Laura Babeliowsky video testimonialBekijk de video op YouTube: https://youtu.be/UTexUbAr5iI. Mis mijn volgende video’s niet, abonneer je op mijn YouTube-kanaal en klik op de Bel.

Transcriptie Testimonial Laura Babeliowsky over video testimonials

Mijn naam is Laura Babeliowsky en ik wil iets vertellen over hoe ik het ervaren heb met Noortje. Zij helpt mij om video testimonials te maken. Zij interviewt mijn klanten over de resultaten die zij halen in mijn programma. Ze zorgt dan dat het geüpload wordt op de sociale media. Dit is helemaal fantastisch, want ik heb gemerkt door dit te doen en eigenlijk voor heel veel mensen zichtbaar te maken wat mijn klanten aan mijn programma hebben, dat ik daardoor veel meer klanten heb gekregen.

Veel meer klanten gekregen door video testimonials

Zij zorgt ervoor dat mensen echt hele goede dingen zeggen, dat het heel veel impact heeft gewoon. Het gaat om video, dus dat is meteen heel overtuigend. Ik ben heel erg overtuigd van het idee dat je met video je testimonials moet laten zien. Daar kun je niet een dubbele bodem in hebben, of zoiets. Wat je misschien met tekst wel kunt hebben. Je hoort het mensen echt uitspreken. Daardoor kunnen heel veel mensen meteen overtuigd raken.

Ik ben zelf super blij dat Noortje dit zo goed doet en dat ze hier echt in gespecialiseerd is. Ik merk het gewoon dat mijn klanten die filmpjes echt bekijken, nieuwe klanten, en dat ze erdoor geraakt zijn, dat merk ik echt. Ze zeggen: “Ja, die andere klant van jou zei dit en dit.” Het heeft echt impact op ze gemaakt.

Geen betere manier om echt vertrouwen te geven aan je klant

En ja volgens mij is er geen betere manier om echt vertrouwen te geven aan je klant. Eigenlijk kan je niet zonder video testimonials. Er zijn zoveel aanbieders. Je moet er echt uitspringen. Het gaat allemaal om vertrouwen in marketing. Je kunt niet zonder. Ik vind Noortje heel erg goed erin, om echt hele goede video’s te maken die heel krachtig zijn, met krachtige uitspraken, dus ik beveel haar enorm aan. Mijn bedrijf is echt gegroeid dankzij haar.


Wil jij net als Laura Babeliowsky video testimonials inzetten om nieuwe klanten te krijgen? Geef je op voor een persoonlijk gesprek, dan deel ik heel graag de videostrategie die je daarvoor nodig hebt.

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg