Moeite om in gesprek te komen?

Jij wil in gesprek komen met potentiële klanten. 

Alleen, hoe kom je binnen als die potentiële klant nog nooit van jou heeft gehoord?

Herken je het? Dat het lang duurt om met de juiste persoon in gesprek te komen. Je kunt koud bellen. Of een paar mailtjes sturen. Of eindeloos veel posten op social media om naamsbekendheid te krijgen. 

Maar, dit gaat je niet helpen. Wat dan wel?

In deze nieuwe tijd is er een betere – nog onbekende – strategie om in gesprek te komen met nieuwe klanten. Deze strategie heb je waarschijnlijk nog niet eerder overwogen.

Om in gesprek te komen met nieuwe klanten heb je 1 korte, persoonlijke video nodig waarmee je opvalt en gemakkelijker in gesprek komt. Die ene video maakt dat nieuwe klanten zelf een afspraak in je agenda maken. Ze hebben je al gezien, weten wát je doet en welke resultaten eerdere klanten hebben bereikt.   Bekijk Noor’s video

Een afspraak met een potentiële klant maken

Kwaliteit Strategisch Exclusief Groei Impact Authentiek Eenvoud

“De vraag is niet langer OF je video’s gaat maken, maar HOE je video als acquisitiemiddel inzet.”Noortje JanmaatVernieuwend

Binnenkomen bij Beslissers

Wil jij video op de allerbeste manier inzetten om in contact te komen met nieuwe klanten met grote potentie? Klanten voor wie jouw producten of diensten heel interessant zijn? 

Dan is Binnenkomen bij Beslissers voor jou. 

Zo werkt het voor mijn VIP-klanten (in nog geen 4 maanden meer dan een ton omzet):

Dit is wat je krijgt

Module 1: Aandacht krijgen (die je verdient)

Voor videomarketing geldt 1 belangrijke regel: Als je een video voor iedereen maakt, dan bereik je niemand.

Wat je leert

In deze module leer je wat ervoor nodig is om de aandacht te krijgen van jouw ideale klant.

Module 2: 1 video + 1 pagina = gesprekken

Mensen denken vaak dat ze een glanzende website nodig hebben om geloofwaardig over te komen. Maar een mooi design is het laatste wat je nodig hebt.

Wat je leert

Ik laat je in deze module zien dat 1 video en 1 pagina alles is wat je nodig hebt (als je maar 3 cruciale elementen toepast). Hierdoor komen alle gesprekken binnen. Wat je wil optimaliseren is je video. En je pagina.

Module 3: Je Wervende Campagne Toolkit

Niemand zit te wachten op verkopers. Ook niet op promotievideo’s. Als je in je video geen informatie geeft waar je klant echt iets aan heeft, dan gaat hij niet kijken.

Wat je leert

Deze module leert je welke 3 cruciale elementen in je toolkit horen om je klanten te triggeren. Het mooie ervan is: hij wil vervolgens zelf een afspraak in jouw agenda inplannen. Plus: bewezen voorbeeldscripts (je mag die zo van me overnemen).

Bonusmodule – Deal closing versnellers

Aan alleen een lange lijst met warme leads heb je niets.

Wat je leert

In deze module gaan we je hele marketing- & acquisitieproces verder stroomlijnen en optimaliseren, zodat je meer gesprekken (en Ja’s) krijgt. Je krijgt één herhaalbare aanpak op maat waarmee je de beste klanten binnenhaalt, voor zolang als je bedrijf bestaat.

Dit is voor jou

Je vraagt je vast af: is dit iets voor mij? Dat weet je zelf het beste.

  • Je verkoopt een topkwaliteit product of dienst
  • Je hebt een hekel aan koude acquisitie (maar wil wel je targets halen)
  • Je bent online nog veel te weinig zichtbaar
  • Je klanten zijn lovend  
  • Je hebt sterke, vernieuwende ideeën over het probleem van je klant (die je met meer droomklanten uit jouw markt wil delen)
  • Je verlangt ernaar om je marketing en sales op de meest eenvoudige manier te doen (denk aan 1 ochtend in de week)

Herken je jezelf in dit profiel? Ben je ondernemer, salesmanager, accountmanager, verkoop binnendienst, business development manager of vertegenwoordiger, dan is Binnenkomen bij Beslissers voor jou.

Ook als je een actieve netwerker bent, dan werkt het heel goed om je offline netwerkactiviteiten te combineren met slimme online acties voor een groter bereik.Wat het oplevert

In het Programma Binnenkomen bij Beslissers help ik je om gemakkelijker aan tafel te komen met de beste klanten in jouw markt. In de helft van de tijd.

Je leert de strategieën en vaardigheden waarmee je:  

  • In gesprek komt met klanten waar het tot nu toe niet lukte.
  • Over je product of dienst vertelt, zodat klanten er direct enthousiast over worden.
  • In elke fase van je verkoopproces de regie houdt, zodat klanten jou gaan volgen (in plaats van andersom).
  • Je marketing en acquisitie in een parttime werkweek doet (en vanaf elke locatie).Resultaat

Hoe snel zie ik resultaat?

Ik hoor je denken: hoe lang duurt het voordat ik resultaten ga zien?

Natuurlijk gaan we samen zo’n wervende video maken. Je krijgt het bewezen voorbeeldscript en mijn persoonlijke begeleiding om de juiste woorden en toon te vinden. Dan gaan we je video testen bij echte klanten. Met eenvoudige vervolgacties die je (morgen) al kunt uitvoeren, zodat je gelijk afspraken in je agenda kunt krijgen.