijgt er nieuwe ideeën en inspiratie van.

Zoals beloofd… Noor in de sportschool