Exclusive Programma

Dit is voor ondernemers die geloven dat het belangrijk is om er voor een selecte groep klanten te zijn. Het is niet voor ondernemers die massa’s klanten willen hebben (die alleen lage prijzen willen betalen).  

Waarom het nodig is om Marketing anders te doen  

Als je je producten en diensten goed wil verkopen, dan heb je een manier nodig om in contact te komen met de allerbeste leads. Mensen van jouw niveau.  

Je streeft niet naar zoveel mogelijk gesprekken (die uiteindelijk toch nergens toe leiden). Nee, je wil het liefst in gesprek met mensen die serieus interesse hebben en die al verkocht zijn op jou en jouw aanbod. 

Het is geen geheim dat video het marketingmiddel is om je hierbij te helpen.  

Als je het slim doet, dan werkt je marketing als een filter. De beste marketing richt zich niet op iedereen. Je marketing maakt precies duidelijk voor wie jouw boodschap bedoeld is. En voor wie niet.  

De 🌟 beste klanten aantrekken 🌟 en de rest van de mensen afstoten.  

Dit ene idee maakt het grote verschil.  

Versmallen, niet verbreden.  

Het is anders, beter. 

Persoonlijk. 

Ik noem het mens-tot-mens marketing. Op een emotioneel niveau verbinding maken met de mensen die je het allerliefst wil helpen.  

Compleet het tegenovergestelde van de massamarketing technieken die je op internet leest. Er zijn genoeg anderen die je dat kunnen leren. Dus, verwacht bij mij geen ‘massamarketingtrucjes’. 

Als je de basis leert… 

Als je weet dat wat je VOOR en NA een video veel belangrijker is dan wat je tijdens je video doet…  

…dan komt de doorbraak bij die kleine nuances die een groot verschil voor je gaan maken.  

Ik ga het je allemaal uitleggen en laten zien. 

Door AL je aandacht te richten op jouw ideale klanten (in plaats van iedereen), ga je in minder tijd veel meer de juiste klanten aantrekken aan wie je je hoog geprijsde aanbod gaat verkopen. Met meer elegantie en gemak.  

Zo werkt het voor een van mijn VIP-klanten:

Hoe je met een eenvoudige chat een goed betalende klant binnenhaalt (zij hebben helemaal geen tijd om een e-book te lezen of een hele funnel door te gaan – ze hebben iets anders van jou nodig). 

Wat je gaat leren in het Exclusive Programma

Wat je VOOR een video doet is veel belangrijker (dan wat je tijdens je video doet) 

Module 1: Lichtgewicht Verdienmodel 

De manier waarop je je dienst aanbiedt maakt het grote verschil. In deze module krijg je het complete systeem aangereikt om je hoogwaardige programma te creëren. Waar je een goede prijs voor kunt vragen (van 5.000 euro, 10.000 euro of een veelvoud ervan).

Je begeleidt je klanten offline én online op de beste manier en bereikt samen de beste resultaten, zonder dat het veel van jouw kostbare tijd vraagt.  

 • De mindset die nodig is om als expert op een ontspannen en elegante manier goed te verdienen in de helft van de tijd. 
 • Het grote verschil tussen een programma dat veel te zwaar, onaantrekkelijk en duur is en een programma dat licht, aantrekkelijk en goed betaalbaar is (in veel gevallen hoef je maar 1 ding te veranderen).  
 • Hoeveel bijeenkomsten, trainingen, groepssessies er in een programma horen te zitten om de allerbeste resultaten met je klanten te halen. 
 • Wat je precies zegt als je een aanbod doet (en waarom je er niet meer dan 3 zinnen voor nodig hebt). Hint: je hebt er geen ingewikkelde productlancering voor nodig, zelfs geen online salespagina. 
 • Hoe je je programma de juiste prijs geeft, zodat je klanten er graag voor betalen (en het als goed betaalbaar zien).  
 • De meest eenvoudige manier om nieuwe klanten doorlopend in je programma te laten stromen, zodat je geen stress hebt over het vullen van een nieuwe groep en nooit NEE hoeft te verkopen (het is de sleutel tot een schaalbaar inkomen). 
 • Waarom je programma niet AF hoeft te zijn voordat je het kunt verkopen. Je maakt juist snel omzet en je krijgt bewijs dat het werkt wat je doet (geeft zelfvertrouwen en maakt je marketing veel overtuigender). 

