Leads Krijgen met LinkedIn Video

Jij wil in gesprek komen met potentiële klanten.

En potentiële klanten? 

Zij willen video’s zien. Geeft vertrouwen. 

Één van de allerbeste manieren is om hiervoor LinkedIn-Video te gebruiken. 

Video’s delen via LinkedIn is heel slim, omdat een video heel erg opvalt en je hebt direct veel impact. 

Dat is gelijk ook het probleem waarom veel ondernemers schroom voelen om LinkedIn-video te gaan gebruiken. Als ze het doen, dan willen ze het meteen perfect doen, maar daardoor wordt de drempel veel te hoog. 

Het gevolg is dat ze dit belangrijke marketingmiddel niet of nauwelijks gebruiken. Hierdoor stagneert hun bedrijf en worden ze ingehaald door collega-ondernemers die wel op de juiste manier zichtbaar zijn.

Dit hoeft niet zo te zijn. 

Met laagdrempelige, makkelijke manieren kun je LinkedIn-video gebruiken, waardoor je zichtbaar wordt op een manier die jij prettig vindt. Een manier waarmee potentiële klanten jou leren kennen om de waardevolle ideeën die je deelt.

De vraag is niet langer OF je video’s gaat maken, maar HOE je video als middel inzet.  

Noortje Janmaat Video Marketing Strateeg

Het is geen geheim dat video hét marketingmiddel is.

Voor nu en de toekomst. 

Ben jij ondernemer? En wil je videomarketing op de allerbeste manier inzetten om in contact te komen met potentiële klanten voor wie jouw diensten interessant zijn? 

Op donderdag 22 april organiseer ik hierover de Masterclass Leads krijgen met LinkedIn-Video. 

Programma Leads Krijgen met LinkedIn Video

Dit staat er op het programma:

  • 3 stappen om snel een effectieve LinkedIn-video te maken waarmee je de allerbeste leads krijgt (zonder dure camera of videoteam).
  • Wat mensen werkelijk van jou willen krijgen (nee, het is niet alleen heel veel gratis informatie, zelfs als het heel waardevol en helpend is. Mensen willen iets anders van jou en het is waarschijnlijk niet wat je denkt dat het is). 
  • 3 zaken waar je aandacht aan moet geven, nog voordat je je eerste video opneemt. 
  • Hoe je een kijker meeneemt in het idee van ‘Ik denk dat ik hulp nodig heb’ naar ‘Ik wil met jou werken, wanneer kunnen we bellen?’. 
  • Plus, je krijgt ook het videoscript om zelf in te vullen en je eigen te maken voor elke video die je maakt. 

Aan het einde van de Masterclass heb je een LinkedIn-video die je vol vertrouwen de wereld in gaat sturen (omdat je verhaal helemaal klopt). De video kun je direct voor je leadgeneratie (blijven) inzetten.

Is deze Masterclass iets voor jou?

Dat weet je zelf het beste.

  • Je hebt een waardevolle expertise, maar je bent online nog veel te weinig zichtbaar.
  • Je hebt een stevige staat van dienst opgebouwd en behaalt bijzonder goede resultaten met jouw klanten. 
  • Je hebt sterke, vernieuwende ideeën (die je met meer mensen van jouw niveau wil delen). 
  • Je verlangt ernaar om je marketing op de meest eenvoudige manier te doen (zonder dat je dagelijks of wekelijks iets nieuws op social media moet posten om aandacht te krijgen).

Herken je jezelf in dit profiel? Dan is deze Masterclass voor jou.

Ook als je een actieve netwerker bent, dan werkt het heel goed om je offline activiteiten te combineren met slimme online acties voor een groter bereik.

Praktische Informatie

Datum: donderdag 22 april van 09:30 uur – 16:00 uur

De Live Masterclass bestaat uit een ochtend- en middagdeel, waarbij je tussendoor geniet van een voortreffelijke lunch. 

Locatie: Landgoed Duin & Kruidberg, Duin en Kruidbergerweg 60, 2071 LE Santpoort (stippel jouw route uit via Google Maps)

Duin en Kruidberg

Investering

De investering voor deze Masterclass is 997 euro exclusief btw.

