Ben heel blij dat je door het netwerken op mijn pad bent gekomen. Ik geef je hierbij vast wat ideeën die jou helpen om mij te introduceren bij warme relaties uit jouw netwerk.

– 40 lentes jong
– Opgegroeid in Heemstede. Woon nu tiny in Nieuwebrug (tussen Haarlem en A’dam)
– 14 jaar ondernemer (sinds januari 2008)
– Het begon op een zolderkamertje met mijn eerste bedrijf door Noor
– Auteur van het boek Experttips over verdienen met video (met links geschreven)
– In mijn vrije tijd wandel, fiets, golf en boks ik graag. En ik kan enorm genieten van muziek (liefst live). Salsa dansen (bij voorkeur Cubaans).
– Lid van Business Open Houtrak en BNI BAZ in Amsterdam Zuidoost. Je bent welkom om een keer te komen.

Deze 3 resultaten lever ik aan mijn klanten

Je hebt 3 oplossingen nodig om continu gesprekken in je agenda te krijgen met nieuwe, potentiële klanten (die zelf een afspraak met je maken):

1. Wervend verhaal

Er zijn 2 dingen die het verschil maken tussen een video waarmee je WEL of NIET in gesprek komt met nieuwe leads en dat is wat je VOOR en NA het opnemen van een video doet.

VOORAF wil je nadenken over je positionering en je marketingboodschap, oftewel: hoe wil je als bedrijf gezien worden? Je hebt een verhaal nodig dat prikkelt. Waar klanten nieuwsgierig van worden en meer van willen weten. Waarvan ze het gevoel hebben dat ze er weleens iets aan zouden kunnen hebben.

NA het opnemen van je video wil je ervoor zorgen dat je consistent zichtbaar bent met: 

2. ‘Set it & forget it’ video’s en video testimonials

‘Set it & forget it’ video’s en video testimonials waarmee je autoriteit en expertise uitstraalt, zodat iedereen als vanzelfsprekend met jou wil werken. Je hoeft hiermee niet steeds opnieuw content te maken (wat heel tijdrovend is). Je gaat je marketing in minder tijd doen – met veel minder gedoe – en je gaat je verkoopproces verkorten. Wat je zelf vertelt wordt onderbouwd door de verhalen van klanten. Dit helpt potentiële klanten om al in 1 of 2 gesprekken ja te zeggen tegen jouw waardevolle dienst.

3. Briljante marketing funnel

Als laatste wil je een eenvoudige en lang houdbare manier van leadgeneratie. Hier heb je een briljante funnel voor nodig waarmee je voortdurend in contact komt met opgewarmde leads die al helemaal ‘voorverkocht’ zijn. Ze weten dat jij de oplossing voor ze bent.

Dit is wat klanten mij laten weten:

Mijn unieke verkooppunten

Authenticiteit is wat werkt in een video. Dat is wat mensen prettig vinden om naar te kijken, naar mensen die helemaal zichzelf zijn. Mijn klanten werken met mij, omdat ze zich op hun gemak voelen en helemaal zichzelf kunnen zijn. Verder help ik ze met hun unieke verhaal, zodat ze dat met het volste vertrouwen naar buiten brengen.

High end ondernemen

High end ondernemen

Met welke bedrijven kom ik graag in contact?

Algemeen directeur, Commercieel directeur of Sales Manager van MKB bedrijven in de zakelijke dienstverlening, de maakindustrie of ICT.

Het bedrijf heeft een unieke visie en een onderscheidende positie in de markt en die wordt door hun klanten en andere experts erkend.

Dit zijn TOPBEDRIJVEN op mijn verlanglijst:

  • Bedrijven in de zakelijk dienstverlening
  • Bedrijven in de profit-sector
  • Bedrijven met een specifieke expertise
  • Bedrijven met klanten die lovend over hen zijn

Waar moet je op letten om een mooie aanbeveling te vinden?

Mensen die je spreekt zeggen bijvoorbeeld:

  • ‘We doen wel marketing, maar hebben geen idee wat nu het beste werkt. Helemaal geen marketing doen voelt niet goed, dus we blijven het toch maar doen.’

  • ‘We zaten in de gunstige positie dat we altijd via-via klanten kregen, maar dat wordt met de dag minder. We zijn op zoek naar nieuwe manieren.’

  • ‘Het vraagt ontzettend veel tijd en geduld om aan tafel te komen.’

  • ‘We willen onze naamsbekendheid vergroten. We moeten er natuurlijk voor zorgen dat meer mensen weten dat we bestaan.’

Welke vragen kun je dan stellen?

  • Wat is je grootste uitdaging op het gebied van marketing en acquisitie? 

  • Welke manier heb je nu om in gesprek te komen met potentiële klanten? Denk je dat deze manier over een jaar nog steeds werkt? 

  • Wil je wat ideeën krijgen over video en hoe je met video gesprekken in je agenda kunt krijgen. 

Hoe kun je mij het beste introduceren?

Hoi <naam>,

Graag introduceer ik je aan Noortje Janmaat. Zij is Video Marketing Strateeg en helpt bedrijven in de zakelijke dienstverlening om met video in gesprek te komen met nieuwe leads. Haar klanten zijn op de juiste manier zichtbaar en positioneren zich aan de bovenkant van de markt. 

Hier kun je vast zien wat haar beste klanten over haar zeggen: https://verdienenmetvideo.nl/testimonials/.  

Neem gerust contact met haar op via noortje@verdienenmetvideo.nl en zeg haar dat ik jou heb aanbevolen om haar te contacten. 

Ik weet zeker dat zij je in een persoonlijk gesprek ideeën kan geven waar de beste kansen liggen om jouw business te laten groeien met video.

Laat je me even weten of jullie met elkaar in contact zijn gekomen? 

Hartelijke groet,

<Je naam>

Dit zeggen klanten

Neem gerust een kijkje op: https://verdienenmetvideo.nl/testimonials/

Hoe kan ik jou helpen?

Als ik je met iemand uit mijn netwerk in contact kan brengen, stuur me gerust een bericht. Of connect met me via onderstaande kanalen.

Website: https://www.verdienenmetvideo.nl/
LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/noortjejanmaat
LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/company/verdienenmetvideo/
YouTube-kanaal
Facebook: https://www.facebook.com/verdienenmetvideo
Twitter: https://twitter.com/NoortjeJanmaat
Instagram: https://www.instagram.com/noortjejanmaat/