Module 2 Creëer Hoogwaardige Marketing 

Naast een bijzonder waardevol aanbod, heb je ook een manier nodig om in contact te komen met mensen die interesse hebben in jou en jouw hoogwaardige aanbod. Daar heb je andere marketing voor nodig, dan hoe je het nu waarschijnlijk doet (veel daarvan kun je net zo goed achterwege laten).  

High Quality marketingvideo’s, beeldmateriaal en testimonials waarmee je autoriteit en expertise uitstraalt, zodat mensen als vanzelfsprekend met jou willen werken. Met je marketing ga je op een hoger niveau mensen aanspreken die in een half uur ja kunnen zeggen tegen jouw waardevolle aanbod.  

 • Het eerste wat je moet doen om ervoor te zorgen dat mensen met jou willen werken (en daarna deel ik ook het tweede en derde punt).
 • Hoe je jezelf aan de bovenkant van de markt positioneert. Klanten willen alleen met jou werken, omdat je de beste naam in de markt hebt. Ze vinden het vanzelfsprekend dat je goede prijzen vraagt, omdat je in alles kwaliteit uitstraalt. En je voorkomt dat klanten tijdens je verkoopgesprek enorm schrikken van je prijs. 
 • Hoe je parels van videocontent maakt die helemaal uitstralen wie jij bent en waarmee jij je van iedereen om je heen onderscheidt. Er is maar 1 ding dat echt het verschil maakt tussen een video die wel of niet werkt. Waarmee je wel of geen klanten krijgt. Wát je zegt in je video’s is veel belangrijker dan hoe je het doet. Je krijgt het precieze script waarmee je mensen overtuigt (je kunt het letterlijk overnemen, het werkt). 
 • Hoe je het hele jaar zichtbaar blijft met 1 parel van een marketingvideo, zonder steeds nieuwe content te hoeven creëren. 

Wat je NA een video doet is veel belangrijker (dan wat je tijdens je video doet) 

Module 3 Eenvoudige Video Marketing Funnel 

Mijn idee is dat ondernemers die uitzonderlijk goed zijn in hun vak, ook een uitzonderlijke manier nodig hebben om hoogwaardige leads te krijgen via internet. 

Deze module leert je een eenvoudige en lang houdbare manier van leadgeneratie die voortdurend nieuwe leads binnenbrengt (zelfs als je zelf vrij bent). Maar óók hoe je vol vertrouwen verkoopgesprekken gaat voeren als je eenmaal in contact bent met een hoogwaardige lead. Je leert wat je precies moet zeggen in een verkoopgesprek om een klant JA te laten zeggen tegen jouw hoogwaardige programma.  

 • Wat je kunt doen om alleen met mensen in gesprek te gaan die al verkocht zijn op jou en jouw aanbod. Je hoeft niet langer gesprekken te voeren die uiteindelijk toch nergens toe leiden (bespaart je een hoop tijd). 
 • Hoe je, voordat je in gesprek gaat, al kunt vaststellen of iemand mogelijk klant gaat worden. 
 • Welke vragen je tijdens je verkoopgesprek stelt om klanten de waarde van jouw aanbod te laten voelen (ook al kost jouw programma 30.000 euro). 
 • Wat de beste manier is om je aanbod te doen, in slechts 3 zinnen (langer praten over je aanbod zal geen verschil maken).  
 • Hoe je omgaat met de meest voorkomende bezwaren en wat je kunt zeggen als iemand zegt: ‘Ik heb geen geld’ of ‘Ik moet er eerst nog over nadenken’.  
 • Bonus: Van Chat naar Verkoopgesprek (het is maar 1 zinnetje om via LinkedIn Berichten of Facebook Messenger in gesprek te komen met potentiële klanten). 

Is dit Exclusive Programma voor jou?

Je vraagt je misschien af: is dit Exclusive Programma voor mij? 

 • Dit kan heel goed werken als je de grens van uurtje factuurtje verdienmodel hebt bereikt en klaar bent met 60 uur per week werken.  
 • Je verlangt ernaar om je bedrijf en inkomen naar een volgend niveau te brengen, maar je mist de kennis, handvatten en focus om dit alleen voor elkaar te krijgen. 
 • Je hebt een bedrijf met klanten die ook online zijn. Dit aanbod helpt je om met ze in contact te komen (op de meest eenvoudige manier). 
 • Dit kan heel goed werken als je sterke, vernieuwende ideeën hebt en je wil dat de juiste mensen deze boodschap van jou horen, maar tot nu toe lukt het je niet voldoende. 

