Jan Wind

Video – Videomaker Jan Wind van Laatjekennen vertelt over zijn ervaring met Noortje Janmaat en de videostrategie die werkt (heeft hij aan den lijve ondervonden zo vertelt hij tijdens de Masterclass Leads Krijgen met LinkedIn Video). Bekijk de video testimonial of lees de transcriptie.

Bekijk de video op mijn YouTube-kanaal: https://youtu.be/ZaXLZNYJDNQ. Mis mijn volgende video’s niet, abonneer je op mijn YouTube-kanaal en klik op de Bel.

Transcriptie Jan Wind

Jan Wind over Noortje Janmaat

Jan Wind vertelt tijdens een Zoom-sessie van een online implementatiedag Leads Krijgen met LinkedIn Video:

“Ik heb in de tijd ooit YouTube bij jou gevolgd, toen in het begin. En wat heel erg prettig was, was dat Noortje daarna ook nog hebben we een gesprek gehad over de grote training. Dat was voor mij wat te duur. Dus nou ok, we hebben toch een prettig gesprek gehad.

Update training over videomarketing

Daarna heeft Noortje nog eens de moeite genomen om heel haar aanbod van dat YouTube-verhaal te updaten en dat ook te sturen. Gewoon voor niets, gratis. Ze had me onthouden. Dat kwam heel erg prettig over. Daar heb ik je ook voor bedankt, volgens mij.

Precies die video waar Noortje het nu over heeft, over 5 tips voor LinkedIn. Ja, dat was een geweldige weggever. Omdat je ook wel begrijpt, zeker als je vanochtend hebt meegemaakt, ik heb een hele lijst  gemaakt wat ik allemaal moet doen voor LinkedIn. Daar moet ik van het weekend heel veel aan doen.

Filmpje is niet opdringerig

Dan zie je dat het enorm werkt, want het filmpje is namelijk helemaal niet opdringerig. Je weet dat het is opgenomen, je kunt het weer uitklikken als je wil of niet. Je kunt ermee doen wat je wil en dat maakt het heel prettig. Er wordt niks van je gevraagd. Er wordt niet van tevoren gedacht: Oh hier moet een wederdienst tegenover staan.

Die aanpak werkt wonderwel

Dichtbij een persoonlijk gesprek

Die aanpak die werkt wonderwel. En ik denk dat de kracht van video is dat je ja, hoe kun je nog dichter tegen een persoonlijk gesprek komen dan dit. Ja je kunt elkaar niet ruiken, aanraken of wat dan ook, voor de rest is het behoorlijk ok wat je aan het doen bent.

Mooie interactie

Dit ervaar ik ook als mooie interactie. De beelden zijn natuurlijk niet zo mooi als bij een goede video. Wat Noortje zegt is natuurlijk wel gewoon keihard waar. Dat heb ik zelf aan den lijve meegemaakt. En de moeite die je dan steekt in een filmpje, even een opzetje maken, ik denk dat het heel goed is. Dankjewel voor de tip, want daar kan ik wel wat mee.”


Graag gedaan, Jan.

Wil jij net als videomaker Jan Wind meteen goed beginnen met videomarketing? Geef je op voor een persoonlijk gesprek, dan bepalen we samen jouw videostrategie. 

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg

P.S. Deze opname komt uit een Zoom-sessie van een online implementatiedag Leads Krijgen met LinkedIn Video.