Leads met LinkedIn Video - Videomarketing voor Bedrijven

Leads met LinkedIn Video

Jij wil in gesprek komen met potentiële klanten.

En potentiële klanten? 

Zij willen video’s zien. Geeft vertrouwen. 

Één van de allerbeste manieren is om hiervoor LinkedIn-Video te gebruiken. 

Video’s delen via LinkedIn is heel slim, omdat een video heel erg opvalt en je hebt direct veel impact. 

Dat is gelijk ook het probleem waarom veel ondernemers schroom voelen om LinkedIn-video te gaan gebruiken. Als ze het doen, dan willen ze het meteen perfect doen, maar daardoor wordt de drempel veel te hoog. 

Het gevolg is dat ze dit belangrijke marketingmiddel niet of nauwelijks gebruiken. Hierdoor stagneert hun bedrijf en worden ze ingehaald door collega-ondernemers die wel op de juiste manier zichtbaar zijn.

Dit hoeft niet zo te zijn. 

Met laagdrempelige, makkelijke manieren kun je LinkedIn-video gebruiken, waardoor je zichtbaar wordt op een manier die jij prettig vindt. Een manier waarmee potentiële klanten jou leren kennen om de waardevolle ideeën die je deelt.

De vraag is niet langer OF je video’s gaat maken, maar HOE je video als middel inzet.  

Noortje Janmaat Video Marketing Strateeg

Het is geen geheim dat video hét marketingmiddel is.

Voor nu en de toekomst. 

Ben jij ondernemer? En wil je videomarketing op de allerbeste manier inzetten om in contact te komen met potentiële klanten voor wie jouw diensten interessant zijn? 

Dan is de online cursus Leads Krijgen met LinkedIn Video voor jou.

Je gaat nieuwe strategieën leren over Leadgeneratie voor B2B Sales en Experts. In 10 weken tijd krijg je 5 modules, inclusief praktische instructievideo’s, voorbeeldscripts, checklists en eenvoudig te volgen stappenplannen.

Dit alles met als doel om elke week serieuze gesprekken te krijgen met potentiële klanten voor wie jouw diensten en producten bijzonder interessant zijn.

Dit is wat je krijgt

Module 1

In (video)marketing is er 1 belangrijke regel: Als je een video voor iedereen maakt, dan bereik je niemand. In deze module leer je wat ervoor nodig is om de aandacht te krijgen van jouw ideale klant.  

Module 2

Mensen denken vaak dat ze een glanzende website nodig hebben om geloofwaardig over te komen. Maar een mooi design is het laatste wat je nodig hebt. Net zo min ingewikkelde funnels met tig mails. Ik laat je in deze module zien dat 1 gratis pagina alles is wat je nodig hebt (als je maar 3 elementen op die pagina zet). 

Module 3

Niemand zit te wachten op verkopers. Ook niet op promotievideo’s. Als je in je video geen informatie geeft waar je klant echt iets aan heeft, dan gaat hij niet kijken. Deze module leert je hoe je een video maakt die jouw ideale klant daadwerkelijk wil zien (plus: een bewezen voorbeeldscript). 

Module 4

Je hoeft niet eerst naamsbekendheid te krijgen. Niet om in gesprek te komen. Niet om te verkopen. In deze module ontdek je dat er een betere manier is om vandaag of morgen nog in gesprek te komen. Het mooie ervan is: het spreekt de juiste mensen aan die zelf een afspraak in jouw agenda inplannen (zonder dat je er zelf omkijken naar hebt). 

Module 5

Aan alleen een lange lijst met warme leads heb je niets. In deze module leer je welk ene bericht het verschil maakt tussen aan tafel komen of op de stapel ongelezen berichten belanden.   

Is deze cursus iets voor jou?

Dat weet je zelf het beste.

  • Je hebt een waardevolle expertise, maar je bent online nog veel te weinig zichtbaar.
  • Je hebt een stevige staat van dienst opgebouwd en behaalt bijzonder goede resultaten met jouw klanten. 
  • Je hebt sterke, vernieuwende ideeën (die je met meer mensen van jouw niveau wil delen). 
  • Je verlangt ernaar om je marketing op de meest eenvoudige manier te doen (zonder dat je dagelijks of wekelijks iets nieuws op social media moet posten om aandacht te krijgen).

Herken je jezelf in dit profiel? Dan is deze online cursus voor jou.

Trouwens, ook als je een actieve netwerker bent, dan werkt het heel goed om je offline netwerkactiviteiten te combineren met slimme online acties voor een groter bereik.

Over Noor Janmaat

Als Video Marketing Strateeg leert Noor Janmaat andere ondernemers hoe ze hun bedrijf laten groeien met videomarketing. Ze begeleidt deze ondernemers niet alleen bij het creëren van hun videostrategie. Ze krijgen ook authentieke marketingvideo’s en overtuigende testimonials in handen (die ze jarenlang kunnen blijven gebruiken). Daarnaast krijgen ze een manier van leadgeneratie die continu blijft werken, ook als ze zelf vrij zijn. 

Wie zichtbaar is, wordt opgemerkt (ook door journalisten die je willen interviewen). 

Aanmelden

Als je meteen op de allerbeste manier wil beginnen met leadgeneratie met video, dan wil je deze online cursus volgen. Klik op onderstaande link om je op te geven.

Ik kijk ernaar uit om ook jou alles te leren over Leads Krijgen met LinkedIn-Video. Het werkt.   

Noortje Janmaat videomarketing strategie voor bedrijven

Op jouw videosucces!

Hartelijke groet,

Noor 🌟 videostrategie 🌟 Janmaat
Video Marketing Strateeg

P.S. Video is een leerproces. Als je het voor je uit blijft schuiven, dan kun je het niet leren.