Ik geef iedereen graag de aandacht die hij verdient en dat vraagt mijn persoonlijke tijd en aandacht. Daarom hou ik de groep graag klein en intiem.

Aanmelden voor het Exclusive Programma is tijdelijk mogelijk.  

Je krijgt meer

Groepscoachingsessie 

2 x per maand een online groepscoachingsessie  

Met alleen het vergaren van nieuwe kennis ga je niet het verschil maken. Wel door te doen, te gaan implementeren wat je leert. Ervaring leert dat het moeilijk is om dat alleen te doen.  

Je raakt op enig moment in verwarring: is mijn aanbod wel aantrekkelijk genoeg verpakt? Vraag ik er de juiste prijs voor? Is de titel van je video-advertentie wel prikkelend genoeg? Is de video goed genoeg?  

Ik weet inmiddels: je gaat tegen zaken aanlopen en komt voor heel wat beslissingen te staan. 

Daarom zijn online groepscoachingsessies van 60 minuten onderdeel van dit Exclusive Programma.  

Tijdens deze sessies kun je al je vragen over je marketing- en salesactiviteiten stellen, zoals:  

 • Welke tekst zet ik boven mijn video? 
 • Hoe maak ik mijn Facebook video-advertentie? 
 • Wat doe ik aan marketing om mijn programma nog deze maand te verkopen? 
 • Of wat doe ik als de klant ‘ja’ heeft gezegd, maar dezelfde middag mailt dat hij er toch vanaf ziet? 

Wat NU werkt Training 

Tijdens onze 2-wekelijkse groepscoaching, deel ik ook nieuwe inzichten die ik opdoe in mijn eigen bedrijf en wat ik zie werken bij mijn VIP-klanten. Wat doen we precies? En welke acties leveren uitzonderlijk goede resultaten op? Op deze manier blijf je voorop lopen en leer je direct hoe je dit in je eigen bedrijf toepast. 

Je ontdekt zoiets als hoe je een eenvoudige live video maakt waarmee je de allerbeste leads aantrekt voor je 15.000 euro (of meer) programma. Of hoe je met 1 zinnetje in gesprek komt met een potentiële klant. Of met welke Facebook ad-campagne je meer verschil gaat maken (dan wat je nu waarschijnlijk doet).

Wat krijg je precies?  

Tot slot… 

Ik wil duidelijk zijn over wat je mag verwachten voordat je besluit om mee te doen. Dus, samenvattend is dit wat je krijgt: 

 • Toegang tot mijn Exclusive Programma 
 • Deelname aan de 2-wekelijkse groepscoachingsessies 
 • Nieuwe ideeën over mens-tot-mens marketing en sales (vanuit integriteit) 
 • Besloten groep voor ondersteuning van elkaar (als je er prijs op stelt, je hoeft uiteraard niet deel te nemen)
 • De lessen bevatten video’s, werkboeken met templates, voorbeelden, checklists of scripts  
 • De lessen zijn direct toegankelijk na je aanmelding  

Bonussen

Bonussen met een waarde van meer dan 3.000 euro

Je krijgt alle bonussen als je kiest voor betaling in 1 keer 

Bonus 1

Bonus 3 – Exclusieve Masterclass op 24 september ter waarde van 997 euro exclusief BTW

Hier leer je onder andere: Wat je moet zeggen om de aandacht van de allerbeste klanten te krijgen. Iets waarvoor ze even stilstaan, verder kijken, of doorklikken (er zijn niet meer dan 2 zinnen voor nodig).

P.S.

Ik wil gecommitteerde ondernemers in de groep. Ondernemers die zich willen omringen met andere ambitieuze ondernemers die bereid zijn om opnieuw leerling te zijn. Die willen leren door te doen.

‘Het geheel is groter dan de som der delen.’ 

Oftewel: dit High Impact Mentorship gaat verder dan alleen het recept dat ik aan je geef. Een deel van de waarde zit ook in de vragen en discussies die ontstaan in onze groep. 

We bereiken meer met elkaar, dan ieder afzonderlijk. JIJ en alle anderen maken deel uit van dit succesverhaal.  

Klinkt het verhaal interessant voor je? Dan zie ik je graag achter de schermen.  

Anders krijg je een nieuwe kans om mee te doen (ergens vlak voor 2020).

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg