Binnenkomen bij Beslissers

Jij wil in gesprek komen met potentiële klanten.

Alleen, hoe kom je binnen als die potentiële klant nog nooit van jou heeft gehoord?

Je kunt koud bellen, maar er is een betere – volledig onbekende – strategie om nieuwe klanten te krijgen. Deze strategie heb je waarschijnlijk nog niet eerder overwogen.

Om binnen te komen bij nieuwe klanten heb je 1 wervende video nodig waarmee je eenvoudiger in gesprek komt bij beslissers. Het is vrij gemakkelijk om die video aan hen te laten zien. Kan organisch, via een ad of een chat. En die ene video maakt dat beslissers zelf een afspraak in je agenda maken. Ze hebben je al gezien, weten wát je doet en welke resultaten eerdere klanten hebben bereikt.  

De vraag is niet langer OF je video’s gaat maken, maar HOE je video als middel inzet.  

Noortje Janmaat Video Marketing Strateeg
Spreker worden gevraagd als spreker op Nyenrode

Binnenkomen bij Beslissers

Wil jij video op de allerbeste manier inzetten om in contact te komen met potentiële klanten voor wie jouw producten of diensten interessant zijn? Dan is Binnenkomen bij Beslissers voor jou. 

Mijn aanpak bestaat uit 2 fasen: 

1. Proefdraaien

Het doel van proefdraaien is eenvoudig: we gaan testen bij echte klanten. Met eenvoudige acties die je morgen al gelijk kunt uitvoeren, zodat je de eerste afspraken in de agenda gaat krijgen.  

2. Versnellen

Daarna gaan we je marketing- en salesproces verder optimaliseren en stroomlijnen. En natuurlijk gaan we samen een wervende video maken. Je krijgt mijn persoonlijke begeleiding om de juiste woorden en toon te vinden.

Dit is wat je krijgt

Module 1

In (video)marketing is er 1 belangrijke regel: Als je een video voor iedereen maakt, dan bereik je niemand. In deze module leer je wat ervoor nodig is om de aandacht te krijgen van jouw ideale klant.  

Module 2

Mensen denken vaak dat ze een glanzende website nodig hebben om geloofwaardig over te komen. Maar een mooi design is het laatste wat je nodig hebt. Net zo min ingewikkelde funnels met tig mails. Of 47 video’s. Ik laat je in deze module zien dat 1 video en 1 pagina alles is wat je nodig hebt (als je maar 3 cruciale elementen toepast). Hierdoor komen alle gesprekken binnen. Wat je wil optimaliseren is je video. En je pagina.

Module 3

Niemand zit te wachten op verkopers. Ook niet op promotievideo’s. Als je in je video geen informatie geeft waar je klant echt iets aan heeft, dan gaat hij niet kijken. Deze module leert je hoe je een (gepersonaliseerde) video maakt die jouw ideale klant daadwerkelijk wil zien. Plus: een bewezen voorbeeldscript. Je mag het zo van me overnemen.

Het is een plaatje, afspelen werkt niet.
(het is tenslotte een persoonlijke videoboodschap voor Michel…😁)

Module 4

Je hoeft niet eerst naamsbekendheid te krijgen. Niet om in gesprek te komen. Niet om te verkopen. In deze module ontdek je dat er een betere manier is om vandaag of morgen nog in gesprek te komen. Het mooie ervan is: het spreekt de juiste mensen aan die zelf een afspraak in jouw agenda inplannen (zonder dat je er zelf omkijken naar hebt). 

Module 5

Aan alleen een lange lijst met warme leads heb je niets. In deze module leer je welk ene bericht het verschil maakt tussen aan tafel komen of de deur in je gezicht krijgen.   

Voor wie is dit?

Je vraagt je vast af: is dit iets voor mij? Dat weet je zelf het beste.

  • Je verkoopt een topkwaliteit product of dienst
  • Je hebt een hekel aan koude acquisitie (maar je wil wel je targets halen)
  • Je bent online nog veel te weinig zichtbaar
  • Je klanten zijn lovend  
  • Je hebt sterke, vernieuwende ideeën over het probleem van je klant (die je met meer droomklanten uit jouw markt wil delen)
  • Je verlangt ernaar om je marketing en sales op de meest eenvoudige manier te doen (zonder een blik aan professionals te moeten opentrekken)

Herken je jezelf in dit profiel? Dan is Binnenkomen bij Beslissers voor jou.

Trouwens, ook als je een actieve netwerker bent, dan werkt het heel goed om je offline netwerkactiviteiten te combineren met slimme online acties voor een groter bereik.

Over Noor

Als Video Marketing Strateeg leert Noortje Janmaat andere ondernemers, verkopers en salesteams hoe ze sneller in gesprek komen met potentiële klanten. Ze begeleidt hen niet alleen bij het stroomlijnen van hun marketing- en salesproces. Ze krijgen ook authentieke video’s en overtuigende video testimonials in handen (die ze jarenlang kunnen blijven gebruiken). Daarnaast krijgen ze een manier van leadgeneratie die continu blijft werken, ook als ze zelf op pad of vrij zijn. 

Wie zichtbaar is, wordt opgemerkt (ook door journalisten die je willen interviewen). 

Interesse

Het is geen geheim dat video hét middel is. Voor nu en de toekomst. 

Als je meteen op de allerbeste manier wil beginnen met video voor je leadgeneratie, dan ben je van harte welkom om in gesprek te gaan. Het is gratis en vrijblijvend. Je ontdekt waar de bottleneck zit in jouw marketing- en salesproces. En ik laat je graag zien met welke strategie mijn klanten de beste resultaten bereiken.

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg

P.S.

Het is logisch dat ik zelf super enthousiast ben. 

Maar, neem het niet van mij aan… Hoor het van mijn klanten.