Brenda Serrée

Video – Brenda Serrée van Branding Diva vertelt over haar ervaring met de videotraining van Noortje Janmaat en de resultaten die zij met videomarketing behaalt. Bekijk de video testimonial of lees de transcriptie.

Bekijk de video op mijn YouTube-kanaal: https://youtu.be/HpxM17kdd8I. Mis mijn volgende video’s niet, abonneer je op mijn YouTube-kanaal en klik op de Bel.

Brenda Serrée over Noortje Janmaat

Transcriptie Brenda Serrée

Brenda Serrée:

“De online videotraining is heel uitgebreid, heel volledig, want het gaat natuurlijk niet alleen om YouTube, maar: Hoe verspreid je het op social media? Hoe maak je ook een video voor je eigen online cursus? Het laat gewoon heel veel kanten zien van videomarketing.

Videotraining is uitgebreid en volledig

En je kunt dat beetje bij beetje in je eigen tijd, op jouw tempo verkennen, maar het is gewoon gelijk heel volledig en goed dus je pakt het gelijk goed aan. Dus houd je net als ik van nieuwe dingen leren, innoveren voor je bedrijf, meegaan met de tijd, dan is dit gewoon heel geschikt en sluit het aan op waar je staat. Ja, je wordt gewoon echt goed meegenomen.

Personal Branding  

Mijn naam is Brenda Serrée en mijn bedrijf heeft Branding Diva. Mijn levensmotto is dat je het leven mag kleuren en daar help ik ook andere mensen graag mee. Het gaat niet alleen om branding bij mij, Personal Branding, maar ook om je boodschap. Dus wat is nou bijzonder aan jou? Waarom doe je wat je doet? Wat zijn alle facetten aan jou en wat laat je terugkomen op social media, in je website. 

Beginnen met video

Ik heb een aantal jaar geleden besloten om met video te gaan werken. Ik zag dat van andere mensen voorbijkomen en zag ook een video van Noor en dat sprak me enorm aan: leuke energie. En het ging over een training, een trainingsdag. Ik dacht: dat is wat voor mij, dus dat was mijn eerste kennismaking met Noor.

En ja, dat smaakte naar meer. Ik wilde meer leren, op mijn eigen tempo, in mijn eigen tijd, dus toen ben ik de online videotraining gaan volgen en daar kijk ik nog weleens in. Dat ik even denk: Oh ja hoe kan ik dat doen op YouTube iets doen. 

Noor als voorbeeld

Leuk aan Noor is dat zij doet wat ze zegt, dus zij probeert zelf dingen uit en doet dat meteen ook op een professionele manier. Ze ziet waar kansen liggen. Gaat ook echt dingen uitpluizen en een heel goed aanpakken en ja daardoor loop je met haar mee. Dus ik volg haar graag. Kijk ook in nieuwsbrieven van: waar staat ze nu? Wat doet ze? 

Video goed voor zichtbaarheid

Wat ik merk van de video’s die ik inzet voor mijn bedrijf Branding Diva is dat mensen niet altijd bijvoorbeeld een like geven of een reactie, maar wel kijken, dus je hebt veel views en je ziet het ook terug in je webbezoekers. En uiteindelijk ook bijvoorbeeld in gesprekken met mensen, dat ze iets hebben gezien.

Dus je komt gewoon volgens mij sneller voorbij en dat vind ik al heel waardevol. En ik houd heel erg van afwisseling. Ik houd er niet van om altijd op een manier zichtbaar te zijn. Daar kijk ik ook met mijn klanten altijd naar van: Hoe kun je het voor jezelf fijn houden? En ja dan is video ook een middel om in te zetten. 

Video is een leerproces

Laatst zag ik mijn eerste video terug, dat is echt van 7 jaar geleden. En ja als ik kijk naar mijn ontwikkeling nu is er echt wel een verschil, ook omdat het veranderd is in de tijd en ik word ook ouder zeg maar. Maar ik voel me er vaak ook wel ja ontspannen bij.

Ik ben ook parttime in dienst bij een bedrijf, bij een organisatie, daar vlog ik veel, dus daar ben ik de reporter. En ik merk gewoon dat ik dat hartstikke leuk vind en dat ik gewoon dan de juiste vragen weet te stellen, het kan editen. En ja, dat had ik 7 jaar geleden nooit gedaan. Dat had ik heel spannend gevonden. En nu denk ik: Ja, dat is gewoon leuk. Ik kan mensen een stem geven. In beeld brengen.  Succesverhalen delen.

Video hoeft niet perfect

Het is belangrijk dat je jezelf de ruimte geeft om ja een beetje te oefenen. Het hoeft niet allemaal perfect. Mijn video’s vind ik nog steeds niet perfect, maar ik doe het wel. Ja en dat is belangrijk. Geloof gewoon dat het ertoe doet wat jij te delen hebt. En ook dat het gewoon leuk is, het is ja spelenderwijs leren. Dat mag ook. Ja je kunt het zelf.”