High-End Video Retreat

Continu Klanten krijgen met High Quality Video's

Speciaal voor ervaren ondernemers

Verdien je al heel goed, maar trek je met je online marketing te weinig (écht) goede klanten aan? Gaat er teveel tijd verloren aan het voeren van verkoopgesprekken met mensen die niet bereid zijn om te investeren in jouw aanbod? 

Heb je een waardevolle expertise, maar ben je nog veel te weinig zichtbaar voor de juiste klanten? Wil je graag verder groeien met je bedrijf? Gezien worden als de beste in jouw vakgebied? 

Veel ondernemers vinden het lastig om continu de juiste leads op zich af te krijgen. Ze weten dat video hierbij kan helpen, maar ze weten niet precies hoe. Ook voelen ze schroom om echt met video aan de slag te gaan. En ze denken dat hun verhaal nog niet duidelijk en 'af' is. 

Het gevolg is dat ze dit allerbelangrijkste marketingmiddel niet of nauwelijks gebruiken. En daardoor stagneert hun bedrijf. 

Wat ze nodig hebben is: 

 • de meest eenvoudige marketingmethode waarmee ze de beste leads in hun markt naar zich toetrekken (het zijn in ieder geval niet de ingewikkelde en tijdrovende lanceringen, live webinars en e-books die al hun collega's ook toepassen).
 • 1 parel van een video die alle klanten binnenbrengt die ze nodig hebben (zelfs mensen die nog niet eerder van hen hebben gezien en gehoord). 
 • een manier van leadgeneratie die stilletjes op de achtergrond voor hun bedrijf werkt (ook als ze zelf vrij zijn). 


Is dit waar jij ook naar verlangt? Dan is de High-End Video Retreat voor jou.

Tijdens de High-End Video Retreat deel ik de meest eenvoudige manier waarmee je continu klanten van jouw niveau aantrekt. Het fijne ervan is: deze manier vraagt de minste tijd en levert je veel betere resultaten op.  

En je krijgt meer dan een hoogwaardige marketingvideo en professionele foto's waar je trots op kunt zijn. Jouw high quality video is niet alleen mooi om naar te kijken. Deze video doet iets voor jou als ondernemer: klanten in beweging brengen door jouw unieke en inspirerende verhaal.  

Voorafgaand aan de Video Retreat bereiden we samen je videoscript voor. Vragen als: Waar ga ik het over hebben? Is mijn verhaal wel interessant genoeg? worden voor jou een weet. Je leert jouw unieke visie glashelder te verwoorden, zodat je vol vertrouwen jouw boodschap de wereld in gaat sturen (je klanten zitten erop te wachten).  

Wat heb je aan deze Retreat?

Aan het einde van de High-End Video Retreat: 

 • Heb je een parel van een ‘Set it & Forget it’ marketingvideo die continu alle klanten binnenbrengt die je nodig hebt. 
 • Kom je elke dag weer rechtstreeks in contact met de allerbeste leads, met een minimaal advertentiebudget en zonder complexe funnels. 
 • Heb je een set professionele portretfoto's die je kunt gebruiken voor je landingspagina's of social media.
 • Weet je hoe je op een integere en onderscheidende manier je dienst kunt aanbieden (het is compleet anders dan de massa-marketingtechnieken die je op internet leest).
 • Heb je eindelijk glashelder wat de kern van jouw boodschap is.  

Waar is de High-End Video Retreate? 

High-End Video Retreate Noortje Janmaat
High End Video Retreate met Noortje Janmaat
High-End Video Retreate Noortje Janmaat

Mijn videoteam en ik ontvangen jou graag op een prachtige locatie centraal gelegen in Nederland, die goed bereikbaar is met de auto. Een video- en fotogenieke plek waar je even helemaal weg bent van je bedrijf en je dagelijkse werkzaamheden. We gaan ons twee dagen lang 100% concentreren op de groei van jouw bedrijf. 

In een setting waar we kunnen doen alsof we thuis zijn. Kleinschalig en intiem. Daar waar geen vraag, verspreking of twijfel gek is. Net als een dolletje. Lachen werkt ontspannend. Je gaat op een relaxte manier je video opnemen, waardoor je authentieker bent dan je ooit voor een camera hebt gestaan. 

De eerst volgende Video Retreat vindt plaats op 7 en 8 februari, van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

Video Marketing Strateeg 

Wie organiseert de High-End Video Retreat?

Als Video Marketing Strateeg helpt Noortje ervaren ondernemers uit Nederland en België om hoogwaardige leads te krijgen met high quality video's, om beter te kunnen verkopen en meer te verdienen. 

"Een winstgevend bedrijf hebben, betekent niet om zoveel mogelijk online marketing te doen, of om zoveel mogelijk video's te maken. Daar heb je als ondernemer simpelweg de tijd niet voor. Het gaat erom dat je de juiste strategie kiest. Dat je de juiste dingen doet die werken voor de groei van jouw bedrijf. Dat je marketing doet die klanten aantrekt van jouw niveau."

