Jacko Meijaard: Mijn persoonlijke ervaring met Affiliate Marketing Revolutie

Wat zeggen anderen over Jacko Meijaard en zijn Affiliate Marketing Revolutie cursus? En hoe is Jacko’s 10K Club, zijn next level programma voor mensen die hun inkomen verder willen laten groeien?

Je bent vast benieuwd naar ervaringen van anderen. In dit artikel deel ik mijn persoonlijke ervaring met Affiliate Marketing Revolutie én de 10K Club van Jacko Meijaard.

Video: Jacko Meijaard: Mijn persoonlijke ervaring met Affiliate Marketing Revolutie

Deze video is opgenomen tijdens een van de 10K Club Ledenborrels die Jacko Meijaard een keer per kwartaal organiseert en waar ik me heb ondergedompeld in Jacko’s ‘affiliate tribe’.

Bekijk de video op mijn YouTube-kanaal: https://youtu.be/Uhy7STrblLE. Mis mijn volgende video’s niet, abonneer je op mijn YouTube-kanaal en klik op de Bel.


Over Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is een internet ondernemer die zich in de afgelopen 10 jaar volledig heeft gespecialiseerd in affiliate marketing in Nederland. Hij is fulltime affiliate marketeer en trainer/coach en verdient er inmiddels een meer dan modaal passief inkomen mee. Met zijn kennis en ervaring op het gebied van affiliate marketing helpt hij ook anderen om geld te verdienen met hun website(s).

Internet Succes Gids

Dat doet Jacko onder andere met zijn goed bezochte website Internet Succes Gids, waar hij wekelijks een nieuw artikel publiceert. Zijn waardevolle artikelen gaan niet alleen over affiliate marketing, maar over alles wat erbij komt kijken om geld te verdienen op internet. Denk aan:

 • Internet marketing
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Social media
 • Verdienmodellen
 • Ondernemerschap
 • Persoonlijke ontwikkeling

Jacko Meijaard in AD Algemeen Dagblad

Jacko Meijaard in Algemeen Dagblad AD

Hij studeert Journalistiek op de Hogeschool als hij 19 is. Hij leest in die tijd een artikel over affiliate marketing en besluit om er zelf mee aan de slag te gaan. 3 maanden later verdient hij zijn eerste commissie.

Zijn achtergrond in de journalistieke schoolbanken levert hem in 2018 een mooi artikel op in het Algemeen Dagblad.

Deze uitspraak is treffend voor de nuchtere Zeeuwse ondernemer: “In loondienst werken is niks voor mij. Dat je toestemming moet vragen als je naar de tandarts moet. Vreselijk.”

Jacko werkt vanuit zijn riante koopwoning in Yerseke, Zeeland. Het is zijn drive om zijn eigen affiliate business verder te laten groeien, maar ook om anderen te helpen om financiële vrijheid te creëren met affiliate marketing.

Marketheme: WordPress site voor Affiliate marketing

Wil je geld verdienen met affiliate marketing, dan heb je een goed vindbare website nodig die hoog in de zoekresultaten van Google verschijnt. Want, hoe meer verkeer je naar je website krijgt, hoe meer kliks op jouw unieke affiliatelinks, hoe meer verkopen je realiseert, hoe meer commissies je krijgt, hoe meer je verdient. Eenvoudig.

Ondernemend als Jacko is heeft hij samen met een programmeur een eigen WordPress thema ontwikkeld: Marketheme. Met Marketheme krijg je niet alleen een voor affiliate marketing geoptimaliseerd WordPress thema, met onder andere:

 • Call to action buttons
 • Snelle laadtijd (hoe sneller, hoe beter – voor bezoekers én zoekmachines)
 • Schone code
 • Goed leesbare teksten
 • Time & exit pop-ups
 • Landingspagina’s

Je krijgt een compleet Affiliate Marketing Systeem inclusief hosting en back-ups.

Affiliate Marketing Stappenplan

 1. Bezoeker komt op je website
 2. Bezoeker klikt op de unieke affiliatelink
 3. Bezoeker koopt het product dat wordt gepromoot
 4. Verkoper krijgt het aankoopbedrag
 5. Affiliate ontvangt commissie
 6. Koper ontvangt het gekochte product

Beginnen met Affiliate Marketing Revolutie

Mijn persoonlijke ervaring met Jacko is heel positief. Ik waardeer zijn mentaliteit, die van een topsporter. Die gaan verder waar anderen stoppen. Hij heeft ontzettend veel kennis over online marketing, over SEO en affiliate marketing in het bijzonder. En hij staat met beide benen op de grond en is vriendelijk en bescheiden. Waardeer ik.

Bekijk hier meer van Jacko Meijaard.

Op jouw videosucces!

Hartelijke groet,

Noor Janmaat

Noortje 'strategie' Janmaat
Video Marketing StrateegVerdienen met VIDEO
Noortje Janmaat is Video Marketing Strateeg en gespecialiseerd in leadgeneratie met video. Ze is auteur van het boek over videomarketing: Experttips over verdienen met video. Ze helpt high end ondernemers om met authentieke video's en video testimonials hun diensten en producten met meer gemak te verkopen.

Plaats een reactie