Buiten de gebaande paden

Dit is een mail uit Noor’s archief

Onderwerp: Buiten de gebaande paden

Ik heb een tweelingzus, een moeder en een businesspartner geïnterviewd. Als video testimonial voor mijn klanten. Zo mocht ik ook zangeres & coach Leonie Jansen interviewen. Voor high-end business coach Suzanne van Schaik.

We denken bij een video testimonial altijd eerst aan onze beste klanten. Uiteraard heb je goede testimonials van klanten nodig. Helemaal als je hoge prijzen vraagt. Nieuwe klanten willen nu eenmaal bewijs zien dat je dienst waardevol is.

Ze willen uitspraken horen van eerdere klanten waaruit blijkt dat je helpt bij het behalen van goede resultaten. Niet door ze zelf op te bellen. Daar hebben ze helemaal geen tijd voor. Maak het potentiële klanten gemakkelijk. Leg je succesverhalen vast. In een video. Heb je lang profijt van.

Denk ook eens buiten de gebaande paden, zoals Suz. Naast klanten werkt het bijzonder goed om een autoriteit in zijn vakgebied te laten vertellen over jou. Geeft vertrouwen. Marketing draait allemaal om vertrouwen.

Op jouw videosucces!

Noortje ‘bewandelt eigen pad’ Janmaat

Over Noortje Janmaat

Noortje Janmaat is Video Marketing Strateeg en auteur van het boek Experttips over verdienen met video (2e druk). Ze helpt ervaren ondernemers om met hoogwaardige marketingvideo’s en overtuigende videotestimonials in gesprek te komen met betere leads.