Emmy Hendrikx

Video – Emmy Hendrikx vertelt over haar ervaring met Noortje Janmaat en de resultaten die zij met videomarketing behaalt. Bekijk de video testimonial of lees de transcriptie.

Transcriptie Testimonial Emmy Hendrikx over Noortje Janmaat

Mijn naam is Emmy Hendrikx en ik geef retraites aan ondernemers die op een ontspannen manier succesvol willen zijn.

Ik vond het een hele leuke relaxte dag. We zijn aan de slag gegaan om marketingvideo’s en sfeerbeelden op te nemen voor mijn bedrijf Personne. Wat ik heel prettig vond vandaag is dat er een professioneel team klaar stond.

Als ik met mijn eigen klanten werk, dan leg ik ook de lat hoog, dan geef ik een bepaalde kwaliteit en standaard. Ik heb het als heel fijn ervaren dat dit nu ook voor mij gedaan werd. Dat maakte de dag helemaal compleet. 

Ik heb een keer eerder met Noortje gewerkt. Zij is gewoon heel sterk om je op een hele natuurlijke manier in beeld te brengen. En toen ze mij een keer opnieuw benaderde, was dat een heel goed moment om nieuwe beelden te schieten.

We waren een paar jaar verder. In het begin zei ik nog: ‘We wachten er even mee, misschien over een half jaar.’ En eigenlijk binnen een maand belde ik terug en ik zei: ‘Noortje, we gaan het gewoon nu doen.’ Want je kan het wel blijven uitstellen, er is nooit een goed moment.

Wat ik heel krachtig vind aan het middel video, het is toch een manier om dat mensen jou kunnen leren kennen. Een manier die het meest in de buurt komt van een persoonlijk gesprek.