Binnenkomen bij Beslissers

Jij wil in gesprek komen met potentiële klanten.

Alleen, hoe kom je binnen als die potentiële klant nog nooit van jou heeft gehoord?

Grote bedrijven zijn… Groot. En log. Het duurt lang om met de juiste persoon in gesprek te komen. Je kunt koud bellen. Of een paar mailtjes sturen. Of eindeloos veel posten op social media om naamsbekendheid te krijgen. Maar, dit gaat je niet helpen. Wat dan wel?

In deze nieuwe tijd is er een betere – volledig onbekende – strategie om in gesprek te komen met nieuwe klanten. Deze strategie heb je waarschijnlijk nog niet eerder overwogen.

Om binnen te komen bij nieuwe klanten heb je 1 wervende video nodig waarmee je eenvoudiger in gesprek komt met beslissers. Het is vrij gemakkelijk om die video aan hen te laten zien. Kan organisch, via een ad of een chat. En die ene video maakt dat beslissers zelf een afspraak in je agenda maken. Ze hebben je al gezien, weten wát je doet en welke resultaten eerdere klanten hebben bereikt.  

De vraag is niet langer OF je video’s gaat maken, maar HOE je video als acquisitiemiddel inzet.  

Noortje Janmaat Video Marketing Strateeg
Spreker worden gevraagd als spreker op Nyenrode

Binnenkomen bij Beslissers

Wil jij video op de allerbeste manier inzetten om in contact te komen met nieuwe klanten met grote potentie? Klanten voor wie jouw producten of diensten heel interessant zijn? Dan is Binnenkomen bij Beslissers voor jou. 

Dit is wat je krijgt

Module 1 – Aandacht krijgen (die je verdient)

Voor videomarketing geldt 1 belangrijke regel: Als je een video voor iedereen maakt, dan bereik je niemand. In deze module leer je wat ervoor nodig is om de aandacht te krijgen van jouw ideale klant.  

Module 2 – 1 pagina + 1 video = gesprekken

Mensen denken vaak dat ze een glanzende website nodig hebben om geloofwaardig over te komen. Maar een mooi design is het laatste wat je nodig hebt. Ik laat je in deze module zien dat 1 video en 1 pagina alles is wat je nodig hebt (als je maar 3 cruciale elementen toepast). Hierdoor komen alle gesprekken binnen. Wat je wil optimaliseren is je video. En je pagina.

Module 3 – Je Wervende Campagne Toolkit

Niemand zit te wachten op verkopers. Ook niet op promotievideo’s. Als je in je video geen informatie geeft waar je klant echt iets aan heeft, dan gaat hij niet kijken. Deze module leert je welke 3 cruciale elementen in je toolkit horen om je klanten te triggeren. Het mooie ervan is: hij wil vervolgens zelf een afspraak in jouw agenda inplannen. 

Plus: bewezen voorbeeldscripts (je mag die zo van me overnemen).

Het is een plaatje, afspelen werkt niet.
(het is tenslotte een persoonlijke videoboodschap voor Michel…😁)

Bonusmodule – Deal closing versnellers

Aan alleen een lange lijst met warme leads heb je niets. In deze module gaan we je hele marketing- & acquisitie proces verder stroomlijnen en optimaliseren, zodat je meer gesprekken (en Ja’s) krijgt. Je krijgt één herhaalbare aanpak op maat waarmee je de beste klanten binnenhaalt, voor zolang als je bedrijf bestaat.  

Je krijgt meer

Online Implementatiedag

Tijdens de Implementatiedag ga je zelf aan de slag om de juiste marketing- of salesacties uit te voeren, zodat je snelle stappen zet die je verder helpen. Je kunt je vragen stellen en je voortgang delen met de andere professionals die meedoen. We maken er met elkaar een bijzonder productieve dag van, zodat jij deze Implementatiedag met een voldaan gevoel afsluit.

Groepscoachingsessie 

2 x per maand een online groepscoachingsessie van 60 minuten  

Met alleen het vergaren van nieuwe kennis ga je niet het verschil maken. Wel door te doen. Door te gaan implementeren wat je leert. Doordat je ziet welke stappen anderen zetten, boek je zelf sneller resultaat.

Voor wie is dit?

