Speciale plug-in nodig om Facebook video’s te embedden?

Speciale plug-in voor Facebook video

marjonsaft-portretfoto-metlogo533x533pxMarjon Saft van Saftwebsites ondersteunt mij bij het technische beheer van mijn site. En zij heeft een speciale plug-in geïnstalleerd, zodat ik mijn Facebook video’s kan embedden in mijn WordPress website en jij mijn video’s hier kunt bekijken.

Marjon zegt: “Zonder deze plug-in lukt het niet om je Facebook video op je site te embedden. Omdat WordPress de karakters van de embedcode, die je van Facebook kunt knippen en plakken, omzet. Met de plug-in en het toevoegen van een klein stukje code werkt het wel. Je zegt daarmee eigenlijk tegen de WordPress editor dat deze dat stukje code met rust moet laten.”

[Tweet “Speciale plug-in nodig om Facebook video’s op WordPress te embedden door @marjons.”]

Betaalde of gratis plug-in

Op de vraag of je per se deze plug-in nodig hebt, antwoordt Marjon: “Het is wel zo dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Het is niet alleen deze plug-in waarmee je het voor elkaar krijgt. Het voordeel van mijn plug-in is dat je nog meer soorten code op dezelfde manier kunt plaatsen, dus niet alleen van Facebook, maar ook van Google Maps en Twitter. Het nadeel is dat het een betaalde plug-in is, waar ik een licentie voor heb. Er is ook een gratis plug-in waarmee je alleen Facebook posts kunt embedden in WordPress. Facebook heeft trouwens wel aangegeven dat er binnenkort een nieuwe WordPress koppeling wordt gelanceerd.”

Facebook video’s embedden op jouw site?

Wil jij je Facebook video’s probleemloos op je WordPress website plaatsen? Neem contact op met Marjon, zij kan je heel goed verder op weg helpen. Kijk voor meer informatie op: http://www.saftwebsites.nl.

Voor de doe-het-zelvers die de plug-in van Marjon zelf willen aanschaffen, hierbij de link: http://rawhtmlpro.com/.

Ben je blij met dit artikel?

Deel jouw blijdschap

Gemiddelde waardering 0 / 5. Vote count: 0

Deel als eerste hartjes uit

Noor Janmaat
Video Marketing StrateegVerdienen met VIDEO
Noor Janmaat is Video Marketing Strateeg en auteur van het boek over videomarketing: Experttips over verdienen met video. Ze helpt directeuren in de zakelijke dienstverlening om met authentieke video’s hun diensten en producten met meer gemak te verkopen.

🍀 Krijg Boek (tijdelijk) GRATIS: Experttips over Verdienen met video met 50 praktische tips voor het maken van video's.

Plaats een reactie