Doe samen met een collega-ondernemer of businesspartner mee aan de Masterclass. Neem hem of haar mee voor een interessante partnerprijs voor 50% van de prijs: samen voor 1497 euro. Samen werken. Samen besparen. Maakt het nog leuker.

Bonussen

Alsjeblieft, dit krijg je er extra bij 

Plus, het houdt niet op bij deze live Masterclass.

Bonus 1: We weten allebei, iets nieuws leren vraagt tijd en aandacht. Daarom krijg je in de opeenvolgende maand na de Masterclass een online sessie waarin je al je vragen voorlegt, feedback krijgt op je script en video, zodat je met vertrouwen je video gaat delen.

Bonus 2: Online Programma Leads Krijgen met LinkedIn Video ter waarde van 297 euro. 

Je gaat nieuwe strategieën leren over Leadgeneratie voor B2B Sales en Experts. Strategieën die je vandaag nog kunt toepassen. 5 modules, inclusief praktische instructievideo’s, checklists en eenvoudig te volgen stappenplannen.

Dit alles met als doel om elke week serieuze gesprekken te krijgen met potentiële klanten voor wie jouw diensten en producten bijzonder interessant zijn.

Over Noor Janmaat

Als Video Marketing Strateeg leert Noor Janmaat andere ondernemers hoe ze hun bedrijf laten groeien met videomarketing. Ze begeleidt deze ondernemers niet alleen bij het creëren van hun videostrategie. Ze krijgen ook authentieke marketingvideo’s en overtuigende testimonials in handen (die ze jarenlang kunnen blijven gebruiken). Daarnaast krijgen ze een manier van leadgeneratie die continu blijft werken, ook als ze zelf vrij zijn. 

Wie zichtbaar is, wordt opgemerkt (ook door journalisten die je willen interviewen). 

Aanmelden Leads Krijgen met LinkedIn Video

Als je meteen op de allerbeste manier wil beginnen met leadgeneratie met video, dan wil je aan deze Masterclass meedoen. Klik op onderstaande button om je op te geven.

Ik kijk ernaar uit om ook jou te begeleiden op weg naar meer zichtbaarheid én betere leads met LinkedIn-Video.   

Op jouw videosucces!

Hartelijke groet, 

Noor ‘houdt van kleinschalig en persoonlijk’ Janmaat 

P.S. 1

We kunnen erover bellen als je het prettig vindt. Plan hier een afspraak in mijn online agenda. Dan bespreken we samen of deze Masterclass passend is voor jou.

P.S. 2 

Het is logisch dat ik hier zelf super enthousiast over ben. 

Maar, neem het niet van mij aan…

Dit is wat eerdere deelnemers zeggen:

“Van tevoren wist ik niet dat er ook een heel online traject bij zat. Dat is zeker interessant.”“De connectie met de mensen vond ik echt super. De manier waarop we elkaar feedback geven. Wat ik vandaag heb geleerd. Echt, ik wil je gewoon enorm bedanken.”

Ingrid: “Ik heb geleerd om mijn schroom overboord te zetten. Direct de volgende dag heb ik een video gemaakt met interviews van deelnemers van mijn training en deze op LinkedIn gedeeld. Heel veel positieve reacties op gehad en veel mensen die het gezien hebben.” 

Dominique: “Ik ben blij met de Masterclass. En vind de online training duidelijk. Ik wil je graag een testimonial geven, want ik ben erg blij met wat ik van je leer.”

Jan: “Wat Noortje zegt is natuurlijk wel gewoon keihard waar. Dat heb ik zelf aan den lijve meegemaakt.” 

Klik op de link om je aan te melden voor de Masterclass Leads Krijgen met LinkedIn-Video.

Sylvia: Je hebt daarna nog behoorlijk wat nazorg geleverd. Behoorlijk. Veel. Ja, dat vind ik heel bijzonder, daar heb ik bijna geen woorden voor. Dat zouden ze in de marketing ‘overdelivery’ noemen, alleen het voelt wel heel oprecht.