Je vraagt je vast af: is dit iets voor mij? Dat weet je zelf het beste.

 • Je verkoopt een topkwaliteit product of dienst
 • Je hebt een hekel aan koude acquisitie (maar wil wel je targets halen)
 • Je bent online nog veel te weinig zichtbaar
 • Je klanten zijn lovend  
 • Je hebt sterke, vernieuwende ideeën over het probleem van je klant (die je met meer droomklanten uit jouw markt wil delen)
 • Je verlangt ernaar om je marketing en sales op de meest eenvoudige manier te doen (zonder een blik aan professionals te moeten opentrekken)

Herken je jezelf in dit profiel? Ben je salesmanager, accountmanager, verkoop binnendienst, business development manager of vertegenwoordiger, dan is Binnenkomen bij Beslissers voor jou.

Ook als je een actieve netwerker bent, dan werkt het heel goed om je offline netwerkactiviteiten te combineren met slimme online acties voor een groter bereik.

Wat levert het op?

In het Programma Binnenkomen bij Beslissers help ik je om gemakkelijker aan tafel te komen met de beste klanten in jouw markt. In de helft van de tijd.

Je leert de strategieën en vaardigheden waarmee je:  

 • In gesprek komt met klanten waar het tot nu toe niet lukte.
 • Over je product of dienst vertelt, zodat klanten er direct enthousiast over worden.
 • In elke fase van je verkoopproces de regie houdt, zodat klanten jou gaan volgen (in plaats van andersom).
 • je marketing en acquisitie in een parttime werkweek doet (en vanaf elke locatie).

Hoe snel zie ik resultaat?

Ik hoor je denken: hoe lang duurt het voordat ik resultaten ga zien?

Eenvoudig. We gaan eerst testen bij echte klanten. Met eenvoudige acties die je (morgen) al gelijk kunt uitvoeren, zodat je de eerste afspraken in de agenda gaat krijgen. Daarna gaan we je marketing- en salesproces verder optimaliseren en stroomlijnen. En natuurlijk gaan we samen een wervende video van +/- 3 minuten maken. Je krijgt mijn persoonlijke begeleiding om de juiste woorden en toon te vinden.

Over Noor

High end ondernemen
High end ondernemen

Als Video Marketing Strateeg leert Noortje Janmaat andere ondernemers, verkopers en salesteams hoe ze sneller in gesprek komen met potentiële klanten. Ze begeleidt hen niet alleen bij het stroomlijnen van hun marketing- en salesproces. Ze krijgen ook authentieke video’s en overtuigende video testimonials in handen (die ze jarenlang kunnen blijven gebruiken). Daarnaast krijgen ze een manier van leadgeneratie die continu blijft werken, ook als ze zelf op pad of vrij zijn. 

Wat krijg je precies?  

Tot slot… 

Ik wil duidelijk zijn over wat je mag verwachten voordat je besluit om mee te doen aan Binnenkomen bij Beslissers. Dus, samenvattend is dit wat je krijgt: 

 • Toegang tot mijn Programma Binnenkomen bij Beslissers
 • 1-op-1 Positioneringsessie van 60 minuten
 • 1 VIP-sessie van 30 minuten met persoonlijke feedback
 • 4 Online Masterclasses
 • 1 Online Implementatiedag
 • Deelname aan de 2-wekelijkse groepscoachingsessies
 • 1 Wervende video van +/- 3 minuten  
 • Nieuwe strategieën over marketing en sales (vanuit integriteit) 
 • De lessen bevatten video’s, werkboeken met templates, voorbeelden, checklists en scripts  
 • De lessen zijn direct toegankelijk na je aanmelding

Interesse

Het is geen geheim dat video hét middel is. Voor nu en de toekomst. 

Als je meteen op de allerbeste manier wil beginnen met video voor je marketing en acquisitie, dan ben je van harte welkom om in gesprek te gaan. Het is gratis en vrijblijvend. Je ontdekt waar de bottleneck zit in jouw marketing- en salesproces. En ik laat je graag zien met welke strategie mijn klanten de beste resultaten bereiken.

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg

P.S.

Het is logisch dat ik zelf super enthousiast ben. 

Maar, neem het niet van mij aan… Hoor het van mijn klanten.