Video Testimonials (om Vertrouwen te Geven aan Potentiële Klanten)

Als je je tevreden klanten laat vertellen waarom ze precies voor jou hebben gekozen, dan geeft dat heel veel vertrouwen aan potentiële klanten. 

Overtuigende video testimonials zorgen ervoor dat potentiële klanten al verkocht zijn op jou en jouw dienst (nog voordat je in gesprek gaat). Je gesprekken worden van hoger niveau en je hoeft minder gesprekken te voeren om nieuwe klanten te krijgen.

Dit zeggen al mijn fijne klanten

Bekijk hier meer video testimonial van mijn klanten

“Veel meer klanten gekregen door video testimonials”

Vast videoteam

Om de beste kwaliteit te leveren

Ik werk met een vast videoteam bestaande uit een portretfotograaf, visagiste en cameraman. 

Video testimonials tevreden klanten Nyenrode
Video testimonials tevreden klanten in visagie

Ik vervul de rol van regisseur tijdens de opnames. Ik interview jouw klanten en zorg ervoor dat ze zo ontspannen (en authentiek) mogelijk voor de camera staan.

En nog belangrijker: dat ze geloofwaardige en overtuigende uitspraken doen.

Uitspraken die niet alleen gaan over harde resultaten (zoals meer omzet, lagere kosten, meer vrije tijd), maar ook over zachte resultaten (zoals meer plezier, meer vervulling, meer gemak in het werk en het contact met jou of jouw organisatie). 

Uiteraard krijg je ook begeleiding bij het verfijnen van jouw unieke verhaal, zodat je dat met het volste vertrouwen naar buiten gaat brengen. Je krijgt advies over het inrichten van je high end funnel en de verspreiding van je video’s, zodat je volautomatisch in contact komt met potentiële klanten die serieus geïnteresseerd zijn in jouw aanbod. 

Naast een bijzondere ervaring krijg je hoogwaardige marketingvideo’s en foto’s, zodat je die zowel voor online als offline toepassingen (denk aan drukwerk) kunt gebruiken. We brengen niet alleen jou, maar ook je tevreden klanten in beeld. 

Tip: geef de portretfoto’s cadeau aan je klanten, zodat zij de foto’s zelf kunnen gebruiken op bijvoorbeeld LinkedIn. 

“Absoluut oprecht, kritisch”

“Noortje is absoluut oprecht, kritisch, ze kan dingen heel raak brengen en je op het juiste spoor zetten, waardoor je ook zelf weer vertrouwen krijgt in waar je mee bezig bent.”  

Guus Pauka – Portretfotograaf 

“Heel professioneel in de aanpak naar haar klanten toe”

“Ik vind Noortje heel professioneel in de aanpak naar haar klanten toe. Ze stelt mensen erg op hun gemak en ik denk dat dat het allerbelangrijkste is, want je ziet dat ze daarna veel opener durven zijn en veel meer zelfvertrouwen krijgen in wat ze doen.”  

Monique van Wijnbergen – Visagiste

Vraag je jezelf af…

Zijn Video Testimonials passend voor mijn bedrijf?

Dat weet je zelf het beste… 

  • Je hebt een stevige staat van dienst opgebouwd en behaalt bijzonder goede resultaten met jouw klanten. 
  • Je zoekt een manier van online leadgeneratie, waarbij je direct in contact komt met potentiële klanten die serieus geïnteresseerd zijn.  
  • Je wilt dat je marketing zo eenvoudig wordt als ‘Set it & Forget it’ en tegelijkertijd nieuwe leads aantrekt (jaar in jaar uit, zolang als je bedrijf bestaat).

Herken je jezelf in dit profiel? En wil je online gezien worden als de absolute top in jouw vakgebied. Laat ook jouw tevreden klanten vertellen waarom ze voor jou kozen. Is het meest overtuigend.

Geef je hier op voor een gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Op jouw videosucces!

Noortje Janmaat

Hartelijke groet,

Noor ‘videostrategie’ Janmaat
Video Marketing Strateeg

P.S. De Voordelen van Video Testimonials

Jouw klant beveelt jou graag aan.

Jij geeft jouw klant een podium door de video testimonial op je website, YouTube, Linkedin en andere social media te delen.

Je potentiële klant wordt gerustgesteld, omdat hij ziet dat anderen voor dezelfde keuze hebben gestaan. En voor jou koos.

Iedereen plukt er de vruchten van.

“36.000 euro verdiend met video”

Je hebt video nodig. En strategie (als je wil verkopen).

Ontdek hoe je continu (en volautomatisch) gesprekken in je agenda krijgt met high-end leads die serieus geïnteresseerd zijn in jouw aanbod.