Is deze Video Retreat iets voor mij?

Dat weet je zelf het beste... 

 • Je verlangt ernaar om je marketing op de meest eenvoudige manier te doen (zonder een heel team van professionals om je heen te moeten verzamelen).
 • Je biedt diensten aan van 5.000, 10.000 of 50.000 euro (en begrijpt dat hoe hoger de prijs van je aanbod, hoe hoger de kwaliteit van je marketing moet zijn).
 • Je hebt een stevige staat van dienst opgebouwd en behaalt bijzonder goede resultaten met jouw klanten. 
 • Je hebt sterke, vernieuwende ideeën die je niet per se met meer, maar vooral met de juiste mensen wil delen. 
 • Je zet al verschillende manieren van marketing in voor leadgeneratie, maar je verliest toch nog teveel tijd aan het voeren van verkoopgesprekken met mensen die niet jouw niveau hebben.  


Herken je jezelf in het profiel van een ervaren ondernemer die zijn marketing op een hoger niveau wil krijgen om een hoger niveau klanten mee aan te trekken? 

Dan kan de High-End Video Retreat voor jou passend zijn.  

Wat klanten zeggen

Emmy Hendrikx over Noortje Janmaat

“Ik vond het een leuke, relaxte dag. We zijn aan de slag gegaan om marketingvideo's en sfeerbeelden op te nemen voor mijn bedrijf Personne. Wat ik heel prettig vond is dat er een professioneel team klaarstond. Als ik met mijn eigen klanten werk, dan leg ik de lat ook hoog, dan geef ik een bepaalde kwaliteit en standaard. Ik heb het als heel fijn ervaren dat dit nu ook voor mij gedaan werd. Dat maakte de dag helemaal compleet."  

Emmy Hendrikx - Personne

“Mijn complimenten voor het team Noortje, echt goede professionals. Ik was helemaal op mijn gemak. De kwaliteit spat er echt vanaf."

Werner Janssen - Musicus, Dirigent en Improvisatiecoach

Werner Janssen over Noortje Janmaat
Laura Babeliowsky over Noortje Janmaat

“Het gaat allemaal om vertrouwen. En video is de beste manier om vertrouwen te krijgen. Dan gaan mensen je horen, ze gaan je zien, ze leren je veel beter kennen en dan kunnen ze makkelijker klant worden. Heel goede klanten. Als je ook zorgt voor goede locaties, daar heeft Noortje heel veel visie op, en echt een high-end video maakt, dan krijg je ook high-end klanten."

Laura Babeliowsky - Businesscoach

Extra Materiaal

Vanaf de dag na de Retreat kun je direct aan de slag met het toepassen van de opgedane inzichten. En ik begrijp, het is handig is om terug te kunnen vallen op wat naslagwerk. Bij deze High-End Video Retreat ontvang je daarom:  

 • Eenvoudig te volgen stappenplannen in PDF-formaat. Ervaring leert dat mijn klanten die overzichtelijke templates het meest waarderen. Je hoeft dus niet per se 20-minuten durende videotrainingen te bekijken om iets nieuws te leren. Ik respecteer jouw tijd en weet dat een stappenplan makkelijker te scannen is dan een videotraining (die je uiteraard ook krijgt). 
 • Online Training Verdienen met Video Ads (ter waarde van 697 euro). Je krijgt de exacte strategie van retargeting in combinatie met een speciaal soort advertentie waarmee je aanzienlijke betere resultaten bereikt (tegen lagere kosten). Ik laat je precies zien hoe je zo’n ad opzet om gekwalificeerde leads mee aan te trekken.
 • Tot slot ontvang je een serie van e-mails om je te helpen om de inzichten uit de Video Retreat ook écht in de praktijk te brengen. 

Hoe kan ik deelnemen?

Dat kan niet zomaar.  

De High-End Video Retreat is alleen op uitnodiging toegankelijk.  

Deze Video Retreat is speciaal bedoeld voor de gevorderde ondernemer die zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend en nu een volgende stap wil zetten. Je voelt dat dit het moment is om jezelf echt aan de bovenkant van de markt te positioneren en je autoriteitspositie te claimen. Met een veel eenvoudiger manier van marketing die minder tijd van je vraagt, maar die je veel betere resultaten oplevert.  

De Retreat hou ik graag klein en intiem, zodat mijn team en ik jou de aandacht kunnen geven die je verdient. Hierdoor is het aantal plaatsen beperkt.  

Ja, stuur mij een uitnodiging

P.S. De button opent een venster waar je iets meer over jezelf kunt vertellen, zodat ik kan zien of de Video Retreat voor jou passend is (het is namelijk niet voor iedereen).