Houtkachel aansteken versus video’s maken voor ondernemers

Ik ben nu voor een paar weken in Breb (Roemenië) waar ik mijn nicht opzoek. Zij woont hier sinds vijf jaar op een plek waar ik:

  • vaker paard & wagen voorbij zie komen, dan auto’s voorbij hoor zoeven
  • de mooiste sterrenhemel ooit heb gezien (totaal geen lichtvervuiling hier)
  • en eerder mijn wandelschoenen aantrek dan mijn hoge hakken (want die lopen zo ongemakkelijk op de onverharde wegen)

Het is alsof de tijd hier heeft stil gestaan…

De natuur is hier adembedemend mooi, het glooiende landschap is het perfecte podium om ongegeneerd The Sound of Music na te spelen (en ja, ook te zingen! – niet dat ik talent heb…), de mensen zijn bijzonder vriendelijk en zó zelfvoorzienend (wow, is er iets dat ze niet zelf maken?!).

Ik vind het superfijn om hier te zijn. Er was tot een paar dagen geleden alleen wel 1 grote uitdaging… Ik heb er een video over gemaakt:

Bekijk de video op mijn YouTube-kanaal: https://youtu.be/Zb323SIuGkk

Inspiratiegesprek

Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn om jouw bedrijf te laten groeien, meer klanten te krijgen en meer te verdienen door slim gebruik te maken van online video’s? Geef je hier op voor een inspiratiegesprek.

Dit gesprek alleen al:

  • levert je tips en inspiratie op
  • geeft je een kristalheldere visie op waar je met je bedrijf naar toe wilt (zodat je écht het bedrijf krijgt dat helemaal bij je past en je genoeg inkomen geeft)
  • én of mijn persoonlijke begeleiding jou helpt op weg naar je doelen.

Wie weet tot binnenkort aan de telefoon. Het helpt om in gesprek te gaan over je bedrijf en de doelen die je ermee wilt behalen. Aarzel niet om je op te geven voor een gesprek. Je krijgt er nieuwe ideeën en inspiratie van!

naar Inspiratiegesprek

Noortje 'strategie' Janmaat
Video Marketing StrateegVerdienen met VIDEO
Noortje Janmaat is Video Marketing Strateeg en gespecialiseerd in leadgeneratie met video. Ze is auteur van het boek over videomarketing: Experttips over verdienen met video. Ze helpt high end ondernemers om met authentieke video's en video testimonials hun diensten en producten met meer gemak te verkopen.